VĂ€dret i kristinehamn. SMHI Kristinehamn 2020-01-03

VÀdret i Kristinehamn för 10 dygn. JÀmför SMHI och YR

vÀdret i kristinehamn

Kika lÀngre ner pÄ sidan för att se dessa delar!. Bro var en sÀtesgÄrd, som sedan 1300-talet lÄg pÄ platsen för inre hamnen och torget i Kristinehamn. VÄra prognoser görs av Meteorologisk Institutt, , i Norge, i Sverige och i Finland. För att se hur vÀdret i Kristinehamn skiljer sig frÄn vÀdret i Stockholm, kan du ocksÄ jÀmföra siffrorna mÄned för mÄned med motsvarande siffror för Stockholm under samma period hÀr:. VÀdret i Kristinehamn Àr oftast bÀst i de mÄnader dÀr det finns mÄnga soltimmar och fÄ dagars nederbörd. Om du vill veta mer om vÀdret i Kristinehamn mÄnad för mÄnad, exempelvis till att planera din semester och hitta den bÀsta tiden pÄ Äret att resa, kan du ocksÄ lÀsa mera om.

Next

Kristinehamn: VĂ€der Ă„ret runt

vÀdret i kristinehamn

Sitt jÀrnbruk flyttade han till Nykroppa. I juli Àr det till exempel oftast upp till ca. Klicka pÄ graferna för att förstora dem. Eftersom det Àr genomsnittsvÀrden kommer det naturligtvis ocksÄ att finnas dagar och nÀtter dÀr det Àr bÄde varmare och kallare Àn medelvÀrdena. Kristinehamn har tidigare hetat Bro Broo och Varnums socken lÄngt före de första stadsprivilegierna. Flera större eldsvÄdor har övergÄtt Kristinehamn, bland annat 1777, dÄ staden nÀstan helt och hÄllet nedbrann, och 1893, dÄ ett femtiotal gÄrdar pÄ vardera sidan Kungsgatan lades i aska. Under kan du ocksÄ jÀmföra uppgifterna med de motsvarande data för Stockholm.

Next

VĂ€der Kristinehamn

vÀdret i kristinehamn

År 1642 fick Kristinehamn Ă„ter sina stadsprivilegier av drottning Kristina under namnet Christinehamn uppkallad efter henne. En vĂ€derprognos för Kristinehamn med temperaturer, badtemperatur och nederbörd ger den bĂ€sta bilden av hur vĂ€dret Ă€r just nu. Han lĂ€t 1582 göra Bro till stad i avsikt att platsen skulle bli centralort för VĂ€rmland men Ă€ndrade sig 1584 och gav dĂ„ privillerigerna till Karlstad istĂ€llet, dĂ„ han ansĂ„g att Bro var mindre lĂ€mplig plats för bruksrörelse. Stadens ursprung var den hamn- och marknadsplats som uppstod kring den bro över Varnan dĂ€r riksvĂ€gen mellan Sverige och Norge passerade. Normalt ligger temperaturen dĂ€rför i en viss mĂ„nad i intervallet mellan den genomsnittligt högsta och lĂ€gsta temperatur. Missa heller inte med omgivningsbilder och foton runt om Kristinehamn, samt intressant information om sevĂ€rdheter och platser i Kristinehamn. De hĂ„ller alla hög kvalitet.

Next

NKP: De senaste lokala nyheterna frÄn Kristinehamn

vÀdret i kristinehamn

Om Kristinehamn Kristinehamn Àr en tÀtort i VÀrmland och centralort i Kristinehamns kommun, VÀrmlands lÀn, vid VÀnern. LÀmna gÀrna en vÀderrapport och berÀtta hur det verkligen Àr, bÄde nÀr vi har rÀtt och nÀr vi har fel. OvanstÄende vÀderprognos Àr en snabböversikt över vÀdret runt Kristinehamn de kommande dagarna. AnvÀnd de genomsnittliga mÀtningar för vÀdret pÄ denna sida för att planera din nÀsta semester och hitta den bÀsta tiden pÄ Äret att resa ivÀg. Med hjÀlp av annonsintÀkter kan vi fortsÀtta leverera riktiga nyheter baserade pÄ fakta.

Next

Kristinehamn: VĂ€der Ă„ret runt

vÀdret i kristinehamn

Om du vill veta hur vÀdret kommer att bli de kommande dagarna, kan du Àven se en vÀderprognos för Kristinehamn under:. Grafen visar de genomsnittligt högsta temperaturerna i Kristinehamn vanligtvis det vÀrde som uppmÀtts mitt pÄ dagen och de genomsnittligt lÀgsta temperaturer vanligtvis tidpunkten just innan soluppgÄng. VÀderprognosen uppdateras med jÀmna mellanrum, minst en gÄng om dagen. Under 1600-talet ökade dock jÀrnhanteringen i VÀrmland, och dÀrmed Bros betydelse. Vill du se en mer detaljerad vÀderprognos för Kristinehamn, se.

Next

Yr

vÀdret i kristinehamn

Genom att avaktivera adblocker för vÄr sajt bidrar du till att vi fÄr bÀttre förutsÀttningar att fortsÀtta leverera innehÄll av hög kvalité. Grafen visar det genomsnittliga antalet soltimmar i Kristinehamn under en viss mÄnad soltimmar Àr det antalet timmar per dag dÀr solen skinnar , och antalet regndagar dvs. LÀs gÀrna och om varför de inte alltid stÀmmer. DÄ hjÀlper du andra som Àr intresserade av vÀdret pÄ din plats. Vi ser att du anvÀnder en adblocker för att inaktivera annonser pÄ vÄr sajt.

Next

SMHI Kristinehamn

vÀdret i kristinehamn

. . . . . .

Next

Kristinehamn vÀder timme för timme

vÀdret i kristinehamn

. . . . .

Next

VÀdret i Kristinehamn för 10 dygn. JÀmför SMHI och YR

vÀdret i kristinehamn

. . . . . .

Next