Tumbo husvagnar eskilstuna. Hobby Husvagnar hos Tumbo Husvagnar & Husbilar 2019-12-01

Tumbo Husvagnar & Husbilar

tumbo husvagnar eskilstuna

Totalt Àr vi 45 personer som arbetar Äret om för att serva och vÄrda vÄra kunder. Inte undra pÄ att Hobby Àr det mest populÀra och mest sÄlda mÀrket i Europa. I mer Àn 50 Är har vi jobbat för att du ska kunna köpa, hyra, sÀlja eller byta husbil eller husvagn pÄ ett tryggt och sÀkert sÀtt. Varmt vÀlkomna till Tumbo Husvagnar! Vi har en fullsorterad Kama-butik dÀr du kan handla direkt i butik, via vÄr hemsida eller telefon. Konceptet att sÀlja tyska kvalitetsvagnar med riklig standardutrustning till konkurrenskraftiga priser, har gjort Hobby vÀrldsledande inom produktion av husvagnar.

Next

Tumbo Husvagnar & Husbilar

tumbo husvagnar eskilstuna

Vi finns pĂ„ samma ort nu som dĂ„, i Tumbo lĂ€ngs med E20, utanför Kvicksund mellan Eskilstuna i Södermanland och VĂ€sterĂ„s i VĂ€stmanland. VĂ€lj dĂ„ vattenburen vĂ€rme och vattenburen golvvĂ€rme frĂ„n Alde. Vi har en fullsorterad Kama-butik dĂ€r du kan handla direkt i butik, via vĂ„r hemsida eller telefon. Vi erbjuder nya husbilar frĂ„n Dethleffs, Sunlight, BĂŒrstner och Rapido. Du fĂ„r Ă€ven smarta och anvĂ€ndbara funktioner som instruktionsvideo av husvagnens funktioner och en pĂ„minnelse nĂ€r det Ă€r dags för fukttest.

Next

Tumbo Husvagnar, Tumbo 37, Kvicksund (2019)

tumbo husvagnar eskilstuna

I vĂ„r auktoriserade verkstad utför vi alla i branschen förekommande arbeten gĂ€llande service, reparation och montering. Är ni mĂ„nga i familjen? Varmt vĂ€lkommen till Tumbo Husvagnar som ligger i Södermanland mellan Eskilstuna och VĂ€sterĂ„s. De klarade av att expandera med egna medel, har en bra personalpolitik och Ă€r nytĂ€nkare. Genom att erbjuda ett brett sortiment och hög kompetens har vi vuxit till en ledande aktör pĂ„ den svenska husbils- och husvagnsmarknaden. Det nya priset, Årets företagare i Sörmland, har dock inte nödvĂ€ndigtvis nĂ„got med tillvĂ€xt att göra, berĂ€ttar Thomas Byström, regionchef pĂ„ Företagarna, som delar ut priset. NĂ„got som Ă€r mycket sĂ€llsynt i Europa. I MyHobby appen kan du styra alla funktioner i din Hobby husvagn! Vi har Ă€ven ett av Sveriges största utbud av plĂ„tisar med mĂ€rken frĂ„n Roadcar, Sunlight Cliff, Rapido, Dreamer, BĂŒrstner samt Globecar.

Next

Tumbo Husvagnar AB

tumbo husvagnar eskilstuna

I MyHobby kan du inte bara styra husvagnens funktioner utan Àven lÀsa instruktionsboken och se serviceboken för din husvagn. Stig in i en Hobby sÄ förstÄr du. Planerar ni att Äka husvagn Äret runt? Vi finns pÄ samma ort nu som dÄ, i Tumbo lÀngs med E20, utanför Kvicksund mellan Eskilstuna och VÀsterÄs. Det stÀmmer vÀldigt bra in pÄ Àgarna till Tumbo husvagnar och husbilar. Vi har alltid stor sortering av nytt och begagnat.

Next

Tumbo Husvagnar AB

tumbo husvagnar eskilstuna

Att vi har en stor verkstad med kompetent personal gör att du kan kÀnna dig trygg bÄde före och efter ditt köp. VÀlkommen till oss pÄ Tumbo Husvagnar! PlÄtisar frÄn , , , och , samt husvagnar frÄn och. Hur varmt Àr det i husvagnen? För tvÄ Är sedan flyttade företaget frÄn centrala Tumbo till ett nybygge vid E20, som Àr ganska ovanligt eftersom bygget Àr helt anpassat till just husvagns- och husbilsbranschen. . Vi har en stor serviceverkstad med plats för 14 fordon. Stora valmöjlighet gör att du skapar din husvagn utifrÄn dina behov.

Next

Tumbo Husvagnar, Tumbo 37, Kvicksund (2019)

tumbo husvagnar eskilstuna

De Ă€r verkligen förebilder för andra företagare, sĂ€ger han. Med Hobby kan du kĂ€nna dig trygg i ditt val av bĂ„de handlare och husvagn. Och antalet anstĂ€llda, i dag ungefĂ€r 50 samt tio sĂ€songsanstĂ€llda, kommer sannolikt att öka. Stort grattis till Årets Företagare Sörmland 2018 —Tumbo Husvagnar! Under högsĂ€song Ă€r vi ytterligare 6 personer. Kontakta alltid oss pĂ„ Tumbo Husvagnar nĂ€r du vill köpa, hyra, sĂ€lja eller byta husbil eller husvagn. Redan förra Ă„ret utsĂ„gs företaget till ett Gasellföretag av Dagens industri. Hobby — Built for life Årets Hobby handlare! Varje ny generation av Hobby husvagnar övertygar med förstklassig standard, rymlig interiör, kvalitet och funktionalitet.

Next

Tumbo Husvagnar, Tumbo 37, Kvicksund (2019)

tumbo husvagnar eskilstuna

Just GasellutmĂ€rkelsen ges till företag som har haft snabb tillvĂ€xt, nĂ„got som verkligen stĂ€mmer pĂ„ Tumbo husvagnar och husbilar. Företaget finns sedan ett Ă„r i Gröndalrondellen i Tumbo en bit utanför Eskilstuna, i norra Sörmland, endast 3 km frĂ„n Kvicksund och VĂ€stmanland. Roger Sundberg 21:00 2018-06-05 Det dĂ€r med utmĂ€rkelser börjar nĂ€stan bli en vana för Tumbo husvagnar och husbilar. PlĂ„tisar frĂ„n Dreamer, Rapido Van, Sunlight Cliff, BĂŒrstner City Car och Road Car, samt husvagnar frĂ„n Hobby och Dethleffs. Vi tackar vĂ„ra kunder för förtroendet och strĂ€cker stolt pĂ„ oss, vi Ă€r otroligt glada över att Ă„terigen mottaga utmĂ€rkelsen. Vi Ă€r ett av vĂ„r bransch Ă€ldsta företag och etablerades redan 1965. Dessa Ă€r frĂ„gor du inte lĂ€ngre behöver fundera över.

Next

Tumbo Husvagnar & Husbilar

tumbo husvagnar eskilstuna

Vi har alltid stor sortering av nytt och begagnat. Sann frihet — Ă„ret runt I Hobbys breda modellprogram finns nĂ„got för alla! Med sex olika modellserier vĂ€ljer du enkelt den inredning och design som faller dig i smak. Hobby Ă€r nĂ€mligen det största och mest sĂ„lda husvagnsmĂ€rket i Europa. Kontakta alltid oss pĂ„ Tumbo Husvagnar nĂ€r du vill köpa, hyra, sĂ€lja eller byta husbil eller husvagn. VĂ€lj bland 300 fordon pĂ„ 7. VĂ„r butik Ă€r en av de största i Sverige och, enligt vĂ„ra kunder, den mest vĂ€lsorterade av dem alla.

Next

Tumbo Husvagnar AB

tumbo husvagnar eskilstuna

I Hobby vĂ€ntar hög komfort i standardutförande, upptĂ€ck de mĂ„nga detaljer och smarta lösningar som gör Er semester i en Hobby husvagn bĂ„de enklare och skönare. Trots det tog det bara ett halvĂ„r innan vi insĂ„g att vi höll pĂ„ att vĂ€xa ur Ă€ven den nya fastigheten, berĂ€ttar Jan Östling. Företaget, som har funnits i branschen sedan 1965, kombinerar fingertoppskĂ€nsla för trender och omtanke för kund. I vĂ„ra nybyggda lokaler om 7500m2 finns ett brett utbud av nya och begagnade fordon samt en vĂ€lsorterad. PĂ„ verkstaden utförs alla typer av reparationer och service pĂ„ husvagnar. Uppskattad och Ă€lskad Nyckeln till Hobbys framgĂ„ng bygger pĂ„ banbrytande uppfinningar, innovativ teknik, modern design och stor passion. Att vi har en stor verkstad med kompetent personal gör att du kan kĂ€nna dig trygg bĂ„de före och efter ditt köp.

Next

Tumbo Husvagnar, Tumbo 37, Kvicksund (2019)

tumbo husvagnar eskilstuna

Och med 60 olika planlösningar, frĂ„n lilla 370 till rymliga 720 hittar du utan problem den som passar dig och din familj bĂ€st. VĂ€lj trippel-vĂ„ningssĂ€ng för att utnyttja utrymmet maximalt. Dessutom har vi en stor dĂ€r vi utför alla i branschen förekommande arbeten gĂ€llande service, reparation och montering. VĂ„r butik Ă€r en av de största i Sverige och, enligt vĂ„ra kunder, den mest vĂ€lsorterade av dem alla. Inom en inte allt för avlĂ€gsen framtid hoppas Jan och Cecilia Östling kunna bebygga den nya marken, bland annat med ett husbilshotell. Företaget omsĂ€tter ca 320 miljoner kr och sysselsĂ€tter 44 Eskilstunabor som man mĂ„nar om med extra stora personalutrymmen, gym och bastu.

Next