Vi tenner våre lykter chords. november 2016 2019-12-03

Vi tenner våre lykter Lyrics & Tabs by Katzenjammer

vi tenner våre lykter chords

Sneen dalte lett og fin og strøk blidt mot ruten min i morges da jeg drømte på min pute vi tok skjerf og votter på hastet veldig med å gå snart var det tusen barnespor der ute Og vi tenner våre lykter når det mørkner og når alle lyder pakkes inn i vatt Ja, vi tenner våre lykter når det mørkner kanskje lyser de til kvelden si'r god natt. Ja vi tenner våre lykter når det mørkner, Og vi tenner våre lykter når det mørkner, og når alle lyder pakkes inn i vatt. Først så trakk vi kjelken opp, på en diger bakketopp, så suste vi avsted langt ut på jordet. Vinterdagen tar farvel, vi må hjem nå er det kveld. Vinterdagen tar farvel, vi må hjem nå er det kveld, vi ser på himmelen at det lir og lakker. Og vi tenner våre lykter når det mørkner, og når alle lyder pakkes inn i vatt.

Next

Vi tenner våre lykter Lyrics & Tabs by Katzenjammer

vi tenner våre lykter chords

Er du usikker på sangteksten? Da er det mye mulig vi kan hjelpe deg med akkurat dette! Vi ser på himlen at det lir og lakker. Også bar det opp igjen, snart var vi på topp igjen så lo vi mens vi akte små og store Og vi tenner våre lykter når det mørkner og når alle lyder pakkes inn i vatt Ja, vi tenner våre lykter når det mørkner kanskje lyser de til kvelden si'r god natt. Sneen date lett og fin og strøk blidt mot ruten min i morges da jeg drømte på min pute. Ja, vi tenner våre lykter når det mørkner. Og vi tenner våre lykter når det mørkner, og når alle lyder pakkes inn i vatt. Dersom du kjenner til en julesang som du ikke finner på våre sider, kan du gjerne.

Next

Vi Tenner Våre Lykter Når Det Mørkner Lyrics & Chords By Christel Alsos

vi tenner våre lykter chords

Er du på leting etter en julesang fra barndommen eller trenger du en julesangsang til juletrefesten? Så lo vi mens vi akte, små og store. Ja, vi tenner våre lykter når det mørkner. Ja vi tenner våre lykter når det mørkner, kanskje lyser de til kvelden si'r god natt. Ja vi tenner våre lykter når det mørkner, kanskje lyser de til kvelden si'r god natt. Vi tenner våre lykter når det mørkner med tekst Vi tenner våre lykter når det mørkner.

Next

Songtext von Hanne Krogh

vi tenner våre lykter chords

Vi tok skjerf og votter på, hastet veldig med å gå snart var det tusen barnespor der ute. Først så trakk vi kjelken opp på en diger bakketopp så suste vi avsted langt ut på jordet! Og vi tenner våre lykter når det mørkner, og når alle lyder pakkes inn i vatt. Vi jobber aktivt med å legge ut musikk og sangtekster til kjente og kjære julesanger, men vi setter også stor pris på din hjelp. Og vi tenner våre lykter når det mørkner, og når alle lyder pakkes inn i vatt. Og så bar det opp igjen, snart var vi på topp igjen. Ja, vi tenner våre lykter når det mørkner.

Next

Σπανουλης χοψονιδου μαδριτη

vi tenner våre lykter chords

Vi har bygget oss et slott som vi syns ble stort og flott med prinser og en sne-dronning så vakker vinterdagen tar farvel vi må hjem nå er det kveld vi ser på himmelen at det lir og lakker! Ja vi tenner våre lykter når det mørkner, kanskje lyser de til kvelden si'r god natt. Først så trakk vi kjelken opp på en diger bakketopp så suste vi avsted langt ut på jordet! Og vi tenner våre lykter når det mørkner, og når alle lyder pakkes inn i vatt. Ja, vi tenner våre lykter når det mørkner og når alle lyder pakkes inn i vatt Ja, vi tenner våre lykter når det mørkner kanskje lyser de til kvelden si'r god natt. Vi har bygget oss et slott som vi syns ble stort og flott med prinser og en sne-dronning så vakkert vinterdagen tar farvel vi må hjem nå er det kveld vi ser på himmelen at det lir og lakker! Vi har bygget oss ett slott, som vi syns ble stort og flott, med prinser og en snedronning så vakker. På disse sidene finner du musikk og sangtekster til norske og engelske julesanger. . Og vi tenner våre lykter når det mørkner og når alle lyder pakkes inn i vatt Ja, vi tenner våre lykter når det mørkner kanskje lyser de til kvelden si'r god natt.

Next

Vi Tenner Våre Lykter Når Det Mørkner Lyrics & Chords By Christel Alsos

vi tenner våre lykter chords

Og vi tenner våre lykter når det mørkner, og når alle lyder pakkes inn i vatt. . . . . .

Next

Julesanger

vi tenner våre lykter chords

. . . . . .

Next

Σπανουλης χοψονιδου μαδριτη

vi tenner våre lykter chords

. . . . . . .

Next