V75 resultat 5 oktober. V75 resultat lördag 5 oktober 2019 Skellefteå 2019-12-03

V75

v75 resultat 5 oktober

Men det går även att vinna på bara 5 eller 6 rätt, vilket också antyds genom siffran 5 i V75. Med det innebär att man väljer ut ett visst antal hästar i varje avdelning, och om sedan någon av de hästarna man valt vinner så har man hittat vinnaren i just den avdelningen. Häst Värde Odds Strukna 1 8 Giant Shadow Carl Johan Jepson 29 1. Ik ga voor het laatste alternatief. Spel för dig som fyllt 18 år Spelproblem? Om man till exempel har fått 6 rätt men missade i ett lopp där man hade spelat på 3 hästar, då har man fått 6 rätt på tre olika sätt och vinner alltså 3 gånger vinstsumman för 6 rätt.

Next

V75 Resultat

v75 resultat 5 oktober

Den totala prispotten med pengar fördelas som så att 40 % av den totala potten fördelas till de som har 7 rätt, 20 % av potten går till de som har 6 rätt och 40 % av potten fördelas till de som har 5 rätt. Eenvoudiger nu en Jepson is spannend. Någon tipster i egentlig mening vill han inte kalla sig. . Daniel Wäjersten gaat zeker voor de kop. Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 200 kr st.

Next

DD resultat Skellefteå lördag 5 oktober 2019

v75 resultat 5 oktober

Maar Giant Shadow is veel te goed voor deze tegenstand. Tvärtom att det är många tränare som är positiva kring det här. Sedan gled hästen under till en välförtjänt seger och var aldrig hotad över upploppet i V75-4. V75-5 Race 9 Sterk trio in de vijfde afdeling. Den här gången är det voltstart som gäller för den Petri Puro-tränade femåringen och frågan många ställer sig är om han är tillräckligt snabb att ta ledningen från sitt innerspår. Robert Berghs slugger bara drog undan och vann i imponerande stil på tiden 1.

Next

V75 5 oktober

v75 resultat 5 oktober

Sedan är det så att ju fler hästar man väljer i varje avdelning, desto mer kostar det att lämna in sitt fullständiga V75-system. Hästen är van att tävla med skor och är ju verkligen jättestark. Genom att multiplicera antalet valda hästar i varje avdelning med varandra, så får man fram hur många rader sitt system består av. Och att skotvång råder sedan 1 december är inga konstigheter? Första start för V75 är satt till ca 16:20 så om du inte ser något resultat. Det var inga problem och full kontroll hela vägen, sa Kaj Widell. Hij was flink verbeterd laatst en kan verrassen met het juiste koersverloop. Du kan även testa ditt spelande på spelalagom.

Next

V75 tips Skellefteå lördag 5 oktober 2019

v75 resultat 5 oktober

Walkie Talkie is waarschijnlijk het beste paard. Därefter körs resultatet av den algoritmen genom ytterligare en algoritm, som inom det specifika loppet delar upp hästarna i A-, B-, C- och D-hästar. Det kanske inte är den bästa upplagan vi haft men det är en väldigt öppen historia på förhand. Och vilken återkomst det blev. Ifrån tillägg forcerade han sin häst till ledningen efter där varv där ledande Whataboutyou Zaz och Nicklas Westerholm släppte täten. Is echter te veel gespeeld naar mijn mening.

Next

Rätta V75 resultat idag med utdelning

v75 resultat 5 oktober

Om inte någon lyckas pricka sju rätt så kommer prispotten för sju rätt att gå till en jackpot för nästkommande V75-omgång. Ska man gardera är det 2 Gossip´s Lord och 4 Staro Mary Lou som jag tror är bäst bakom. En ganska klar favorit och tre skrällstreck alltså. Bovendien is hij gewend aan een slechte loting. Det första V75-loppet gick av stapeln på Jägersro, och vanns av ingen mindre än Copiad, en av de bästa svenska travhästarna genom tiderna. Eftersom prispotten för V75 varierar beroende på antal inlämnade system samt att det beroende på vilka hästar som vinner loppen är olika många som får 7, 6 eller 5 rätt, så varierar de vinster som delas ut på V75.

Next

V75 Resultat

v75 resultat 5 oktober

Heeft een interessant nummer hier en mocht Per Lennartsson de kop houden heeft hij een goede kans. Men skulle obetrodda hästar skrällar som väldigt få spelat på vinna kan det bli så att det blir en ensam vinnare på V75, och då finns det väldigt stora pengar att hämta hem! Niet makkelijk en ik hoop dat mijn trio voldoende is. Volgens de trainster is het paard prima voorbereid. Ifrån ledningen höll hästen i trög stil undan precis före de stördykande skrällarna Digital Ocean och Bikila. Ondanks dit slechte nummer is hij echter natuurlijk goed genoeg om dit te winnen. Mest tror jag dock på käre On Track Piraten som börjat vinna nu och då gäller det att haka på tåget.

Next

V75 Resultat lördag 5 oktober 2019 Skellefteå

v75 resultat 5 oktober

Plac Häst Kusk V75% 1 4 Tabasco C. Kostnaden för att spela på V75 bestäms sedan av hur många hästar man har valt i varje avdelning. Weekend Fun is constant en goed. Rätta V75 resultat Skellefteå lördag 5 oktober 2019: V75 resultat 2019-10-05 Avd. Slecht nummer nu maar toch topkans. Du kan välja att se alla hästar med startnummer i en enkel startlista, eller även hästarnas namn samt kuskar i en utökad startlista.

Next