Vårdcentralen askersund. Askersunds vårdcentral, Askersund 2019-12-03

Välja vårdcentral i Region Örebro län

vårdcentralen askersund

Nyfödda kan listas av föräldrarna på önskad vårdcentral, annars blir de automatiskt listade på den närmaste vårdcentralen. Du kommer i kontakt med oss genom telefon eller personlig kontakt. Viktiga faktorer att förändra i sin livsstil, så kallade livsstilsfaktorer, är alkohol, motion och kost. Vi ser gärna att du har ett eget ansvarsområde, där dina kvalitéer kommer till störst nytta. Om organisationen: Askersunds vårdcentral ingår i Område närsjukvård Örebro och söder. Hos oss har du goda möjligheter att påverka det egna arbetsområdet.

Next

Askersund: BVC

vårdcentralen askersund

Valet av vårdcentral är personligt, därför behöver varje familjemedlem som vill byta vårdcentral lista om sig. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. Övrigt: Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Alla som bor i Örebro län är listade på en vårdcentral, vanligen den som ligger närmast bostaden. Upplysningar: Gun-Britt Jaginder, enhetschef Telefon: 072-143 60 90 Sirpa Ljung, verksamhetschef Telefon: 0582-881 00 Fackliga företrädare: Vårdförbundet, Sandra Dudley Telefon: 0583-857 00 Hemsida: www.

Next

Distriktssköterska/Sjuksköterska, Askersunds vårdcentral

vårdcentralen askersund

Vänta inte med din ansökan, intervjuer kommer att ske löpande! Därför mäter vi hela tiden telefontillgängligheten. Bäst är att kontakta en sjukgymnast hos Askersunds Vårdcentral på följande sätt: Askersunds Vårdcentral Torebergsvägen 15 696 31 Askersund. Vid ett lätt förhöjt blodtryck känner man själv inte av det, med det förhöjda trycket påverkar dina kärl och risken att drabbas av en annan hjärt- eller kärlsjukdom ökar kraftigt. I Askersund finns en familjecentral där aktörer från hälso- och sjukvården och kommunen samverkar kring t ex föräldragrupper och öppen förskola. Barn över 13 år behöver ha egen inloggning till 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Next

Seniorfestival

vårdcentralen askersund

Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Då det förekommer mer än en sjukgymnast i eller i närheten av Askersund kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa sjukgymnaster men rekommenderat är att ni hör efter med Askersunds Vårdcentral där du kan hitta en bra sjukgymnast och kan hjälpa dig med din rehabilitering. Vi är ett sammansvetsat team på cirka 35 personer, där alla fyller en viktig roll. Vi arbetar med allt från närsjukvård till högspecialiserad vård.

Next

Husläkare / vårdcentral Askersund

vårdcentralen askersund

Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Vid undertecknandet ska det framgå att valet skett genom ombud, exempelvis en god man eller släkting. Om du flyttar från länet avregistreras du från listningen i Hälsovalet i Region Örebro län. Det kallas då att du skriver in dig på en vårdcentral. Du är ett aktivt stöd för föräldrar och blivande föräldrar i att stärka dem i sin föräldraroll. Via 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du av- och omboka tid vid samtliga vårdcentraler i Region Örebro län samt beställa recept. Som sjuksköterska har du lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor.

Next

Region Örebro län

vårdcentralen askersund

Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska gärna med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, vårdcentralsjourer, akutklinik med ambulansverksamheten, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa och ungdomsmottagning. Vi på vårdcentralen är idag ett sammansvetsat team på cirka 40 personer, där alla fyller en viktig roll. Sjukvårdsrådgivningen når du dygnet runt på telefon 1177. Verksamheten bedrivs i stora fräscha lokaler med ett välutrustat gym.

Next

Inloggning

vårdcentralen askersund

För en person som är svårt sjuk kan val av vårdcentral göras genom ombud. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Upplysningar: Emma Johansson, enhetschef Telefon: 0583-857 81 Sirpa Ljung, verksamhetschef Telefon: 0582-881 00 Facklig företrädare: Fysioterapeuterna Telefon: 08-567 06 100 Hemsida: www. Du har ett genuint intresse för patientvård och vill arbeta för verksamhetens, arbetsgruppens och din egen personliga utveckling. Om du är osäker på vilken vårdcentral du är listad vid kan du kontakta närmaste vårdcentral eller gå in på 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Next

Askersund: BVC

vårdcentralen askersund

Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. Tyckebanan, Vretstorp Utförligt program om evenemanget hittar du Välkommen. Akuttelefon Kvällar och helger vid Kumla vårdcentral, Fylstamottagningen telefon E-post För en säker hantering av ditt patientärende hänvisar vi till 1177 Vårdguidens e-tjänster ovan. Du kan sedan aktivt lista om dig och välja annan vårdcentral. Viss gruppverksamhet bedrivs i form av artrosskola och balansgrupp.

Next

Seniorfestival

vårdcentralen askersund

En del i vårt arbete är att se till så att det går att få kontakt med oss. Vid minsta misstag sätter de igång med att föra oljud Man kan tro det är en Rockn Roll-gala. En stor del av filmen var inspelad i Askersundstrakten med en massa statister från stan. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innefattar bland annat patientarbete i öppenvård, rådgivning, mottagningsarbete, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel. Hälso- och sjukvården i Örebro län är en del av Region Örebro län.

Next