Vekten stjernetegn. Stjernetegn og stein 2019-12-03

Stjernetegnet Vægten

vekten stjernetegn

Vil derfor være lett påvirkelig av andres meninger. De kan gennemskue kunder, og afsløre deres hemmelige ønsker. Libraen er redd for at en feil avgjørelse vil rase sammen hele deres liv og bør være klar over at livet har både opp og ned turer. De personlige lykkebringere er, sommerfugle, rosenduft, lilac træer og farven lilla. Den styrende planeten av vekten er Venus, som er en elsker av vakre ting, så kvaliteten er alltid viktigere enn mengden for folk født under Vekttegnet. Egenskaberne ved Vægtens stjernetegn De gode egenskaber Stjernetegnet Vægten står for retfærdighed, og derfor træffer de ofte beslutninger, som er til gode for alle deres medmennesker. Da er du Virkelighetsnær, fornuftig, snill, vurderende og planmessig.

Next

Vekten 2018

vekten stjernetegn

Vægten ønsker ikke at lede an, men er glad for at være indflydelsesrig. Denne stivheten kan også komme fram ved at kroppen, særlig halsen, blir stiv. Hun misliker å gjøre ting alene. Om Pilgrim Smykker er vår lidenskap; det handler om drømmer, stil, hjerte og sjel. Idrett, fysisk aktivitet og konkurranse.

Next

Horoskop: Disse stjernetegnene passer best sammen

vekten stjernetegn

Vægten kæmper for dem, der udsættes for uretfærdigheder og er den skønnest ven, der bakker dig op i alting. For å belyse flere sider av en sak kan de fremme synspunkter de selv ikke synes om, mens andre kan tro at de mener det de sier. Han prøver alltid å være rettferdig. De er villige til å prøve noe nytt, og husk at de trenger en lang forspill med lys og fin atmosfære. Psst: Noen er også allerede i et forhold og lurer på om partneren er den rette, og så har du de som meg som bare er ekstremt nysgjerrige. Derfor er ascendant er også bekymret for hvordan en person har lært å presentere ham eller henne selv til verden, spesielt i offentlig og upersonlig situasjoner. De beste resultatene kommer du til å oppnå fra oktober til desember, men det vil være lurt av deg å arbeide stabilt godt hele året, for å være sikker på at du virkelig får de resultatene du ønsker deg mot slutten av året.

Next

Vekten (stjernetegn)

vekten stjernetegn

Hvis nogen har trådt Vægten over tæerne, så er han slem til at gå rundt og bære nag. Jupiter og Saturn, inntil ganske nylig de to lengst planetene, representerer aspekter ved de enkelte virke som en del av samfunnet. Forskjellige spesialister har gitt hvert tegn i dyrekretsen sin bestemte farge og energistein eller krystall. Egne vilkår gjelder tekst og bilder som ikke er levert av spesifiserte kilder, se for mer informasjon om kilde, kopirettigheter og vilkår for bruk. Eneste gangen vekten virkelig vil stå imot er urettferdighet, de trenger respekt og sin likestilling, for de gjør jo så mye for andre. Dersom du jobber i et team, skal du være oppmerksom på at du kan skape press på teamet ditt gjennom å være for dynamisk og til tider aggressiv i din måte å håndtere utfordringene på.

Next

Stjernetegn og stein

vekten stjernetegn

Vægten skal først veje de forskellige dele mod hinanden før, den er parat til at træffe det endelige valg. Nye forhold vil være spennende og ha mye å gi, og du har gode muligheter for en heftig romanse særlig i oktober og november. Evnen til at træffe beslutninger er ret sjældne blandt dem, der er født i Vægtens tegn. Når det gjelder økonomi, vil den være helt grei i starten av 2018, men du vil oppleve noe press på økonomien likevel. Den store planeten for omveltninger, Uranus, har beveget seg sakte gjennom sektoren for kjærlighet i tegnet ditt hele dette tiåret, og du har vokst på de erfaringene du har gjort deg når du har håndtert alle opprørene og spenningen planeten har tilført forholdet ditt. Arbeidsgiverne, arbeidstakerne og en jobb. For Astrologer, den midheaven tradisjonelt indikerer en persons karriere, status, mål i livet, ambisjoner, offentlige omdømme, og livet mål.

Next

Stjernetegn og stein

vekten stjernetegn

I tillegg har han vansker med å forstå sin partner. Horoskop Vestlig astrologi er basert hovedsakelig på bygging av Horoskop, som er et kart eller diagram over himmelen på et bestemt tidspunkt. . Oktober Du trenger ikke planetene for å forstå at 2019 vil bli året for de store forandringene; du føler allerede at de er på vei. De typiske karaktertræk for dem der er født i Vægtens tegn er sans for retfærdighed og balance. De er for det meste fredselskende individer som strekker seg langt for å bevare fred og ro i sine omgivelser.

Next

Vekten horoskop

vekten stjernetegn

Mens noen stjernetegn unngår forandringer så lenge det går, og andre igjen simpelthen ikke fort nok kan komme seg videre og kaste seg inn i alt nytt, har du en mykere tilnærming — og på mange vis en mye morsommere. Vannmannen har en tendens til å se på tingene fra en vitenskapelig synspunkt og tenke på helheten, og kan ofte glemmeseg selv. De filosoferer også gerne over fordelene ved den indre balance. Gode sider: Vægten kan altid genkende hvad, der er fair, den kan tale i lang tid om de ting, der interesserer den. Når du spør ham om dere skal henge så vær casual.

Next

horoskop oversikt. stjernetegn astrologi og horoskop

vekten stjernetegn

Ifølge henne er det ikke alltid denne formen for sammensetning fungerer, men de gangene de gjør det kan det bli magisk! Planeter I moderne vestlig astrologi planetene representerer grunnleggende stasjoner eller impulser i menneskets psyke. Partnerskap er svært viktig for vekten-fødsel, og med deres seirende mentalitet og samarbeid kan de ikke stå alene. Da er du temperamentsfull, filosofisk, intelligent, rasjonell og effektiv. Når det gjelder penger har han lett for å bruke mye penger på noe han synes er morsomt. Hvert stjernetegn tar med seg enten iniativ, stabil eller skiftende energi.

Next

Stjernetegnet Vægten

vekten stjernetegn

Hun er en mor som er snill, men streng når det er nødvendig. Du passer best sammen med Krepsen, Skorpionen, Tyren og Stenbukken Element; Vann Besøk; sidene. De er veldig intelligente og gjemmer det ofte bort i sin sjarmerende utside. Det er vigtigt, at alle medarbejdere i en gruppe er involveret i visse arbejdsprocesser. Her må du bruke både tålmodighet og fornuft for å unngå at forholdet går inn i en krise.

Next