Tradera.com köpes och sälj. bsphclacctofficer.online-ap1.com 2019-12-02

‎Tradera

tradera.com köpes och sälj

Från och med 1:a April 2018 ändrar vi vårt maxtak för provisionsavgifter, läs mer. Ett tips är att använda maxbud. Dessa behöver i annonserna anges som begagnade. För att gå med i beta-testa programmet maila till Show More. Din annons syns för tusentals besökare, och potentiella köpare, varje dag hos oss och våra partners.

Next

bsphclacctofficer.online-ap1.com

tradera.com köpes och sälj

Med ett konto kan du spara auktioner du är intresserad av i din minneslista genom att klicka på hjärtsymbolen. Med över 1 miljon unika besökare varje vecka når du enkelt köpare till det du säljer. Tillvalen debiteras per annonsperiod, oavsett om objektet blivit sålt eller inte. Omstartade annonser och automatiska repetitioner räknas som nya annonsperioder. Du kan välja upp till fem bilder för din annons — använd gärna alla, ju fler desto bättre! Kläder och elektronik, inredning och antikt allt finns att shoppa direkt i mobilen — var du än befinner dig. För att kunna sälja på Tradera behöver skapa ett konto.

Next

bsphclacctofficer.online-ap1.com

tradera.com köpes och sälj

Spännande budgivningar eller snabba köp? Det kanske är dumt att de bara står och samlar damm? Klickar du på n produkt du vill köpa ser du om det är en auktion eller om produkten säljs till ett fast pris. Kom ihåg att enbart nämna varumärken som har en direkt koppling till det du säljer, Använd alla 5 bilder som tillhör annonsen. För att kunna köpa på Tradera behöver skapa ett konto. Det vore bättre att sälja dem för en slant, men vart ska man börja? Säljs det till fast pris fungerar köpet som på vilken e-handel som helst, bara att klicka och köpa. Så fungerar det att sälja: 1.

Next

Sälj med Klarna

tradera.com köpes och sälj

Senare fortsätter du med att sätta en beskrivande och lockande rubrik, och ser till att nämna viktiga saker som storlek, färg och eventuellt varumärke. Sätt en beskrivande rubrik, ange relevant info som färg, storlek och modell på det du säljer. Ett tips är att använda maxbud. Köp och Sälj på Fyndtorget. För samtliga butiker gäller en månads uppsägningstid. När det är fast pris fungerar det som en vanlig annons.

Next

Priser

tradera.com köpes och sälj

Lägg in dina annonser gratis, snabbt och enkelt. Skaffa då en butik på Tradera! Är det auktion gäller det att ha högst bud när tiden går ut. Spännande budgivningar eller snabba köp? Det innebär att du skriver in den summan du kan tänka dig att betala för objektet och sedan tar Tradera hand om budgivningen åt dig automatiskt. Alla avgifter att betala till Tradera är angivna exklusive moms. Län: Sökord: Just nu: 20901 st annonser, Söndagen den 15 Dec 2019 Fyndtorget erbjuder gratis annonsering för både privatpersoner och företag.

Next

bsphclacctofficer.online-ap1.com

tradera.com köpes och sälj

Du kan sälja via auktion eller till fast pris. Oavsett så finns ju bilderna kvar, så du inte behöver göra om något. Personuppgifter som inkommer till butik tradera. Så fungerar det att sälja: 1. Är det en auktion så väljer du när budgivningen ska sluta och sedan säljer du till den som lagt det högsta budet. Du sparar bilderna i den påbörjade annonsen som en mall, och bestämmer dig för att fortsätta senare efter att du nattat barnen.

Next

Sälj med Klarna

tradera.com köpes och sälj

När auktionen håller på att gå ut kommer du då att få en påminnelse så att du inte missar att lägga ett bud. När du vunnit budgivningen betalar du med något av de betalsätt säljaren angett i auktionen. För att ytterligare lyfta fram objektet finns ett antal tillval att välja bland vid skapandet av en annons. Är det auktion gäller det att ha högst bud när tiden går ut. Skapa annonser och håll koll på dina försäljningar, snabbt och enkelt i mobilen! We provide Tradera - Köp och sälj 3. Bra bilder kan hjälpa din försäljning, Om du säljer en dyrare vara rekommenderar vi att du inkluderar en bild på ett kvitto.

Next

Priser

tradera.com köpes och sälj

Med över 1 miljon unika besökare varje vecka når du enkelt köpare till det du säljer. Isåfall kan du gå med i vårt beta-test program för att få tillgång till den senaste Android-appen från Tradera tidigare än alla andra. Hos oss är det du som bestämmer hur du vill fynda - via auktion eller till fast pris. Du tar fram mobilen och tar några kort, ser till att få med olika vinklar som visar alla detaljer. Det är bra om bilderna visar varan från olika håll, med alla dess detaljer. It's easy to download and install to your mobile phone.

Next