Tesoman uimahalli. Tampereen uintikeskus (Kalevan uimahalli) 2019-12-02

Kuntosali tesoma

tesoman uimahalli

Hanki ohjeet kohteeseen Tesoman Uimahalli helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta. Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot. Lue lisää Eli jos ne olisi olleet timmejä ja komeita, olis ollut ok? Tarkemmat uimakoulujen tuntikuvaukset sekä ajankohdat hallikohtaisesti löytyvät ilmoittautumisjärjestelmästä, jota voi selata noin kaksi viikkoa ennen ryhmien varsinaista alkua. Hallista löytyvät allasosaston lisäksi liikuntasali, painisali ja kuntosali. Infotilaisuuden ajankohta ja paikka ilmoitetaan ryhmään päässeille sähköisesti.

Next

Saksalan uimahalli

tesoman uimahalli

Tesoman palloiluhallin avajaisissa on tarjolla monenlaista toimintaa koko. Aktiivi-Fysioterapia Tampere Oy ‚ÄĒ Tesoma. Lipunmyynti loppuu tuntia ennen sulkemisaikaa. Kuntoaltaalla on k√§ytett√§viss√§ liikuntarajoitteisille tarkoitettu nosturi. Hallissa on yksi kaukalo, joka on melkein samankokoinen kuin edelt√§j√§ns√§.

Next

Saksalan uimahalli

tesoman uimahalli

Lisää uimareille löytyviä ohjeita ja vinkkejä uimataidon kehittämiseksi löytyy. Aikuisten alkeisryhmä Opetus aloitetaan alkeista jokaisen ryhmäläisen lähtötaso huomioiden. Harjoitusohjelmassa on muun muassa elvytystä, pelastus- ja uintitekniikoita sekä sukellusta. Seurat sekä Ylöjärven liikuntapalvelut Lipunmyynnin ollessa suljettu sekä ruuhka-aikoina suosittelemme käyttämään itsepalveluautomaattia. Tesoman jäähalli Tesoman vanhan jäähallin tilalle on juuri valmistunut uusi. Ennen vauva- ja perheuinnin aloittamista pidetään infotilaisuus, jossa käydään läpi turvallisuusasiat.

Next

Uimakoulut [Tampereen kaupunki

tesoman uimahalli

Mit√§ siin√§ on niin vaikeaa? J√§√§hallissa on suuri katsomo, jopa 1500:lle henkil√∂lle. Koululaiset Alaluokkien koululaisille j√§rjestet√§√§n uinninopetusta yhdess√§ koulujen kanssa. K√§vell√§√§n noin 10 metri√§ oman sukupuolen edustajia sis√§lt√§v√§√§n sauna- ja suihkuosastoon. Vetovoimainen ja pian on maauimalakin! Mutta se tuskin oli ongelma Se tila mik√§ 2003 ahdisti oli k√§yt√§v√§ jota pitkin naisten piti kulkea suihkun j√§lkeen kohti sit√§ pukeutumistilaa. Saksalan uimahallin aukioloajat: ma klo 13 ‚ÄĒ20 ti ‚ÄĒto klo 6 ‚ÄĒ20 pe klo 13 ‚ÄĒ20 la ‚ÄĒsu klo 12 ‚ÄĒ18 Uintiaika p√§√§ttyy ma ‚ÄĒpe klo 20. Ryhm√§ss√§ harjoitellaan oikeilla v√§lineill√§ ja tekniikoilla pelastautumista ja toisen pelastamista.

Next

Kuinka päästä kohteeseen Tesoman Uimahalli paikassa Tampere kulkuvälineellä Bussi

tesoman uimahalli

Asiakas voi ostaa rannekkeen omaksi 10 euron hintaan, jolloin rannekkeelle voi ladata 10 kerran sarjakortin uimahalliin, kuntosaliin tai molempiin sekä tulevaisuudessa maauimalaan. Tilasta on poistuttava 30 minuuttia ennen uimahallin sulkeutumisaikaa. Perhesauna: 7 hlö:n sauna, kaksi suihkua, kahdeksan lukkokaappia. Kulkeminen onnistuu hyvin vaikkei osaisi edes lukea, olettaen ettei hametta esittävä kuva tarkoita transuja. Solarium Solarium on asiakkaiden käytössä uimahallin aukioloaikojen puitteissa. Eikö sen jo nimestä huomaa? Iso spinning- ja jumppatila; kuntosalia, joista toinen ainoastaan naisille.

Next

Tampereen uintikeskus (Kalevan uimahalli)

tesoman uimahalli

Liikunnanohjaaja hakee lapset kootusti noin 5 minuuttia ennen varsinaisen uimakoulun alkamisaikaa kyseiseltä merkityltä paikalta. Infotilaisuuden materiaalit ovat luettavissa myös sähköisesti sivun alareunassa. Jos he eivät itse ui, he saavat kassalta saattajakortin, jolla pääsevät kulkemaan portista kerran sisään ja ulos. Olisi myös mukavaa tietää mikä on kohtuullinen kk-maksu kuntosalin käytöstä ja. Ryhmän tavoitteena on pystyä uimaan 10 metriä myyräuintia ja alkeisselkäuintia sekä alkeismerkin suorittaminen. Otin kevyen kylpytakin mukaan, jonka kanssa ei tarvitse miettiä , että jos pyyhe tohinassa vaikka putoaa.

Next

Tesoman uimahalli

tesoman uimahalli

Lapsi voi mennä uimaan ilman valvojaa täytettyään 9 vuotta ja pystyessään uimaan 25 metrin matkan. Rakennuksessa on myös kahdeksan pukuhuonetta, kuntosali ja kahvio. Yleisövuoroajat voi tarkistaa kuntosalin vuorolistauksesta sivupalkissa. Uudet altaat ovat sekä kilpa- että kuntouimarien käytössä. Kylpylämäinen uimahalli jossa kaikki toimii ja lapsille on vesiliukumäki. Liikuntarajoitteet on huomioitu myös peseytymistiloissa.

Next

Uimahalli

tesoman uimahalli

Minua eivät lesbot sentään pelota. Lue lisää Ei kai siellä minkään patalapun kanssa kirmaillakaan, mutta on se nyt perkele kumma että niitä äijiä pitää sietää jokapaikassa. Kuntosali Liikuntasali Painisali Tilaussaunat Nokian Uimahallin yhteydessä on kaksi erillistä saunaa: tilaussauna ja perhesauna. Uinninopetus on kiinteä osa koulujen liikunnanopetusta: lapset totutetaan veteen ja kaikille koululaisille annetaan vähintään uinnin alkeisopetus. Mikäli vanhemmat menevät uimakoulun aikana uimaan, he maksavat normaalin uimahallimaksun kassalle.

Next