Yogaroom lumo. Kesän ja tulevan syksyn tiedotteita 2020-01-06

Synttäri viikonloppu lähestyy!

yogaroom lumo

Onnellisuus on loppujen lopuksi valintakysymys, kun sen siten oivaltaa. Voimakkaasti hermostoa rauhoittava harjoitus on oiva stressinpoistaja sek√§ heng√§hdyshetki arkikiireist√§. Avaamme studion ovet viimeist√§√§n 15 minuuttia ennen tunnin alkua, kun edellinen tunti on saatu p√§√§t√∂kseen ja opettaja on vapaana avaamaan ovet. Ujjayihengitys yhdistettyn√§ katseenkohdistamiseen harjoituksen aikana auttaa keskitt√§m√§√§n ja hiljent√§m√§√§n mielen. N√§in aloittelijatkin voivat rohkeasti tulla mukaan. Haluamme pit√§√§ ryhm√§n pienen√§ ja paikkoja vain rajoitetusti 10 kpl Et tarvitse aikaisempaa joogakokemusta, riit√§t juuri sellaisena kuin olet. GroundingYin¬ģ- Joogahoidossa k√§ytett√§v√§t asanat edist√§v√§t mm.

Next

Syksyn tapahtumia Lumossa

yogaroom lumo

Useat tanssijat, juoksijat, golffarit, ratsastajat ja kilpaurheilijat parantavat suorituksiaan Pilateksen avulla. Rakastuin asanaan, kun tapasin Thaimaassa asuessani 77-vuotiaan jooginaisen seisomassa päällään keskellä kirkasta päivää oman autonsa perävaunussa. Lumoavat joogalomat 15:35 - by admin Kokonaisvaltaista hemmottelua ja hyvinvointia syksyyn! Liikkeet yhdistyvät toisiinsa hengityksen kuljettamana ja siirrymme asanasta toiseen rauhallisesti ja liikkeestä nauttien. Matkani joogan parissa vei minut Shaktitanssin eli joogan tanssin pariin 200h jossa pääsin enemmän kosketuksiin feminiinisen puoleni kanssa. Ohjaamassani joogassa on useita ulottuvuuksia: fyysisten asanoiden lisäksi kehomme rentoutuu jännityksistä ja siten myös mielemme voi paremmin, ankkuroimme hengityksen kautta mielemme tähän hetkeen ja läsnäolon kautta aivomme, kehomme ja mielemme palautuu hektisen elämän kuormittavuudesta. Harjoitus kehittää itsetuntemusta ja luo mielenrauhaa sekä vahvistaa onnellisuuden tunnetta.

Next

Syksyn tapahtumia Lumossa

yogaroom lumo

Jokainen tunti oma oma kokonaisuutensa. Shaktitanssi pohjautuu kundaliinijoogaan ja siinä yhdistyy joogan venyttely sekä tanssin eri keinot läsnäolevaan kehoharjoitteluun. Join her lessons, they are fun, relaxing and strong at the same time. Kurssit ja workshopit viimeistään kaksi vuorokautta ennen niiden alkua. Matkustelen paljon ja olen hakenut oppeja Suomesta fysioterapia, tanssi- ja terveysliikunta sekä ulkomailta terveysliikunta, Pilates Olen opettanut lähes 30 vuoden ajan tanssia ja terveysliikuntaa kaiken ikäisille. Olen opiskellut lisäksi urheiluhierontaa ja liikuntalääketieteen perusteita. Yhtiön toimitusjohtaja on Janina Monica Suuronen.

Next

Yoga Room Lumo Oy

yogaroom lumo

Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä, vankalla ammattitaidolla. Yhtiön Yoga Room Lumo Oy liikevaihto oli 233 tuhatta ja tilikauden tulos 31 tuhatta. Rakennuksen vieressä on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Minulle jooga on tuonut elämääni tasapainoa, rauhaa, oman kehon kuuntelua ja kunnioittamista sekä hyväksymistä ja läsnäoloa. Syksyn tapahtumia Lumossa 16:06 - by admin Syksyn värit hehkuvat upeaa loistoaan vaikka päivät hämärtyy.

Next

Yoga Room Lumo

yogaroom lumo

Alkeisharjoitukseen kuuluu astangan ensimmäisestä asentosarjasta seisomasarja, joitain istuma-asanoita ja osa loppuliikkeistä sekä loppurentoutus. Tunti sopii erinomaisesti myös ensikertalaisille. Joogafilosofian tärkeät opit takertumattomuudesta ja irtipäästämisestä liittyvät myös tähän. Tehokasta liikuntaa voi harrastaa hymyssä suin ja tunneillani on rento ja samalla reipas meininki. Toivomme teitä tekemään tuntivarauksen etukäteen ajanvarauksen kautta. Perinteisesti harjoitukseen kuuluu alku- ja loppurentoutus, hengitysharjoitukset, aurinkotervehdyksiä sekä 12 jooga-asanaa variaatioineen. Workshopin aikana pääset tukimaan harjoitustasi itsenäisesti, avustetusti ohjaajan johdolla sekä mahdollisesti myös parin kanssa.

Next

Syksyn tapahtumia Lumossa

yogaroom lumo

Myös polttariporukat voivat viettää ihanan hemmotteluhetken yhdessä. Jooga on ollut minulle koko aikuisikäni henkistä tutkimusmatkaa ja kehittymistä tukeva voima, josta löydän aina uutta ihmeteltävää ja hämmästyttävää syvyyttä. Lupaamme todellisia makuelämyksiä, jotka vievät kielen mennessään. Jos jokin ei tunnu omalta, ei sen tarvitse. Yhteys omaan kehoon, mieleen sekä luontoon voimistunut joogan ohella myös Shiatsu, Aroma-sekä vyöhyketerapia opiskeluista, vuosisatoja vanhoista, luonnonmukaisista hoitomuodoista. Nautimme sadonkorjuun aikana poimituista, tuoreista ja puhtaista raaka-aineista valmistettua, herkullista ja ravitsevaa kasvisruokaa. Tunti soveltuu kaiken tasoisille joogaajille.

Next

Syksyn tapahtumia Lumossa

yogaroom lumo

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen myöntävästi, tämä workshop sopii sinulle. Rullailu nopeuttaa palautumista myös muista urheilulajeista, tehostaen maitohappojen poistumista kehosta. Täydensin Yinjooga koulutuksen Mia Jokinivan syventävässä koulutuksessa Villa Mandalassa. Voit haastaa itseäsi oppimalla uutta tai pysytellä omalla mukavuusalueellasi, sinä päätät. Mieli keskittyy ja kirkastuu, saat uutta inspiraatiota sekä elinvoimaa alkavaan päivään.

Next

Yoga Room Lumo

yogaroom lumo

. Johdattelen pehmeään liikkeeseen ja oman kehon hyväksyvään kuunteluun. Tunnilla tehtävät liikkeet ovat hidastempoisia, ja niiden tekeminen vaatii hyvää keskittymistä. Kolmen vuoden koulutus tulee pian päätökseen ja valmistun kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi syksyllä 2019. Tarjoa itsellesi elvyttävä lepohetki kiireisestä arjesta ja suorittamisesta! Kuntojumppa taso 1 ja 2. Treeni kehittää koko kehon koordinaatiota ja voimaa, lisää liikkuvuutta, parantaa tasapainoasi sekä ryhtiä.

Next

Lumoavat joogalomat

yogaroom lumo

Voit osallistua tunnille, vaikka et olisikaan aikaisemmin kokeillut Sivananda tyyliä. Räätälöin aina harjoituksen yksilöllisesti toiveiden mukaan. Olen myös Personal Trainer ja käynyt erilaisia liikunta alan koulutuksia, kuten kehonpainoharjoittelu- ja pilates koulutuksia. Olen oivaltanut, kuinka kokonaisvaltaista, parantavaa, virkistävää ja rauhoittavaa energiaa nämä hoidot, jooga sekä luonto meille tarjoaa. Tervetuloa joogailemaan kanssani, matolla nähdään! Syvennämme kaikkia edellä mainittuja tässä kahden tunnin Vinyasa flow joogaan pohjautuvassa työpajassa. Peruuttamatta jätetyistä tunneista veloitamme jälkikäteen maksun tai käyntikerran kortista.

Next

Kesän ja tulevan syksyn tiedotteita

yogaroom lumo

Astanga Vinyasa tunnilla harjoitellaan joogahengitystä, sen hyödyntämistä asennoissa ja opetellaan käyttämään kehon syviä tukilihaksia. Opit myös kuuntelemaan kehosi viestejä sekä tuntemuksia ja aina halutessasi voit ottaa lepotauon kehosi sitä kaivatessa. Ohjaan Joogaa, ChiBallia, Asahia, venyttelyä sekä seniorijumppaa. Jos sinulle jää kysyttävää tunnin sisällöstä tai soveltuvuudesta juuri sinulle, ota rohkeasti yhteyttä teija. Tulen kuitenkin jatkamaan opintojani täydennyskoulutusten muodossa.

Next