Varbergs kommun lediga jobb. Lediga jobb Varbergs kommun, Varbergs omsorg Varberg 2019-12-23

Lediga jobb i Varberg

varbergs kommun lediga jobb

I arbetet som behandlingssekreterare möter du barn, ungdomar och familjer med syfte att vara dem behjÀlpliga i ett förÀndringsarbete. Visa mindre Att jobba för Varbergs omsorg Àr inte som att jobba för vem som helst. Det Àr ett vÀxande omrÄde och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt Àr att du gör skillnad i andra mÀnniskors liv. Vi söker en person som Àr flexibel, lyhörd med ett gott bemötande. I lokalvÄrden ingÄr stÀdning av kök. Det Àr ett vÀxande omrÄde och vi behöver mer personal i framtiden.

Next

Arbetsmarknadsinsatser

varbergs kommun lediga jobb

Visa mindre Att jobba för Varbergs omsorg Àr inte som att jobba för vem som helst. Det Àr ett vÀxande omrÄde och vi behöver mer personal i framtiden. Du förstÄr hur ditt arbete kopplar till andras arbetsuppgifter. I uppdraget ingÄr att ge en trygg och god omsorg, en stimulerande fritid och ansvara för social dokumentation. Vi har mÄnga olika yrken och karriÀrmöjligheter att vÀlja bland. Vi stÄr för omsorg med mycket hjÀrta. Men kanske viktigast av allt Àr att du gör skillnad i andra mÀnniskors liv.

Next

Arbetsmarknadsinsatser

varbergs kommun lediga jobb

Visa mindre Att jobba för Varbergs omsorg Àr inte som att jobba för vem som helst. Du ska ha förmÄga att engagera och entusiasmera mÀnniskor samtidigt som du behöver vara en god lyssnare. Men kanske viktigast av allt Àr att du gör skillnad i andra mÀnniskors liv. Visa mer Att jobba för Varbergs omsorg Àr inte som att jobba för vem som helst. För att lyckas i rollen som utvecklingsledare hos oss behöver du vara vÀl insatt med systematiskt kvalitetsarbete, ha god samarbetsförmÄga samtidigt som du kan arbeta sjÀlvstÀndigt och flexibelt.

Next

Lediga jobb i Varberg

varbergs kommun lediga jobb

Kommunens socialförvaltning Àr en av Varbergs kommuns nio förvaltningar och ansvarar för vÄrd och omsorg om Àldre- och funktionshindrade och arbetar för ekonomisk och social trygghet för kommunens invÄnare. Arbetar du med vÄrd och omsorg i Varbergs kommun sÄ Àr du i en organisation dÀr vi sÀtter mÀnniskors behov av hjÀlp i centrum. Vi stÄr för omsorg med mycket hjÀrta. Detta innebÀr att den anstÀllde har rÀtt att arbeta heltid eller önskad deltid. Vi söker stödassistenter till Arbetscentrum.

Next

Lediga jobb i Varberg

varbergs kommun lediga jobb

Vi har mÄnga olika yrken och karriÀrmöjligheter att vÀlja bland. Du ska tycka om att stÄ inför nya utmaningar och ha förmÄga att kunna se uttalade och outtalade behov i verksamheten. Du har en hög integritet och Àr mycket duktig pÄ att samarbeta. Det Àr meriterande med diplom frÄn vÄrd o omsorgscollege. Vi ser gÀrna att du dessutom har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation.

Next

Lediga jobb i Varberg

varbergs kommun lediga jobb

Du ska tycka om att stĂ„ inför nya utmaningar och ha förmĂ„ga att kunna se uttalade och outtalade behov i verksamheten. Du har goda omvĂ„rdnadskunskaper samt Ă€r en ansvarstagande, lugn och trygg person. Andra viktiga egenskaper Ă€r hög integritet och positiv auktoritet. Du har en god kommunikativ förmĂ„ga och kan uttrycka dig vĂ€l i svenska sprĂ„ket bĂ„de muntligt och skriftligt. Detta innebĂ€r att den anstĂ€llde har rĂ€tta att arbeta heltid eller önskad deltid. Är du duktig pĂ„ att stötta mĂ€nniskor till positiv utveckling och ett hĂ„llbart arbetsliv? Men kanske viktigast av allt Ă€r att du gör skillnad i andra mĂ€nniskors liv.

Next

Arbetsmarknadsinsatser

varbergs kommun lediga jobb

Det Àr ett vÀxande omrÄde och vi behöver mer personal i framtiden. HÀlso- och sjukvÄrdsenheten Àr en del av socialförvaltningen och vi arbetar med ett hÀlsofrÀmjande arbetssÀtt dÀr mÀnniskans behov sÀtts i centrum. Vi har mÄnga olika yrken och karriÀrmöjligheter att vÀlja bland. Det Àr ett vÀxande omrÄde och vi behöver mer personal i framtiden. Har du intresse av rehabiliteringsprocessen och konkreta faktorer som skapar hÀlsa för individen i arbetet? Som arbetsgivare arbetar Varberg aktivt för jÀmstÀlldhet och mÄngfald och mot all form av diskriminering och krÀnkande sÀrbehandling.

Next

Lediga jobb i Varberg

varbergs kommun lediga jobb

Vi fÀster stor vikt vid personliga egenskaper sÄsom förmÄga att bedriva ett nytÀnkande ledarskap som prÀglas av visioner kombinerat med ett uthÄlligt och strategiskt tÀnkande. Vi har mÄnga olika yrken och karriÀrmöjligheter att vÀlja bland. Du har god samarbetsförmÄga och en positiv grundsyn. Vi stÄr för omsorg med mycket hjÀrta. Vi har en demografisk utmaning som krÀver nya sÀtt att arbeta med befintliga resurser. Detta innebÀr att den anstÀllde har rÀtt att arbeta heltid eller önskad deltid. Du ser samband och helhet samt har förmÄgan att skapa trygghet och inge förtroende i samtal och möten.

Next

Lediga jobb Varbergs kommun, Socialförvaltningen Varberg

varbergs kommun lediga jobb

Visa mer Att jobba för Varbergs omsorg Àr inte som att jobba för vem som helst. Vi söker undersköterskor till TrÀslövslÀges hemtjÀnst. Det Àr ett vÀxande omrÄde och vi behöver mer personal i framtiden. Vi hoppas att du vill vara med! Det Àr ett vÀxande omrÄde och vi behöver mer personal i framtiden. Varberg har en fin stadskÀrna, goda kommunikationer och en intressant historia.

Next