Tasta barnehage. Om Espira 2019-12-02

Barnehagen vår

tasta barnehage

De eldste barna i barnehagen har en egen Skolespire-avdeling hvor barna jobber med ulike typer prosjektarbeid. Tasta bygges først Barnehagen Tasta befinner seg i dag i en modul ved Byfjord skole, men skal tilbake til sin opprinnelige tomt ved Tasta sykehjem. Dette betyr at barnehagen ligger nær til områder som er fantastiske til utforsking av sjøen, fisking, skogsopplevelser og gårdsdrift. Prognosetallene viser at det vil være behov for ytterligere reduksjon av den totale barnehagekapasitet utover i planperioden. Aftenbladet snakket med nestleder i oppvekststyret Rune Askeland V et par timer før demonstrasjonen. Det eneste vi kan gjøre, er å si ja eller nei til søknader om nye bygg, og vi dvs. Vi har to småbarnsavdelinger, 1.

Next

Spireportalen

tasta barnehage

Foreldre kan også benytte appen til å sende meldinger til barnehagen og de får en oversikt over kommunikasjonen de har hatt med barnehagen de siste 30 dager. Espira Scala Tasta har 93 barn i alderen 1-6 år. De ønsker å skape en attraktiv og effektiv arbeidsplass som samtidig sikrer en bærekraftig økonomisk utvikling. Vår filosofi er styrende for vår praksis og skal ligge til grunn for alle valg vi foretar oss i vårt arbeid med. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler som hjelper oss å analysere og forstå hvordan du og andre bruker våre nettsider. Dette gir trygge arbeidsplasser og grunnlag for videreutvikling av tilbudet. Om du velger å ikke tillate en eller flere informasjonskapsler vil dette påvirke brukeropplevelsen av vårt nettsted.

Next

Vigilo

tasta barnehage

I møtet tok Kristoffer Sivertsen FrP til orde for å konkurranseutsette barnehager. Derfor lastes de som standard uansett om brukerens samtykke. Informasjonskapselen brukes til å lagre informasjon om hvordan besøkende bruker et nettsted og hjelper til med å lage en analyserapport om hvordan det fungerer med nettstedet. Bygningsmessig er barnehagen uten tradisjonelle avdelinger. Informasjonskapslene samler inn disse dataene og rapporterer dette anonymt. Dersom nye Barnehagen Tasta blir forsinket og gamle Barnehagen Tasta ikke kan benyttes midlertidig som planlagt, bes administrasjonen fremlegge alternative lokasjoner for videre drift i byggeperioden, evt. Redaksjonen, Matematikken, Atelieret, Bakeriet, Stoff og design m.

Next

Espira Scala Tasta

tasta barnehage

Det hjelper oss å forstå antall besøkende, hvor besøkende kommer fra, og sidene de navigerer på. Espira Scala Tasta åpnet i aug. Frp har tidligere også tatt til orde for konkurranseutsetting, da med andre begrunnelser. De kan derfor være samtidig i modulbygget i ett år mens eksisterende gamle barnehager rives og nye oppføres. Det er størst overdekning i Hinna bydel. Den ligger nær både sjø, skog. Eventuelle underleverandører er da underlagt databehandleravtaler og får ikke bruke dataene til annet enn å levere tjenesten vi har bestilt av dem.

Next

Politikerne redder Tasta

tasta barnehage

Tasta barnehage skal bygges først av de tre barnehagene. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjennom nettstedet. Den ligger nær både sjø, skog og fine friluftsområder. Han begrunnet det med at da vil foreldrene selv kunne bestemme hvilke barnehager som skal legges ned og ikke. Denne typen informasjonskapsler lagres i din nettleser, kun etter at du har godkjent dette. Barnehagen ligger i et område med mange muligheter for utforsking og opplevelser.

Next

Espira Rødknappen

tasta barnehage

Hinna bydel har en stor overkapasitet, det må vi løse. Vi har kort vei til skog, sjø, fotball baner og moderne lekeplasser. Espira Scala Tasta åpnet i aug. Barnehagen var tidligere en av to Scalabarnehager, men ble 01. Espira Scala Tasta består av 93 barn i alderen 1-6 år.

Next

Om Espira

tasta barnehage

Han gjorde det klart at styret ikke kom til å gå med på nedlegging av Ytre Tasta barnehage avdeling Eskeland og Vardenes, heller ikke Tastavarden barnehage avdeling Smiene. Redaksjonen, Matematikken, Atelieret, Bakeriet, Stoff og design m. Jeg fremmer derfor forslag om at det blir lagt fram alternativ for hvordan Vardenes, Eskeland og Smiene kan drives videre. De søker hele tiden å skape mening i samhandling med omverden. Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Appen har også nyttefunksjoner, f. Vi har ikke myndighet til å legge ned private barnehager.

Next

Vigilo

tasta barnehage

Barna i våre barnehager skal oppleve oss som deltakere i meningsskapingen i et trygt, omsorgsfullt og inspirerende miljø. Vårt hovedfokus er å drive barnehager av høy kvalitet, med sterk vekt på god kompetanse hos personalet gjennom kurs og lederutvikling. Denne erklæringen gjelder for Espira Kunnskapsbarnehagen med tilhørende nettsider. Informasjonskapsler med analyse formål hjelper oss å forstå hvordan de besøkende samhandler med nettstedet. Antall barn bestemmes ut fra antall søkere til barnehagen hvert barnehageåret.

Next

Læringsverkstedet

tasta barnehage

Fakta: Dette blir vedtatt 1. De tre barnehagene som skal få nye bygg er Tasta barnehage, Tastavarden barnehage avdeling Smiene og Ytre Tasta barnehage avdeling Vardenes. I tillegg til å drive barnehager er Espira et av de ledende selskapene i landet innen bygging av barnehager. Det innebærer altså 180 færre plasser i Hinna bydel. Når det blir færre barn, nå andre år på rad, vil det dessverre medføre at vi står med tomme barnehageplasser. Oppvekststyret vedtok mai 2016 at disse barnehagene skal drives videre under rehabiliteringsprosessen. Fredrik Refvem Midlertidig, du liksom Dag Mossige Ap fikk applaus fra mange frammøtte foreldre da han gav rådmannen følgende spark i oppvekststyrets møte: - Rådmannen snakker om midlertidig avvikling, men det er et begrep som har samme betydning for meg som midlertidig gravid.

Next

Byhaugen Barnehage SA

tasta barnehage

Trollberget har en kompetent og engasjert personal som er opptatt av å faglig utvikling. Når nybygget til Tasta står klart, og de flytter inn, flytter de andre to barnehagene inn i modulbygget. Dataene som ble samlet inn inkluderer antall besøkende, kilden der de har kommet fra, og sidene viisted i en anonym form. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Vi frykter også at vi vil miste gode ansatte. Vedtatt avvikling av Kvitodden barnehage gjennomføres fra høsten 2018. Du kan ikke midlertidig avvikle flotte fagmiljøer og tro at de senere magisk oppstår to år senere.

Next