Vinmonopolet øyer. 58 pol holder åpent valgdagen: 2020-01-04

58 pol holder åpent valgdagen:

vinmonopolet øyer

Polet holder stengt disse dagene i julen. Muligheter for catering og aktiviteter. I forhandlingene ble det enighet om at for påsken 2017 vil det holdes åpent på påskeaften lørdag i påsken. Bård Hoksrud Frp , medlem av helse- og omsorgskomiteen på Stortinget. Polet holder stengt pinseaften lørdag 14 mai , 1. Vi ønsker at folk skal få velge selv, og la dem som ønsker det kunne kose seg med en øl etter å ha avgitt sin stemme, avslutter Hoksrud.

Next

Polvarer

vinmonopolet øyer

Vi har fått svar fra noen, og avventer tilbakemelding fra de andre. De som ønsker å drikke på valgdagen får tak i alkohol uansett. Nå er det tillatt å selge alkohol påskeaften, pinseaften, nyttårsaften og på valgdagen, i tillegg til de vanlige dagene. Her kan du tipse Nettavisens journalist på , eller ringe 02060. Etter alkoholloven § 3-7 kan en kommune bestemme selv lokalt selvstyre om ølsalg skal være tillatt valgdagen. Alkoholloven er endret slik at det ikke lenger er forbudt å selge alkohol på valgdagen. I tillegg åpner fire nye kommuner vinmonopol i løpet av 2015.

Next

Polvarer

vinmonopolet øyer

Hafjell Resort Bjørn Olav Sunde Key account storhytter Hundervegen 33 N-2636 Øyer Flotte storhytter 14- 31 sengeplasser med perfekt beliggenhet til seminarer, markeringer, bryllupsfest og kick off. Foto: Audun Braastad Planlegger å holde åpent valgdagen Det er kommunene selv som velger om vinmonopolene skal holde åpent. Disse kommunene har sagt nei: Asker, Askøy, Brumunddal, Bryne, Dokka, Egersund, Florø, Gjøvik, Grimstad, Hammerfest, Holmen, Holmestrand, Hønefoss, Jørpeland, Karmøy, Kongsberg, Lakselv, Malvik, Mandal, Namsos, Nærbø, Odda, Randaberg, Rudshøgda, Sandnes, Sortland, Steinkjer, Stokmarknes, Stord, Storslett, Sørumsand, Trysil, Tvedestrand, Vennesla, Verdal, Vestby, Voss, Ørnes og Ålgård. Det vil være uheldig om noe møter opp beruset når de skal avgi stemme. Av den totale omsetningen utgjør mandagssalget bare sju prosent. For Vinmonopolet har det lite å si om utsalgsstedene holder åpent valgdagen. Kommuner med utsalgssteder som ikke ønsket å ha åpent valgdagen, måtte gi tilbakemelding til Vinmonopolet sentralt innen torsdag denne uken.

Next

58 pol holder åpent valgdagen:

vinmonopolet øyer

Å avgi stemme er noe spesielt, seriøst og en viktig handling, sier Bollestad. Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. » I Kristelig Folkeparti er de ikke begeistret for at vinmonopolene holder åpent valgdagen. Vinmonopolene i noen kommuner har ikke åpent på mandager, så fra dem er det ikke aktuelt uansett. Trenger du å vite nøyaktig åpningstid for ditt vinmonopol, ringer du 04560, taster 1 og oppgi postnummer så får du åpningstiden for ditt nærmeste Polutsalg. Ellers har de kjøpt det inn fra før, sier Bård Hoksrud Frp , medlem av helse- og omsorgskomiteen på Stortinget til Nettavisen.

Next

58 pol holder åpent valgdagen:

vinmonopolet øyer

Hafjell Exclusive ønsker flere hytter av god standard i vår portefølje. Vinmonopolets åpningstid må etter alkoholloven følge de kommunale bestemmelser om ølsalg. For mai 2016 blir det spesielle åpningstider rett før 17. Derfor måtte tariffavtalen endres gjennom forhandlinger med fagforeninger før endringer i arbeidstid kunne iverksettes. Frp: Problemfritt med åpne vinmonopol — Det er ikke det at polet er åpent på valgdagen i seg selv som er problemet, men det er helheten. I mailen som er sendt ut står det blant annet skrevet: « Til alle kommuner med Vinmonopol.

Next

58 pol holder åpent valgdagen:

vinmonopolet øyer

Selv om Frp er for en mer liberal alkoholpolitikk kommer ikke Frp sentralt til å gjøre noe aktivt for å påvirke kommuner hvor de selv styrer eller er med å styre. Vinmonopolet planlegger derfor å holde åpent på valgdagen mandag 14. Fra og med i år gjorde en lovendring at vinmonopolene i Norge kan holde åpent på valgdagen. Bollestad, nestleder og helsepolitisk talsperson i KrF. Kilde: Jens Nordahl, pressesjef Vinmonopolet — Uheldig om noen stemmer beruset KrF frykter at noen kommer beruset til stemmelokalene valgdagen.

Next

Polvarer

vinmonopolet øyer

At det ellers i året er mer tilgjengelighet av alkohol, slår hun fast. Jens Nordahl - pressesjef Vinmonopolet Foto: Vinmonopolet — Hver enkelt kommune kan nå velge om de vil ha åpent på valgdagen. Av Norges 428 kommuner er det utsalgssteder i 236 av dem, i tillegg åpner det butikker i ytterligere fire kommuner i løpet av året. Så langt har 58 utsalgssteder i 27 kommuner svart at de kommer til å ha åpne vinmonopol valgdagen, 39 kommuner har svart nei. Totalt er det 428 kommuner i Norge. . Dette synes jeg er veldig uheldig og bidrar til å gjøre alkoholen mer tilgjengelig, sier nestleder og helsepolitisk talsperson i KrF Olaug Bollestad til Nettavisen.

Next

Polvarer

vinmonopolet øyer

Mandag er den minste salgsdagen for oss så det gir neppe mye mersalg, sier pressesjef hos Vinmonopolet Jens Nordahl til Nettavisen. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . . .

Next

Vinmonopolet åpningstider

vinmonopolet øyer

. . . . . . .

Next

Polvarer

vinmonopolet øyer

. . . . .

Next