Xz curly girl tuotteet. Luonnonkihara 101 2019-11-30

Sokos

xz curly girl tuotteet

Mutta kun alat tekem√§√§n asiat tietyll√§ tavalla ‚ÄĒ ja olen aika varma t√§st√§ ‚ÄĒ taakse ei ole katsomista. Hikoillessa tukka tuntuu likaiselta nopeasti ja se on ihan v√§ltt√§m√§t√∂nt√§ v√§hint√§√§n huuhdella treenin j√§lkeen. T√§m√§ tuote sopii Curly Girl -metodiin. Aina voi kuitenkin valita esimerkiksi sulfaatittoman shampoon, joka on pesuteholtaan hell√§varaisempi. Kun kampaan hiukseni kosteina ovat ne l√§hes tikkusuorat ilman rautaa.

Next

Berner

xz curly girl tuotteet

Pesun jälkeen hiukset eittämättä tuntuivat ihan erilaisilta; pehmeimmiltä. Kuivasin föönillä ensin kaukaa tuuletellen hiuksia, jonka jälkeen diffuuserilla läheltä kuivattaen. Usean tuoksu myös miellyttää omaa nenääni. Jos tukkasi on todella kuiva ja hoitoaine itsessään ei riitä- voit lisätä jätettäviä hoitoaineita tai öljyjä tukkaan suihkun jälkeen. Täyteläinen hoitoaine myös vähentää hiusten sähköisyyttä ja helpottaa kammattavuutta. Condition Condition eli hoitoainetta hiuksiin on seuraava vaihe joka kerta hoitoainepesun jälkeen. Hiusten pesuun suosittelemme joka on erityisesti suunniteltu käkkärää tukkaa hoitavaksi ja kaunistavaksi.

Next

Testasimme hehkutetun Curly girl

xz curly girl tuotteet

Detoxin jälkeen alan kokeilemaan kokonaan curly girl-metodia eli myös co-washia ja hiusnaamiota yms. Toivottavasti tästä vinkistä on apua. Hiushuuhde silottaa hiusten pintaa ja parantaa myös hiusten kammattavuutta. Siksi mulla oli sulfaatitonta shampoota. .

Next

Kokeilin curly girl

xz curly girl tuotteet

Alemmat hiukseni toki kihartuvat ihan kauniisti niinkuin aina mutta kuivat osiot näyttävät lähinnä linnunpesältä tällä tyylillä. Pidän föönin alimmalla lämpöasetuksella, mutta puhallusta on reippaasti. Hiuspohjalle hellävarainen shampoo hoitaa hiuksia, parantaa niiden märkäkäsiteltävyyttä, tekee hiuksista pehmeän tuntuiset ja palauttaa hiuksille niiden luonnollisen kiillon. Styling eli muotoilu Puristele hiuksiin geeliä runsaasti. Ei curly girl -metodia käytössä. Molemmat laitetaan kosteisiin hiuksiin purkkien ohjeen mukaan. Tuote sopii hyvin herkälle hiuspohjalle, ja usein toistuvaan hiustenpesuun.

Next

Tuotehaku

xz curly girl tuotteet

Kun hiukset oli t√§ysin kuivat, niin annoin hetken j√§√§hty√§. Mielenkiintoista, ja osoittaa, kuinka t√§rke√§√§, kenties aivan ratkaisevan t√§rke√§√§, kosteutta mahdollisimman paljon sitova oikeanlainen hoito-, huuhtelu- ja kuivaustapa on onnistumisen kannalta. L√§mp√∂muotoilu suoristaminen, kihartaminen ja f√∂√∂naus on pannassa ja ilmakuivausta suositaan. Kannattaa kokeilla, jos jollakulla toisellakin on ongelmia kiharan tiheyden kanssa. √Ąl√§ k√§yt√§ hiuksiin ollenkaan tavallista pyyhett√§, vain t-paitaa puristelemalla hiuksia.

Next

Curly Girl Method pähkinänkuoressa

xz curly girl tuotteet

Jos käytät nii missä vaiheessa laitat ton maskin? Et ole vain ajatellut asiaa sen enempää. Tajuan että mun hiuspohja vaatii kunnon pesua, joten pesen low-poolla tai sillä vahvemmalla sulfaatittomalla 14-16 oleaatti tjsp sisältävä joka kerran ja jos yhtään tuntuu siltä, niin sulfaatillisella mutta silikonittomalla jne eli finl wash. Aika usein kuulee ihmisten valittavan tästä tietystä ongelmasta: kun tukka on kuulemma kiharasuora. Jotkut keittelevät tuotteita itse tai käyttävät mielikuvituksellisia ratkaisuja kuten liukuvoidetta. Curly girl-metodin suosimat tuotteet ovat erityisen kosteuttavia, eikä niiden kuulu sisältää paljonkaan mitään ylimääräistä: siksi mm. Ihan sama kuinka monta minuuttia jyysti ja miten yritti emulgoida. Tärkeintä on kuitenkin löytää se oma, omille hiuksille ja omaan arkeen sopiva rutiini.

Next

Curly Girl

xz curly girl tuotteet

Puristelu metodissa hiuksia puristellaan pestäessä ja kuivattaessa. Joskus saan jopa korkkiruuvikiharoita, mikä yllättää koko suvun joka luuli tukkaani suoraksi, kun aina aikaisemmin harjailin sitä. Mitkä ovat tämän kuuluisan metodin vaiheet? Hoitoainepesun jälkeen huuhtelen hoitoaineen hieman huolettomasti pois ja levitän samoin tein valuvan märkiin hiuksiin lisää hoitoainetta, jota en huuhtele pois. Hikoilen jonkin verran lääkitykseni vuoksi, joten siksi tuntuu kivalta pitää jokin puhdistava juttu mukana rutiinissa. Päänahkani on nopeasti rasvoittuva, ja sitä ei muuta ruokavalio tai pesujen harventaminen: se on ominaisuus joka ei ole muutettavissa.

Next

Xz

xz curly girl tuotteet

Ennen vai jälkeen muiden tuotteiden? Haluaisin kiharani näkyviin taas Lisäksi mietin, että onkohan enemmän hyötyä kuin haittaa, jos hoitoainetta ei huuhtele pois täysin? Poishuuhdeltavaa hiushuuhdetta voi käyttää kolmella tavalla: Shampoon ja hoitoaineen jälkeen tehohoitona, shampoopesun jälkeen hoitoaineena, tai shampoon tilalla hiusten hellävaraisena puhdistajana. Käytä sopivaa moussea, geeliä tai muotoiluvoidetta ja puristele märkiin hiuksiin. Tämä tuote sopii Curly Girl -metodiin. Mikäli hiukset ovat korkkiruuvimaisesti kihartuvat, voi niihin jopa jättää hoitoaineen pesun jälkeen. Toinen juttu, mikä on tavallaan ärsyttävää, mutta toisaalta myös helpottavaa on se, että kihara hius vihaa hiusharjoja. En ole kokenut hiustenhoitoa mitenkään hankalaksi tai aikaa vieväksi.

Next

Kokeilin curly girl

xz curly girl tuotteet

Tiheisiin 3-4 krt vko on suositeltu pelkkää hoitoainepesua, mutta usein silloin tukka jää suoraksi! Aamuisin, kun unien jäljiltä kiharat tarvitsevat ryhtiä, niin olen kastellut hiukset lavuaarissa ja puristellut ylimääräisiä vesiä pois. Suoraan tukkaan on myös turha lähteä hakemaan kiharaa millään methodeilla, lopputulos on vain epäsiisti nuudelitukka tai takkukasa. Hiustenhoitotuotteissa vältetään lisäksi hajusteita, rakennepaikkaavia ainesosia ja kuivattavia muotoilutuotteita kuten hiuslakkaa. Kuiva, kihara tukka rakastaa myös öljyjä ja superkosteuttavia hiusmaskeja. Kai se kosteus jotenkin vaikutti, että taipui ja se nyt on vaan positiivinen muutos ainaiseen tikkusuoraan. Kovimmatkin rasvaletit olen nähnyt pidentävän pesuväliä, totutteluun saattaa mennä jopa 10kk jonka ajan tukka voi olla aika karmean näköinen. Amazing post by the way! Mullakin on ihan luonnonkihara okei tällä hetkellä enemmänkin pörrö hius ja oon kans nyt viime aikoina kiinnostunu tästä metodista osaltaan sun ansiosta! Lataamalla puhelimeesi Zappar-sovelluksen voit tuoda Angry Birds -hahmot seikkailemaan puhelimesi näytölle.

Next