Ylepuhe. Yle Puhe esittää 2020-01-08

Yle Puhe

ylepuhe

Sydämeltään maalaistyttö, mutta onnellinen hienostellessaan isolla kirkolla. Uusi suositus huomioi vahvasti liikunnan ohella nimenomaan paikallaanolon tauottamista, liikuskelua ja riittävän unen merkitystä. Kirjasta ja leffasta keskustelevat Muumi-brändiä tutkinut, Helsingin yliopiston elokuva- ja televisiotutkimuksen opettaja Eija Niskanen sekä Muumianimaatiot -näyttelyä Muumimusoon rakentava museoamanuenssi Minna Honkasalo. ? Vieraana erityisasiantuntija Karoliina Ketola Suomen Olympiakomiteasta ja Protect Our Winters järjestön puheenjohtaja Niklas Kaskeala. Sijoittaminen leviää, rikkaus keskittyy 2000.

Next

YLE Puhe

ylepuhe

Minulla on takanani lupaava menneisyys pitkänmatkanjuoksijana sekä hukkaan mennyt opiskelupaikka valtiotieteellisessä tiedekunnassa. . Cristina Ortiz ja Fine Arts -kvartetti. Miksi niin moni nainen keskeyttää armeijan? Yle Puhe on pelkästään puhetta sisältävä radiokanava Ylellä. Ufot ja humanoidit keskuudessamme 1991. Vesku ei uskonut televisiosketsinä alkaneen Uuno Turhapuron toimivan elokuvana, mutta Spede uskoi ja loppu on historiaa. Keskustelemme, miksi niin monet naiset ovat lakanneet haluamasta lapsia.

Next

Yle Puhe

ylepuhe

Kirjasta ja leffasta keskustelevat Muumi-brändiä tutkinut, Helsingin yliopiston elokuva- ja televisiotutkimuksen opettaja Eija Niskanen sekä Muumianimaatiot -näyttelyä Muumimusoon rakentava museoamanuenssi Minna Honkasalo. Saint-Saëns: Kvintetto pianolle ja jousille a-molli. Päivärutiinina sporttailu, jälkikasvun myötä enenevässä määrin jalkapalloviheriöillä. Nyt tähän on yritetty tarttua uudistamalla aikuisten liikkumisen suosituksia. Jokaisesta ikäluokasta 11%, 6000 nuorta, ei ymmärrä lukemaansa tekstiä niin, että selviytyisi arkisista tilanteista, esimerkiksi työnhausta.

Next

Yle Puhe

ylepuhe

Keskustapuolueen puoluekokous on valinnut uuden puheenjohtajan 1980. Teemme kuitenkin aoma silloin tällöin myös videoita itsestämme ja ohjelmistamme. Kuinka tehokkaasti ja miten Brysselin kone jyskyttää? Ohjelmassa vierailevat suomalaisen urheilun mielipidevaikuttajat ja arvostetut tekijät. Reissuun aina kun mahdollista, jazzin pääkaupungissa Nykissä käytävä kerran vuodessa. WhatsApp: 040 163 8586 to 06. Ja jos pitää niin se käytännössä tarkoittaa? Teemme seitsemän tosifeministin uudenvuodenlupausta - miten niihin liittyvät miesten tunteet ja keskiluokan normit? Haastateltavana entinen kansanedustaja, Tyrnävän kunnanjohtaja Tapani Tölli kesk.

Next

Yle Puheen toimittajat

ylepuhe

Tulossa uusia avauksia, mutta sivistävä ohjelma ei unohda suuria filosofisia kysymyksiä totuudesta, kauneudesta, hyvästä ja pahasta. Studiossa vuorottelevat Raimo Tyykiluoto ja Salme Unkuri. Twitter: Kuuntele Yle Areenassa: Ruben Stillerin keskusteluohjelmassa puhutaan arvokkaasti Suomen arvoista, arvojohtajista ja arvottomista. Minusta piti tulla liikunnanopettaja, mutta radio tuli ja vei voiton hikisestä liikuntasalista. Vuonna 1992 valmistui japanilais-suomalais-hollantilaisena yhteistyönä piirroselokuva Muumipeikko ja pyrstötähti. Kysy feministiltä, jotta säästät sähköä -sarjassa kysytään abortista: miksi kuulemme niin vähän tarinoita raskaudenkeskeytyksestä? Vieraina ovat lastenpsykiatri Jari Sinkkonen ja lastenhoitaja ja ja sukupuolisensitiivisen kasvatuksen asiantuntija Cosmo Fihlman.

Next

Yle Puhe

ylepuhe

Tällä tarkoitetaan sitä, että nuoret luopuvat alkoholinkäytöstä ja esittelevät raitista elämäänsä sosiaalisessa mediassa. Elokuva on ensimmäinen kokoillan Muumi-elokuva, tekijöinä Muumilaakson tarinat -animaatiosarjankin käsikirjoittanut Akira Miyazaki ja ohjaajana Hiroshi Saito. Vieraina terveysviestintää tutkinut biologi ja valtiotieteen tohtori Vienna Setälä-Pynnönen, sekä anoreksiaa gradussaan käsitellyt teologian maisteri Matilda Mela. . Radion jumalanpalveluksia jo 75 vuoden ajan 2001.

Next

Yle Puheen toimittajat

ylepuhe

Vuonna 1992 valmistui japanilais-suomalais-hollantilaisena yhteistyönä piirroselokuva Muumipeikko ja pyrstötähti. Tavoitteena pitää pää kylmänä ja katse pallossa. Twitter: Kuuntele Yle Areenassa: Talouden ja politiikan journalismia, toista vuosikymmentä Yleisradiossa. Twitterissä ylepuhe Show more Show less. Uusintahaastattelussa Puheen Aamussa vieraillut K-Pop Suomi ry:n Jami Suomi. Kekkonen - suomettuminen - itsesensuuri 1991.

Next

Yle Puhe

ylepuhe

Puheen Aamussa kuullaan kello 9 uusintana haastattelu, jossa Karri Miettinen ja työväenlauluperinnettä tutkinut tuottaja Timo Tipi Tuovinen kertovat tuplajuulaisten perinteestä ja kuinka se soi tänäkin päivänä. Olen tehnyt nimeäni kantavaa televisio-ohjelmaa ja kirjoittanut naamallani veret seisauttavia jääkiekkokolumneja. Kuuntele Yle Areenassa: Olen 37-vuotias helsinkiläinen räppäri, kolumnisti ja futisfani. Turun tuomiokirkon kellot ovat soineet radiossa 60 vuotta 2004. Miksi niin moni nainen keskeyttää armeijan? Herää uuteen päivään Anna Cadian, Juhani Kenttämaan ja Alina Kulon seurassa.

Next

YLE Puhe

ylepuhe

Arto Laukkanen on tutkinut väitöskirjassaan sitä miten perheitä kannattaa kannustaa lisäämään lasten liikuntaa. Päivän henkilö: Paavo Väyrynen 2004. Miki Liukkosen maailmaan pääsemme uppoutumaan maanantaisin klo 13. Monet suomalaiset liikkuvat liian vähän, nukkuvat liian vähän ja istuvat liikaa paikoillaan. Twitter: Kuuntele Yle Areenassa: Iisalmen ihme, joka rakastaa shampanjaa ja syviä keskusteluita. Y-sukupolvi on kasvanut moninaisten roolien ja mallien mahdollisuuksiin, mutta samalla valinnanvapaus on tuonut valinnanvaikeutta.

Next

Yle Puhe

ylepuhe

Vaikka kriitikot vihasivat, niin kansa rakasti ja rakastaa edelleen Uunoa. Bändejä luodaan kuin tuotteita liukuhihnalla. Vieraana Keskustapuolueen puheenjohtaja Paavo Väyrynen 1987. Bach: Brandenburgilainen konsertto n:o 5 D-duuri. Entä mitä ilmastonmuutos tekee Suomen talviurheilulle? Lukutaitoa mitattaessa Suomi on edelleen kärkimaiden joukossa. Jos kaikki kansainvälinen kilpailutoiminta lasketaan yhteen, syntyy siitä melkoinen määrä lentomaileja. Arkisin kello 17, uusinta kello 23.

Next