Telsu fi. LEMMEN VIEMÄÄ ohjelmatiedot 2019-12-18

LEMMEN VIEMÄÄ ohjelmatiedot

telsu fi

Charity yrittää päästä eroon Dawnista Ryanin viitattua kintaalla äitinsä varoituksille, että nainen on huonoa seuraa. Natascha ja Michael puolestaan ovat hyvin haikeissa tunnelmissa. Denise kuitenkin vakuuttelee, että hänen sydämessään on tilaa vain Henrylle. Denise ei meinaa kuitenkaan uskoa tapahtunutta todeksi. Robert ja Valentina yrittävät kohdella Evaa silkkihansikkain, jotta paniikkikohtaukset eivät toistuisi. Michael pyytää Andréta piristämään Nataschaa, ja kaksikko lähtee Münchenin yöhön.

Next

▷ Telsu : TV

telsu fi

Kun Annabellelle selviää, että Joshua jätti hänet rakastuttuaan Deniseen, Annebellen katkeruus Deniseä kohtaan kiehahtaa yli. Paul on kuitenkin tohkeissaan, kun saa tyttärensä kotiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Natascha ja André saavat nimensä kohu-uutisiin, mutta Natascha ei ilahdu tittelistään. Eva kärsii edelleen järkyttävistä kokemuksistaan. Michael pyytää Andréta piristämään Nataschaa, ja kaksikko lähtee Münchenin yöhön.

Next

LEMMEN VIEMÄÄ ohjelmatiedot

telsu fi

Denise kuitenkin vakuuttelee, että hänen sydämessään on tilaa vain Henrylle. Valentinaltakaan ei jää huomaamatta, keneen hänen isoveljensä on ihastunut. Werner sattuu paikalle oikealla hetkellä ja pelastaa Denisen hengen. Natascha ja Michael puolestaan ovat hyvin haikeissa tunnelmissa. Christoph rauhoittelee kellarissa paniikkikohtauksen saanutta Evaa.

Next

▷ Telsu : TV

telsu fi

Mukiloitu Cain ei halua kertoa poliisille pahoinpitelijöistään, mutta muut eivät suostu unohtamaan asiaa. Robert ja Valentina yrittävät kohdella Evaa silkkihansikkain, jotta paniikkikohtaukset eivät toistuisi. Bernicen olotila puhuttaa, ja syytökset lentelevät. Lunan menettäminen on Nataschalle kova paikka. Natascha ja André palaavat Münchenin yöstä enemmän tai vähemmän reissusta rähjääntyneinä. Henry joutuu toteamaan, että Joshua on hänen kilpakosijansa.

Next

▷ Telsu : TV

telsu fi

Paul ja Romy opettelevat vauva-arkea. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Christophin ystävällinen käytös kummastuttaa Alfonsia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Next

EMMERDALE ohjelmatiedot

telsu fi

Paul ja Romy opettelevat vauva-arkea. Lunan menettäminen on Nataschalle kova paikka. Fürstenhofiin saapuu uusi työntekijä Bela, Romyn vanha tuttu. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Kun Annabellelle selviää, että Joshua jätti hänet rakastuttuaan Deniseen, Annebellen katkeruus Deniseä kohtaan kiehahtaa yli.

Next

▷ Telsu : TV

telsu fi

Denise on hämillään Joshuan suudelmasta, ja niin on Joshua itsekin. Paul ja Romy tuovat Lunan kotiin ja ovat onnensa kukkuloilla. Eva on lähtenyt ulos ilman puhelintaan, ja huolestuneet läheiset käynnistävät etsinnät. Valentinaltakaan ei jää huomaamatta, keneen hänen isoveljensä on ihastunut. Denise on hämillään Joshuan suudelmasta, ja niin on Joshua itsekin.

Next

▷ Telsu : TV

telsu fi

Eva on lähtenyt ulos ilman puhelintaan, ja huolestuneet läheiset käynnistävät etsinnät. . Henry joutuu toteamaan, että Joshua on hänen kilpakosijansa. Christophin ystävällinen käytös kummastuttaa Alfonsia. Natascha ja André palaavat Münchenin yöstä enemmän tai vähemmän reissusta rähjääntyneinä.

Next

▷ Telsu : TV

telsu fi

Fürstenhofiin saapuu uusi työntekijä Bela, Romyn vanha tuttu. Jessica haluaisi kovasti auttaa Paulia ja viettää aikaa Lunan kanssa, mutta Paul haluaa pitää kiinni oikeuden päätöksestä. Christoph rauhoittelee kellarissa paniikkikohtauksen saanutta Evaa. Annabelle rientää oitis hankkimaan alibin luottoystävältään. Paul ja Romy tuovat Lunan kotiin ja ovat onnensa kukkuloilla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Next

LEMMEN VIEMÄÄ ohjelmatiedot

telsu fi

Paul on kuitenkin tohkeissaan, kun saa tyttärensä kotiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. . . . .

Next