Uimahalli pieksämäki. Pieksämäen 2019-12-03

Julius Booking system

uimahalli pieksämäki

Sosiaalihuoltolaki ja lastensuojelulaki velvoittavat laajasti eri viranomaistahoja tekemään ilmoituksen salassapitosäännösten estämättä. Puhelinaika sosiaaliohjaajille ja sosiaalityöntekijöille on ma — pe klo 9-10. Huolta voivat aiheuttaa myös kuormittava elämäntilanne, arkeen liittyvät haasteet, taloudelliset vaikeudet ja jaksaminen vanhempana. Sisääntuloaulan henkilökuntamme neuvoo uimahallin, kuntosalin ja liikuntatilojen käytännön toimintaan liittyvissä asioissa. Tilauksesta täytekakut, voileipäkakut, pikkuleivät, pitkot ym. Perheohjaaja Päivi Suhonen, koulun perhetyö, puh.

Next

Yleiset perhepalvelut ja lastensuojelu

uimahalli pieksämäki

Sosiaalityöntekijä Anne Pellikka, yläkoulun sosiaalityö maanantaisin ja tiistaisin ja perhekeskuskoordinaattori keskiviikkoisin 31. Hotellin ravintolapalvelut koostuvat 300 -paikkaisesta ravintolasta ja kesäaikaan avoinna olevista terasseista. Partaharjun pihapiiristä löytyy myös kota 60 hengelle. Matkaa Kuopiosta Pieksämäelle on noin 92 km, Mikkelistä noin 77 km ja Jyväskylästä noin 87 km. Maistuvaa retkievästä vaikka mukaan VedenjakaraReitistölle. Työn lähtökohtana on huomioida asiakkaiden kokonaistilanne auttaen heitä sopeutumaan suomalaiseen yhteiskuntaan.

Next

Sport Pieksämäki Uimahalli

uimahalli pieksämäki

Lisäksi tavoitteena on tukea lapsen vanhempia ja huoltajia heidän kasvatustehtävässään. Sosiaalihuolto Palvelutarpeen arvioinnit ja sosiaalihuoltolain mukaiset palvelut sosiaalityöntekijä Anna-Kaisa Oja, puh. Pieksämäkeläisiä koskevat ilmoitukset toimitetaan sosiaali- ja terveyspalvelukeskukselle ja muita koskevat ilmoitukset henkilön kotikuntaan. . Infokioskista jaetaan tietoa kaupungin sekä yhdistysten hyvinvointia tukevista toiminnoista. Ryhmävaraukset ja tiedustelut myyntipalvelusta puh. Yleiset perhepalvelut ja lastensuojelu Sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisten palveluiden tavoitteena on turvata lapsen oikeus turvalliseen kasvuympäristöön, tasapainoiseen kehitykseen ja erityiseen suojeluun.

Next

Kahvilat ja ravintolat

uimahalli pieksämäki

Vuonna 2018 Veturitallien viereen avautui Osuuskauppa Suur-Savon. Avoinna ma, ke, to 12-19, ti 9-19, pe 9-18, la-su suljettu. Ryhmävaraukset ja tiedustelut myyntipalvelusta puh. Välimatkat ovat keskustassa lyhyet ja vuokrataso on alhainen. Sosiaaliohjauksella tarkoitetaan asiakkaiden neuvontaa, ohjaamista ja tukemista elämän eri tilanteissa.

Next

Sport Pieksämäki Uimahalli

uimahalli pieksämäki

Puitteet ovat upean rustiikkiset ja niissä viihtyy aamusta iltaan. Tiedottaminen ja tiedon jakaminen on tärkeä osa kotoutumisohjaajan työtä. Opastusta lähistön nähtävyyksiin, kalastuslupamyyntiä ja kanoottivuokrausta. Kesäkuisti 15, ulkoterassi 50 ja juhlissa piha-alueella 200 asiakaspaikkaa. Kokoustilat: huoltamon alakertaravintola 240 paikkaa , jossa A-oikeudet.

Next

Yleiset perhepalvelut ja lastensuojelu

uimahalli pieksämäki

Lastensuojelun sijaishuolto Lastensuojelun sijaishuollon sosiaalityö sosiaalityöntekijä Suvi Lahti, puh. Aamiainen ma-pe 7-10, lounas 10. Kangaskadun puolella sijaitsevassa Veturitallien piharakennuksessa palvelee kampaamo. Tiloja yhdistämällä onnistuu porrastetusti jopa 1000 hengen lounas. Lapsi- ja perhesosiaalityössä perheiden palveluissa työskentelee kuusi sosiaalityöntekijää ja kaksi sosiaaliohjaajaa. Neuvonnasta saat myös yleistä palveluohjausta.

Next

Yleiset perhepalvelut ja lastensuojelu

uimahalli pieksämäki

Suussa sulavien italialaisruokien ravintola, jossa ruoat valmistetaan alusta asti käsityönä, suurella tunteella. Aikuissosiaalityön tavoitteena on vahvistaa asiakkaan toimintakykyä ja ehkäistä sosiaalisten ongelmien syntyä. Tapahtumatilan lisäksi tilaisuuksiin on vuokrattavissa kalustoa, tekniikan palveluja sekä esiintymislava. Sosiaalihuoltolain mukaisilla yleisillä palveluilla pyritään varhaiseen tukemiseen ja ennaltaehkäisyyn. Pito- ja juhlapalvelua sopimuksen mukaan.

Next

Aikuissosiaalityö

uimahalli pieksämäki

Diakin Pieksämäen-kampuksella voi opiskella sosiaali-, terveys- ja kirkon alan tutkintoja monimuotototeutuksena. Luvan voi maksaa myös verkkopankissa, ohjeet kahvilan kotisivuilla. Valikoimassa on mutkatonta syötävää ja virvokkeita. Kotoutumisohjaaja tekee tiivistä yhteistyötä sosiaalityöntekijöiden ja muun verkoston kanssa. Huolta voi herättää esimerkiksi lapsen tai nuoren hoitoon ja kasvatukseen liittyvät vaikeudet, perheen päihteiden käyttö tai väkivalta. Sosiaalityöllä tarkoitetaan asiakas- ja asiantuntijatyötä, jossa rakennetaan asiakkaiden tarpeita vastaava palvelukokonaisuus. Näitä palveluita ovat esimerkiksi lapsiperheiden kotipalvelu, ammatillinen tukihenkilötoiminta ja tukiperhepalvelu.

Next

Julius Booking system

uimahalli pieksämäki

Erikoisuutena käsin tehdyt kivikorut, käsin hiotut korukivet ja fossiilit. Rakennusten arkkitehtuurissa näkyy viitteitä 1800-luvulta saakka. Fellinin lämmin ja rento tunnelma houkuttelee niin lounaalle kuin iltaisin á la carte annosten pariin. Ruokaa voi ostaa myös mukaan ja tilauksesta ravintolasta saa tarjottavat neuvottelutiloihin ja saunaosastolle. Vastajauhetun kahvin lisäksi erikoiskahvit ja kaakaot. Aikuissosiaalityön neuvonta on avoinna arkisin klo 9-15 ja puhelimitse 044 799 5460. Kun lapsen tilanne vaatii kiireellistä arviointia, soita yleiseen hätänumeroon 112 tai virka-aikana ma-pe klo 8.

Next

Aikuissosiaalityö

uimahalli pieksämäki

Lämminhenkiset ja tunnelmalliset Veturitallien pilttuut luovat kunnostettuina mahtavat puitteet liike-elämän palveluille. Lastensuojelun avohuolto Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö sosiaalityöntekijä Perttu Lång, puh. Aikuissosiaalityön työntekijä on myös tavoitettavissa Pieksämäen kaupungin chat-palvelussa tiistaisin klo 13-14. Ruokailut ja kahvitukset myös tilauksesta. Pieksämäen Veturitallit pähkinänkuoressa: Sijainti kaupungin ydinkeskustassa, 150 metriä rautatieasemalta ja torilta. Tilassa onnistuvat kokoukset sekä perhe- tai yritysjuhlat.

Next