Turun linna pysäköinti. Pysäköinti satamassa 2019-12-01

Scandic Atrium

turun linna pysäköinti

Hiisi Homes Turku sijaitsee Turussa 1,4 km:n päässä Port Arthurista ja 1,7 km:n päässä Mikaelinkirkolta. Läheinen Aurajoki rantoineen on hyvä tutustumiskohde pyöräillen tai kävellen. Hotelliyö ennen aamulähtöä risteilylle Omena-hotellissa on kätevä yöpyä ennen risteilyn aamulähtöä, sillä meillä et joudu odottelemaan uloskirjautumista ja Viking Linen ja Silja Linen terminaalit Turun satamassa ovat lyhyen kävely- tai bussimatkan päässä. Historiallisesti rikkaan Naantalin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat yhtenäisenä säilynyt vanha kaupunki, Suomen presidentin kesäasunto Kultaranta sekä Tove Janssonin klassikkotarinoille perustuva teemapuisto Muumimaailma. Kirkollisten tilaisuuksien aikana kirkossa tai museossa ei pääse kiertelemään. Vauhdikkaan päivän jälkeen lepopaikan tarjoaa Omena-hotelli Turun keskustassa Humalistonkadulla.

Next

Hotelli Turku

turun linna pysäköinti

Kaupunkilaisten vastausten perusteella suositelluimmiksi nousivat Fontana, Aussie Bar, Martinsillan Grilli, Rantakerttu ja Hiili. Turku on taiteen, historian ja kulttuurin kaupunki. Siitä tosin on satamaan vielä jonkin matkaa, noin kilometri. Jos haluat shoppailla, Kauppakeskus Hansa on hotellin vieressä. Omena-hotellin löydät Humalistonkadulta Turun keskusta on matkailijan kannalta mukavan kompakti, sillä kävellen pääsee lähes joka paikkaan.

Next

Pysäköinti satamassa

turun linna pysäköinti

Kokous- ja juhlatilaisuuksiin voi sujuvasti yhdistää historiallista ohjelmaa vaikkapa opastetun historiallisen kierroksen merkeissä. Myös Naantalin Muumimaailmaan pääsee Turun keskustasta kätevästi vaikkapa bussilla. Turun Ompun löydät Humalistonkadulta, Alvar Aallon suunnittelemasta arvostetusta rakennuksesta, joka tunnetaan myös Maalaistentalona. Konserttitalo sijaitsee keskeisellä paikalla Turun keskustassa Puutorin laidalla. Nopeat vinkkimme työmatkalla olevalle hotellivieraalle: Parhaan työrauhan saat omassa hotellihuoneessasi, mutta jos matka-aika ei salli huoneeseen jäämistä, kannattaa suunnata Turun upeaan pääkirjastoon. Matkailun näkökulmasta alueen tärkeimpiin kohteisiin Turun ja saariston ohella kuuluu naapurikaupunki Naantali. Rautatieasema on kilometrin päässä hotellista ja kaikki keskustan palvelut ovat helposti hyödynnettävissä.

Next

Kauppahalli

turun linna pysäköinti

Se vihittiin tuomiokirkoksi vuonna 1300 ja sai lopullisen muotonsa 1400-1500-luvuilla. Hotellissa on runsaasti pysäköintitilaa ja kaikissa tiloissa on maksuton langaton internetyhteys. Läheltä hotellia löytyvät myös pikavuoropysäkit sekä juna-asema. Ravintoloista suosittelemme esimerkiksi tai herkkuja. Pitänee käydä katsomassa huomenna jos ei sada. Even if you win you're still a retard. Wäinö Aaltosen museo sijaitsee keskustan tuntumassa, Aurajoen rannalla.

Next

Kauppahalli

turun linna pysäköinti

Kätevin festarimajoitus Turussa Ruisrock-bussit kulkevat suoraan Omenan oven ohi, joten kätevämpää festarimajoitusta Turun keskustasta saa hakea. Turku on virallisesti kaksikielinen, ja sen asukkaista puhuu äidinkielenään ruotsia runsaat 5 %. Kesäkaudeksi aukeavat viihtyisät ulkoilmateatterit puistojen tai sisäpihojen siimeksessä. Hotellin välittömässä läheisyydessä on monipuolinen valikoima ravintoloita, joista saat ruoat aina aamupalasta yönälkään ja kaikkea siltä väliltä. Toimintaa kaipaavien kannattaa suunnata korkeuksiin tai koko perheen sisäaktiviteettipuistoon.

Next

Kauppahalli

turun linna pysäköinti

Parempi kuitenkin jos alkuperäinen kysyjä varautuu sekä ajallisesti että rahallisesti maksullisen paikan käyttöön. Even if you win you're still a retard. Lähistöllä on suosittuja kohteita, kuten Turun linna, Tallink Siljan terminaali ja Viking Linen terminaali. Aukioloajat ja tilavaraukset Turun tuomiokirkko ja Tuomiokirkkomuseo ovat avoinna joka päivä klo 9—18. Pizzahampaan kolotukseen saa helpotusta , joka tarjoilee aitoja ahvenenmaalaisia peltileipiä. Lähes kaikki paikat ovat aikarajoitettuja ja vaativat pysäköintikiekon käyttöä.

Next

Scandic Plaza Turku

turun linna pysäköinti

Euroopan kulttuuripääkaupunkivuosi nosti kulttuurin katukuvaan ja sieltä sen löytää edelleen. Omena Hotellin kesätoimittajat haastattelivat Turkulaisia kaupungin parhaista burgeripaikoista. Olitpa sitten työmatkalla tai lomalla Turussa, meiltä löydät edulliset majoitusvaihtoehdot. Kirkon kivijalassa on kesäkahvila Domcafé. Laivamatka tuli varattua lähtemään Turusta ja autolla olen satamaan menossa.

Next

Kaupunki

turun linna pysäköinti

Parkkipaikat Tuomiokirkon läheisyydessä on maksullisia parkkipaikkoja autoille. Sieltä löytyy kahvila ja tiloja niin keskittymistä vaativaan, kuin rentoonkin työskentelyyn. Katsos vaan, parkkimaksu vuorokaudelta 7 euroa. Voit huolehtia kunnostasi kuntohuoneessamme tai lainaamalla kesäisin hotellin vastaanotosta polkupyörän. Sen talvisen taian koet kätevimmin varaamalla huoneen Omena-hotellista vaikka jouluostosreissua varten.

Next

Scandic Atrium

turun linna pysäköinti

Hyvällä paikalla vain kivenheiton päässä vehreästä Turun Linnan puistoalueesta sekä monipuolisesta ja kauniista Aurajoen rannasta sijaitseva hotelli tarjoaa jokaiselle jotakin. Hotellin sisustuksessa näkyy rauhallinen ja harmoninen tyyli. Tekijää ei tietojeni mukaan ole saatu kiinni. Käytätkö Woltin palvelua ensimmäistä kertaa? Tuskin niitä varkaita ihan joka yö siellä liikkuu. Valoisa Talvipuutarha on helposti hyödynnettävissä moneen erilaiseen tilaisuuteen. Scandic Plaza on suojeltu, 1920-luvun funktionalismin helmi Turun keskustassa.

Next

Scandic Atrium

turun linna pysäköinti

Osa Satamakadun pysäköintipaikoista on varattu vain matkailuajoneuvoille. Turun tuomiokirkko on Suomen kansallispyhäkkö ja Suomen evankelis-luterilaisen kirkon pääkirkko. Aurajokivarsi on kuin pieni pala Etelä-Eurooppaa. Saapuminen linja-autolla Sataman, linja-autoaseman ja lentokentän väliä liikennöivät bussit linja 1 kulkevat linnan ohi, pysäkki on linnan edessä. Vai aloittaisitko joulutunnelmaan virittäytymisen mieluummin kulkemalla kauniisti valaistua jokirantaa pitkin nauttimaan historiallisen kaupungin ravintola- tai kulttuuritarjonnasta? Niissä on yhteensä lähes 30 000 perus- ja jatkotutkinto-opiskelijaa. Huoneeseen mahtuu korkeintaan 1 vauvansänky ä. Wolt-kuljetuspalvelu toimittaa ravintola-annokset hotellihuoneesi ovelle nopeasti ja edullisesti.

Next