Tein kai lottorivini väärin sanat. Tein kai lottorivini väärin 2019-12-03

Tein kai lottorivini väärin

tein kai lottorivini väärin sanat

Jarkko Martikainen kuunteli uudet joululaulut Joululaulujen tekeminen on monin tavoin musiikin kuninkuuslaji. Vaalassa Oulujärven rannalla asuu vajaat 3000 ihmistä. Se on selkeää, he kuvaavat. He eivät alkujaan edes pitäneet kyseisestä biisistä. Someen Maustetyttöjen keikoilta virtaa ihastuneita päivityksiä.

Next

Tein kai lottorivini väärin (liveversio) Maustetytöt LYRICS

tein kai lottorivini väärin sanat

Kaikki tiet vievät Peltolaan Is This Art! Molempien lauluissa kauneus löytyy rumuudesta, ihmiset ovat yksin, elämälle ei löydy tarkoitusta, suhteet eivät toimi, ja apteekissa ja Alkossa asioidaan tiuhaan kuin ruokakaupassa, ja keskushermostoa lamaavat yhdisteet tekevät olemisen hiukan siedettävämmäksi. Maustetyttöjen ensimmäisen albumin päättyessä tuntuu, että yksi tie on kuljettu loppuun. Suorina lähetyksinä esitetyn sarjan lavasteissa nähtiin ja kuultiin kotimaisten artistien lisäksi myös ulkomaisia listamenestyjiä. Lisää keikkoja on tulossa, ja uutta musiikkia Maustetytöt toivovat saavansa julki tämän vuoden puolella. S:n viittauksia seuraten, mutta ei Maustetyttöjä silti voi pitää Juicen tai Abban opetuslapsina. Heidän ja kolmannen sisaren Maija Karjalaisen trio Kaneli julkaisi ainoaksi jääneen albuminsa Hazy Daysin vuonna 2016.

Next

Maustetytöt: Tein kai lottorivini väärin

tein kai lottorivini väärin sanat

Tein kai lottorivini väärin, kun arvontapäivänä jännitin aivan yksin huoneessain Lopulta tupakankin käärin, mummon flunssalääkettä rännitin Pirkka-olutta juodessain Kun pallot pyörivät ränniin, mietin Sudanin pieniä poikia, jotka haluaisivat känniin, niillä on ongelma sentään oikea: Kun niiden banaanipuista on hedelmät tuotu alakertani Alepan hyllyille; niiden pensaista kahvit juotu, pantu piiskaa paljaille pyllyille. Aidosti vähän ahdistaakin, mutta mikä? Managerin mielestä se sopi kuitenkin ensimmäiseksi sinkuksi, ja Maustetytöt myöntyivät. Laulu syntyi kuitenkin jo vuosia sitten. Esiintymismatkoilla he liimailevat ja teippailevat itse duon nimiä omintakeisiin oheistuotteisiinsa: tulitikkuaskeihin ja purkkalaattoihin. Tuotantoavuksi on kutsuttu Vilunki 3000. Paitaa ja kassia löytyy myös. Anna ja Kaisa Karjalainen muodostavat kolmen hengen työryhmän managerinsa Aki Roukalan kanssa ja ovat tyytyväisiä, kun voivat itse vaikuttaa asioihinsa.

Next

Tein kai lottorivini väärin Maustetytöt LYRICS

tein kai lottorivini väärin sanat

Se johtui siitä, miltä he vaikuttavat. Karjalaisten isä oli nauhoittanut kasetteja täyteen iskelmiä. Kun sitä oli soitettu muutaman kerran keikoilla, niin se joutui puoleksi vuodeksi roskikseen. Maustetytöt ovat jo nyt asian jauhamiseen kyllästyneet. Maustetyttöjen eli Anna ja Kaisa Karjalaisen yhteinen bändihistoria ulottuu noin kymmenen vuoden taakse. Yksi syy siihen, että vuosi sitten aloitin tämän Päivän Biisit -sivuni oli se, etten löytänyt tästä maasta enää paikkaa, jossa voisin varmuudella fiilistellä uutta ja mielenkiintoista musiikkia. Enemmän tietoa yhtyeestä saa irti Kimmo Vanhatalon mainiosta pitkästä artikkelista.

Next

kai lottorivini

tein kai lottorivini väärin sanat

Vaalalaisten sisaruksien Kaisa ja Anna Karjalainen muodostaman Maustetyttöjen ensimmäinen julkaisu johdattakoon Suomen musameiningit ylväästi kohti parempaa tulevaisuutta! Siinä mielessä kurjuuden kuningatarten tulevaisuus näyttää yllättävänkin valoisalta. Piti nopeasti juoda kaljoja pois ennen kuin meidät nakattaisiin pihalle ja ystävä sanoi, että 'aatelkaa niitä Sudanin janoisia pieniä poikia, jotka haluais olla kännissä'. Maustetytöt ovat kotoisin Vaalasta Pohjois-Pohjanmaalta. Musiikkia kulutetaan Suomessa paljon ja joka tuutista sitä koko ajan, mutta sitä pyörittää aivan liikaa kaupallisuus ja striimimäärät ja hyvävelijärjestelmät, niin on aina ollut ja aina tulee olemaan, mutta me suomalaiset ansaitsemme parempaa. On hyvää tuuria, jos siellä kaupassa näkee jonkun toisen ihmisen. Helsinkiin yhtä aikaa muuttaneet siskokset osaavat yhä tarkasti kuvata tavallista vaalalaista torstai-iltaa. Tätä ennen bändin musiikkia on ollut kuultavissa vain Youtubeesta nähtäviltä livevideoilta.

Next

Harkittuja Harkittuja Harkittuja Harkittuja 2016 HerkkujaHelmikuuta HerkkujaHelmikuuta HerkkujaHelmikuuta HerkkujaHelmikuuta 2016 2016 SUMpVz

tein kai lottorivini väärin sanat

. Kappale on äänitetty yhtyeen luottoäänittäjä Pentti Amoren kanssa. Hesarin ja Imagen ansioitunut toimittaja Oskari Onninen taitaa olla syypää siihen, että Maustetytöt osuivat viime kuussa tutkaani, Onninen pöhisu bändistä facebook-ryhmissä, ja eilen jopa Hesarissa. Vuoden 2019 uusia joululauluja kuuntelivat muusikko ja kirjailija Jarkko Martikainen, lauluntekijä ja artisti Mirkka Paajanen ja Ylen kuoromusiikin asiantuntija Inari Tilli. En halua, että se kuulostaa matkimiselta, Kaisa Karjalainen sanoo vaivautuneena. Englanninkielinen garagepop ennakoi läpimurtoyhtyeen tuloa mausteikkaalla bändinnimellä ja surumielisellä tunnelmalla.

Next

Tein kai lottorivini väärin

tein kai lottorivini väärin sanat

Suurille levy-yhtiöille on sanottu ei, toistaiseksi. Mitä sanoituksiin tulee, lähin vertailukohta Maustetytöille on Pää Kii. Mahdollisilla seuraavilla levyillään heidän olisi hyvä löytää uusia näkökulmia konseptiinsa. Vaihtoehtoisia reittejä kyllä riittää: esimerkiksi söpösti nakuttavat konerytmit ja minimalistisen kitarasoinnuttelun voisi vaihtaa vaikka jousiorkesteriin ja kalja-särkylääkecocktailit johonkin muuhun eskapistiseen, eikä ideasta katoaisi mitään olennaista. Onnekaimmat toivojat pääsivät rupattelemaan idoliensa kanssa puhelinyhteyden avulla. Ensimmäisen singlensä Maustetytöt julkaisi vuoden 2019 helmikuussa, ja nyt on ensialbumin aika.

Next

Tein kai lottorivini väärin (liveversio) Maustetytöt LYRICS

tein kai lottorivini väärin sanat

Maustetyttöjen ensimmäinen julkaisu Tein kai lottorivini väärin on herättänyt kuhinaa. Tai vaikkapa Tatiana Järvenpään aikaansa edellä olleesta livearviosta. Kaljoja ei siis saanut jättää juomatta. Kyllä siinä taitaa kuulkaas olla. Mä tein kai lottorivini väärin. Siinä missä Pää Kii purskahtaa ajoittain kyyniseen nauruun huonojen uutisten edessä, Maustetyttöjen lauluissa alakulo on kroonista sorttia, vaikka alituisen vakavuuden koominen ulottuvuus on tuskin jäänyt heiltä itseltään huomaamatta. Oman, tällaisessa aihepiirissä ennenkuulumattoman äänensä Maustetytöt löytää nuoren suomalaisen naisen kokemusmaailmasta.

Next