Toysrus konkurssalg. Varehandel, Detaljhandel 2020-01-20

Varehandel, Detaljhandel

toysrus konkurssalg

Se bilder tatt i går. Vi trenger også 2-3 personer for å hjelpe oss med utsalget, ta kontakt på tlf 952 10 000. Slike konkurssalg gjør man når utsiktene til å finne en ny eier begynner å bli dårligere, og man vil få solgt ut varene for å få mest mulig verdi i kjeden. Det er vi utrolig takknemlige for, sier Mjaugeto. Gi lite eller mye, det viktigste er at man engasjerer seg. I de 53 butikker kan man indtil nytår bytte julegaver til andre varer. Da er det viktig at vi jobber for å være et inkluderende lokalsamfunn og at alle bidrar, sier Møller.

Next

Bjarøy Gruppen, Træleborgodden 6, Tønsberg (2019)

toysrus konkurssalg

Top-Toy Norge gikk konkurs i forrige uke, i etterkant av at det danske morselskapet meldte oppbud i romjulen. Du kan også logge deg inn på pm. Butikkene er fulle av varer Se nye bilder fra butikkene i dag. Men vi kan ikke love noget, for der er meget, der er uklart lige nu, siger Lars Bo Kirk. Les også: Usikkert Med andre ord er det fortsatt usikkerhet rundt skjebnen til mange av de 700 arbeidsplassene hos giganten. Monsen forteller at han ikke har oversikt over hvilke planer alle kjøperne har for butikken de har kjøpt.

Next

E24 Logo

toysrus konkurssalg

Jan Petter Bergan er enig med Mjaugeto, men mener at det er et større potensial. Andet er ikke i orden, siger Erna Louise Christensen. Bjarøy as overtok Top-Toy-kjeden, med 48 butikker og nesten 700 ansatte tirsdag, og har klart å selge 19 av butikkene. Da hadde de danske bestyrer over lang tid jobbet for å selge selskapet som en helhet. Videre vil de aller fleste butikkansatte bli kontaktet av kjøper om kort tid og få tilbud om et nytt engasjement. Man kan ikke få pengene tilbage, selvom man har kvitteringen.

Next

E24 Logo

toysrus konkurssalg

Hun har opplevd flere tilfeller hvor personer som er i jobb, har kommet innom og fortalt at de ikke har råd til mat på grunn av ulike årsaker. Næringslivet i Tønsberg er veldig flinke til å bidra på ulike vis. Disse tiltakene inkluderer to nye skattkammer, fritidshus, tilbud til familier, generasjonsmøter og flere arbeidstiltak. I 2018 er målet 50 kroner per innbygger, noe som tilsvarer litt over 2 millio- ner kroner. Han ønsker ikke å si noe om hvor mye de måtte ut med. Da var det rus og psykisk helse som var i fokus.

Next

BR og Toys'R'Us holder stort udsalg i januar efter konkurs

toysrus konkurssalg

Der vi ikke finner løsninger, får vi se om vi eventuelt må holde opphørssalg, sier Bjarøy. Lørdag har Top-Toy dog meldt ud, at gavekort købt efter 30. Monsen utelukker likevel ikke at flere butikker kan bli solgt. I den forbindelse oplyste Top-Toy, at 450 fuldtidsstillinger på tværs af koncernen skulle nedlægges, heraf 180 i Danmark. Butikkene på Byporten og OsloCity har ikke fått ny eier, men de venter likevel med å starte konkurssalg der. Muligheten til å bidra til et bedre og varmere lokalsamfunn, og ta en ekstra del av vårt samfunnsansvar. Den største kjøperen er Nordic Toy Team, som står bak leketøyskjeden Ringo.

Next

Varehandel, Detaljhandel

toysrus konkurssalg

Konkurssalg De øvrige 27 står imidlertid uten ny eier og er derfor alt duket for butikkene starter arbeidet for å få realisert boet og bli kvitt varene i butikkene. Til sammen hadde Top-Toy Norge rundt 700 ansatte i de 48 butikkene da de gikk konkurs. Da boet ble kjøpt, satte selskapet en frist på to dager for å få gjennomført salgsprosessen. . Dette innebærer at hoveddelen av butikkene vil bli drevet som normalt fremover.

Next

Varehandel, Detaljhandel

toysrus konkurssalg

Utsatt frist Bjarøy bekreftet at selskapet hadde kjøpt konkursboet den 29. Les også: Kofoed understreker at det alt håp er ikke ute for de resterende butikkene. Extra Leker har 45 års erfaring fra leketøysbransjen og driver fra før til sammen 20 butikker i Norge og Sverige med en samlet omsetning over disk på om lag 400 millioner kroner. Butikk og lager er stappfulle med varer. Det tilsvarte 42,16 kroner per innbygger, forteller Bergan. Den ble utsatt, men etter 12 dager kan de endelig fortelle at prosessen er avsluttet.

Next

E24 Logo

toysrus konkurssalg

Spiller en viktig rolle — Kirkens Bymisjon i Vestfold er helt avhengig av bidrag fra lokalt næringsliv for at vi skal kunne gjennomføre de tilbudene vi har, og opprettholde di se. Top-Toy gik i betalingsstandsning i slutningen af november Video: Hans-Henrik Busk Stie I følge Ole Krohn er det især konkurrencen fra supermarkedskæder som Føtex og Bilka og legetøjsbutikker på nettet, der har skubbet Top-Toy ud over kanten. Det tyder på at det ikke er interesse for butikkene som er igjen, sier Kofoed. Alle butikkene er fulle av varer - se bilder. Målet er å redde flest mulig. De gjør blant annet en fantastisk jobb i Tønsberg.

Next

E24 Logo

toysrus konkurssalg

Det handler om inkludering blant alle mennesker, og å bidra til å skape et fellesskap. I 2018 er målet å etablere møtesteder for folk. I 2017 samlet Tønsberg inn 1,9 millioner kroner. Åpningstider: Mandag - fredag 10. At du, og bedriften du jobber i, kan gjøre en forskjell. Den nyhed blev 12-årige Jonas fra Galten ked af at få.

Next

BR og Toys'R'Us holder stort udsalg i januar efter konkurs

toysrus konkurssalg

Butikkene er pt stappfulle av varer, og vi har et kjempestort engroslager med høstens nyheter som forløpende fylles opp i alle butikkkene. Klær til voksne damer 40 + Se vedlagte bilder, samt oversikt over våre butiker. Det vil skje gjennom et gigantisk konkurssalg. Nå vil han å oppfordre andre innenfor næringslivet i Vestfold til å gjøre det samme. Jeg aner ikke hva man tenker på de som sitter med rettighetene.

Next