Tangen senter nesodden. Tangen Centrum 2019-11-30

Tangen Senter Cup

tangen senter nesodden

Se mer info om hvordan du kan delta på senteret. Her blir du en del av den voksende urbane kjernen på Nesodden og nyter den unike balansen i hverdagen som bare livet på Nesodden tilbyr. Du kan være med i trekningen av et gavekort fra senteret om du gir din stemme til det bordet du synes er finest. Enten du vil nyte Nesoddens beste ferskvaretilbud i Meny-butikken eller gjøre unna litt shopping i det brede utvalget av butikker eller nyte en fersk kanelbolle fra bakeriet, har Tangen Centrum alle muligheter rett utenfor dørstokken. Der er trykket i perioder forholdsvis høyt. Det blir julemarked med markedsboder ved Tangenten og på Tangen torg fra kl.

Next

Blomsterbutikk i NESODDTANGEN: Plukk blomster på Mester Grønn Tangen Senter

tangen senter nesodden

Boligdelen av prosjektet er døpt «Tangen Centrum» og spiller på navnet som kjøpesenteret gikk under i gamle dager. Senteret er fullt utleid og har hatt en solid omsetningsvekst siden Scala overtok eierskapet i 2015. Trenddager på Tangen Senter Herlige farger og mønster er en av trendene denne våren og sommeren. Og tilbud på julerose med blader! Siri hos Zavanna forteller også at de i dag har -30% på alle capri- og piratbukser. Senteret utvides i sydlig retning med utnyttelse av parkeringsplassen på folkemunne kjent som «Esso-tomta», der det frem til 2001 lå en Esso-stasjon. Tangen Centrum får fantastisk beliggenhet midt i smørøyet på Nesodden, med kun fire minutters busstur ned til fergekaia fra bussholdeplassen rett utenfor døren.

Next

Blomsterbutikk i NESODDTANGEN: Plukk blomster på Mester Grønn Tangen Senter

tangen senter nesodden

De 44 nye leilighetene vil bygges i en fin variasjon av størrelser og gir et bredt boligtilbud. Les om alt som skjer og se de gode tilbudene under Trenddagene her: Vinn en flott grill eller et gavekort! Det nye senteret blir delt i to avdelinger. Siri hos Zavanna forteller også at de i dag har -30% på alle capri- og piratbukser. Målet er å levere et spennende tilbud til Nesoddens befolkning innen både handel og bolig! Vi trekker ytterligere heldige 3 vinnere etter den store strandryddeuka - som avsluttes lørdag 4. Det vil bli et virkelig godt tilbud for Nesoddens mange treningsglade voksne, understreker daglig leder ved Energihuset trening Jane Rummelhoff.

Next

Tangen Trelast AS

tangen senter nesodden

Derfor skal Scala Eiendom frem til 2020 utvide senteret med et handelstilbud i 1. Tangen Senter er i dag det store samlingspunktet på Nesodden. Det er bare å kjøre ut! Siden den gang har vi vokst til å bli Norges ledende blomsterkjede. Ta med små og store, venner og kjente. I løpet av april åpner Energihuset Treningssenter ny avdeling på Tangen Senter. For dem som bare vil trene på Tangen vil medlemsprisen være noe lavere siden det stort sett er selvbetjent og ikke har de samme sosiale tilbudene som på Bjørnemyr med fellestimer og gratis frokost, forteller Rummelhoff. Hos Zavanna viser Siri deg gjerne deres vårlige og sommerlige trender.

Next

Tangen Senter Cup

tangen senter nesodden

Aktiviteter og underholdning for store og små! Velkommen til klinikken Det vi har fått til er ganske unikt. Velkommen til en hyggelig handel hos Mester Grønn Tangen Senter - Vi skaper glede i alle hjem! Derfra er det kun få minutter med buss til Tangen Senter. Hos Zavanna viser Siri deg gjerne deres vårlige og sommerlige trender. Stikk innom de så viser de deg vårens trender hos seg. Samtidig var det et ønske fra senterledelsen å få inn et treningsalternativ som et tilbud til senterkundene, forteller Marius Pedersen.

Next

Tangen Centrum

tangen senter nesodden

Stikk innom de og få også med deg alle de fine utstillingene på senteret. Senteret er fullt utleid og har hatt en solid omsetningsvekst siden Scala overtok eierskapet i 2015. Men gruppetimer vil av praktiske årsaker ikke være en del av tilbudet i det nye senteret. Velkommen til førjulsmagi på Tangen Velkommen til førjulsmagi og hyggelig julemarked og julegrantenning på Tangen lørdag 30. Vil du friske opp utseendet er treolje et godt komplement.

Next

Tangen Senter, Vestveien 51, Nesoddtangen (2019)

tangen senter nesodden

Automaten sier hva utestående er. Også helsetjenester som tannlege, lege, treningssenter og til og med dansestudio blir en del av ditt nye nabolag. Stikk innom de så viser de deg vårens trender hos seg. I tillegg har du vakker natur og fritidsaktiviteter bare noen steinkast unna, og skoler og barnehage rett i nærheten. Dette har vi gjort ved å bygge stein på stein, hvor fokuset har vært og er kvalitet. Den gir en vakker overflate, men trenger ikke inn i treet i motsetning til de beskyttende stoffene i impregneringen. For standleie: For å søke om standleie, send mail til.

Next

Butikker i Nesoddtangen

tangen senter nesodden

Alle som poster et påskebilde fra Tangen Senter i en kommentar nedenfor, er med i trekningen av gavekort. Med balkonger vendt ut mot livet på Tangen får du en trivelig utsikt over det som rører seg på Nesodden, samtidig som den japansk-inspirerte hagen på innsiden gir ro og en skjermet oase for avslappning. Hos Energihuset Sport og Fritid får du bl. Copyright © 2018 Tangen Centrum Vi tar forbehold om skrivefeil og prisendringer Nettsideutvikling:. I vår blomsterbutikk Mester Grønn Tangen Senter i Nesodden, Akershus, finner du et stort utvalg av friske blomster og planter til enhver anledning.

Next