Thansen strømmen. Strøm udfald på Thansen EL cykel 2020-01-30

marts « 2010 « Jeg hader bsphclacctofficer.online-ap1.com

thansen strømmen

Overvej lige en cykel udgift på 20. ! Bulk ladning Hovedopladning på 80% sker. Den højere spænding får batteriet til at gasse, hvilket skaber en omrøring af syren, der er god for både batteriets kapacitet og livslængde. Winora batteriet har fået tildelt Seal Batso. Vedligeholdelsesladning - float: Denne proces fastholder batterier på et niveau tæt på 100%, uden at overlade batteriet. Det er et meget sikkert batteri, dvs.

Next

Strøm udfald på Thansen EL cykel

thansen strømmen

Jeg har så hos Forbrugerrådet læst at hvis det sker igen og igen har man krav på at kunne levere cyklen tilbage, få pengene, og købe en ny andetsteds. Vedligeholdelsesladning - impuls: Under vedligeholdelsesladning varierer ladningen mellem 95% og 100%. Laderen kan være tilsluttes i månedsvis. Fra: Bo Thuesen Emne: El-cykel Besked: Hej Jeg har her i marts købt en X-zite el-cykel hos T. Ellers er bestilling en til afhentning, når butikken åbner næste dag. Det er et meget sikkert batteri, dvs. Jeg har nu været ude ved T-Hansen 4 gange og kørt 80 km, samt brugt 5 timer på denne sag, jeg har gået med til at undersøge min bil for mangler, jeg har 4 alufælge med dæk som er ubrugelige og som ikke passer til min bil, så derfor ønsker jeg at få mine penge tilbage.

Next

Batterilader CTEK Multi MXS 7.0A

thansen strømmen

Umiddelbart er 3 gear for lidt, så 7 må være et minimum Jeg har set på disse: Nogen der har erfaring som de vil dele? Det vil jeg godt advare om. Tjek ind på nummerstanderen i butikken, så kommer du foran i køen og får udleveret dine varer - nemmere kan det ikke være. Jeg anslår det samlede el-system til en samlet vægt på ca. Problemet er smadder irriterende, specielt når det går op ad bakke idet cyklen uden varsel nulstilles med det resultat at motoren går ned på niveau o og skal trykkes op manuelt igen. Det var dog ingen af disse forslag, som viste sig at være tilfældet. Elcyklen havde kun kørt få km og var 3 mdr.

Next

Batterilader 12V 8.0/2.0AMP RAZE ProC800

thansen strømmen

Vedligeholdelsesladning - impuls Under vedligeholdelsesladning varierer ladningen mellem 80% og 100%. Afsulfatering Afsulfatering med impulser for sulferede batterier. Men det er sælgeren der ringer tilbage kl 17. . Jeg tænker på at anskaffe mig en elcykel så jeg kan cykle på arbejde 2 x 13km Jeg vil ikke give mange tusinde kroner, og jeg ved godt at pris og kvalitet hænger sammen, men der MÅ da være cykler der er noget værd til omkring 9-10k. Besked: Det er lidt sjovt at man sidder og skriver svar til nogle indlæg herinde hvor man irettesætter folk fordi de tager fejl, kun for at finde ud af at de bliver slettet fordi formålet med denne side udelukkende er at sætte et rigtig skidt lys over Thansen koncernen. El-styringen fungerer upåklageligt med sine tre trin.

Next

marts « 2010 « Jeg hader bsphclacctofficer.online-ap1.com

thansen strømmen

Hansen, og vil gerne dele min foreløbige erfaring med cyklen med alle interesserede. Ingen af dem vil handle med dem længere. Jeg anslår det samlede el-system til en samlet vægt på ca. Polspændingen bibeholdes på det indstillede niveau. Motoren har ikke kraft nok til at klare dem alene, så man skal selv træde med, men meget mindre end uden motorkraft. Dette undre jeg mig over, hvorfor skal jeg kun have 2 dæk med, jeg vælger at tage derud næste dag den 02. Motoren har ikke kraft nok til at klare dem alene, så man skal selv træde med, men meget mindre end uden motorkraft.

Next

El

thansen strømmen

Der er også et samlestik til motoren få forgaflen, hvor der kunne være en dårlig forbindelse, men den ville ikke slukke for lyset. Den skulle så tilbage med Fragtmanden. Min længste tur har været på 35 km, hvor jeg gav motoren lov til at arbejde en god del. Som daglig pendler er man nød til af ofre lidt mere på en elcykel. Under denne fase mindskes strømmen successivt.

Next

Batterilader 12V 8.0/2.0AMP RAZE ProC800

thansen strømmen

Eks: bliver et bil dæk fra Nokian eller Michelin eller continental dårligere fordi det kommer fra thansen og og prisen er mindre end andre steder? Batteriet får impuls, når spændingen falder. Det er utroligt nemt at sige noget negativt, frem for positivt! De tilbød mig forresten at sende det gamle til Kina for at skifte indmaden jeg ville så få et netop ombyttet batteri Det ville jeg spare 500 kr. Efter turen var batteriet var fuldt opladet efter 3 timer og 45 minutter. Hvis den falder for hurtigt, er batteriet sandsynligvis defekt. Medmindre der er en kapacitetsgaranti. Jeg troede så, måske naivt, at det var noget de ordnede på stedet? Det behøver ikke være det der er galt, men tjek efter den form for lodninger, når du undersøger cyklen alligevel. Og med mindre du bor på en ø med kun en vej, så kommer du med garanti til at bruge den meget mere.

Next

Batterilader 12V 8.0/2.0AMP RAZE ProC800

thansen strømmen

Laderen leverer konstant høj effekt, indtil polspændingen har nået 14,2V. Tjekker om batteriet kan holde strøm. Men den lille brokdel, som er utilfreds med thansen, i må jo købe det et andet sted. Det er naturligvis fragtfrit at afhente i en af vores butikker. Hvor skal man starte med at fejlsøge på denne model. . Jeg synes det er mest udtalt i fugtigt vejr eller lige efter det har regnet.

Next

Batterilader 12V 8.0/2.0AMP RAZE ProC800

thansen strømmen

Dette mærkat tildeles kun batterier, der kunne opfylde høje krav til sikkerhed, miljøbeskyttelse og overholdelse af internationale standarder i en speciel testprocedure. Analyse Ladningen afbrydes for en kort periode, og batterispændingen måles. Desværre oplever mange det at de ikke kan få dele til dem. . Kan det virkelig være rigtigt at den proklamerede ytringsfrihed der bruges til at køre siden skal sparke folk der læser med herinde i løgene og fornægte os andre ytringsfriheden? Den slukker simpelthen både i dispalyet på styret og også lygterne slukkes baglygten er integreret med batteriet. Jeg har hørt rygter om at cyklerne fra Biltema er med Protanium system.

Next

RAZE SMC750 SMART APP Batterilader 7.5A

thansen strømmen

. Derimod et nyt batteri fra Thansen til 2000 kr. Vi matcher enhver pris fra alle danske udbydere. Batterierne på de billige elcykler har ikke så lang rækkevidde selvom kw-timer er det samme, som på de dyrere elcykler. Når batteriet når ned på 11,2 Volt, slår batterivagten nemlig automatisk strømmen fra.

Next