Storm kjøkken og bar. Kjøkken & Bar i Oslo 2019-12-04

Storm Brasserie

storm kjøkken og bar

The restaurant is an informal and continentally-inspired brasserie at street level. Vi holder til 50 meter fra den blå steinen. Salat og sticky pork Tom Are bestiller først en salat med confitert andelår, fiken, ristede hasselnøtter og chèvre. Og du kan spise litt, eller mye. Storm Kjøkken og Bar Øvre Ole Bulls plass 3, 5012 Bergen Telefon: 55 32 11 45 Åpningstider: Man-tors:11. Terningene er saftige og møre, seige på utsiden med en fantastisk soyasaus. Asparges med laks til forrett var veldig bra, og mye bedre enn entrecoten som var til hovedrett.

Next

Eigra kjøkken & bar

storm kjøkken og bar

The bar, located on the first floor, is a modern and stylish bar where you can enjoy drinks and delicious bar food in relaxed and informal surroundings with good friends or a colleague. Ole Bull Huset gir sin fulle støtte til alle som våger å stå opp for en sak som truer vår felles framtid. Showmeny Restauranten ligger i samme hus som Ole Bull Scene og er et naturlig sted å spise før man skal videre på festligheter. Våre åpningstider: mandag — torsdag: 11. Til info er vi inne i den siste perioden til nåværende Bocca restaurant: Vi stenger dørene 3.

Next

Storm Brasserie & Bar, Øvre Ole Bullsplass 3, Bergen (2019)

storm kjøkken og bar

Ta med deg vennegjengen, kolleger, samarbeidspartnere, familien og andre du har lyst å kose deg sammen med til god mat og drikke. Det er mange ulike druetyper blant valgene på rødvinssiden, men fra forholdsvis kjedelige produsenter Vi har valgt en flaske Georg Breuer Sauvage 2017 som følger oss gjennom de ulike rettene. Vinkartet er ok på hvitvinssiden med en del gode valg, men elendig på bobler. . Lunsj med venner, en herlig helaften eller bare en drink og noe å godt å knaske på - alt dette og mer til får du hos oss. Open seven days a week! Man er også opptatt av å fremme kunst på restauranten.

Next

Bergen — MM Café & Bar

storm kjøkken og bar

Saken fortsetter under bildet Det er et spennende interiør i restauranten på Ole Bulls plass. Den hjemmelagede sjokoladeisen smaker overraskende lite sjokolade selv om den er mørk og den blir veldig fet i munnen. Også hummusen er veldig godt laget, sunn, smaksrik og passe frisk når man bruker grønnsakene til dipp. Her arrangerte Bull fester i helgene, med konserter og underholdning. God mat og drikke i stemningsfulle lokaler der alt er lagt til rette for hygge, festlig lag og kos. Ole Bull Huset gir sin fulle støtte til alle som våger å stå opp for en sak som truer vår felles framtid. Blått, rødt, gult og grønt.

Next

Storm Brasserie

storm kjøkken og bar

Den fineste delen er ved vindusrekken, mens området mot toalettet har kantinepreg. Ostekaken er helt praktfull med en tynn havrebunn og en superluftig sitronkrem. Det er svinegodt rett og slett. Vi beholder et par klassikere på menyen bla den asiatiske kyllingsalaten og burgeren! Resten er historie, og en fin ramme for restauranten som spiller videre på apotek-konseptet med medisinske referanser. En helt nydelig fisketallerken dette. Grønnsakene er heller ikke godt stekt og blir slappe og bløte der de burde vært sprø og lettere stekt.

Next

Kjøkken & Bar i Oslo

storm kjøkken og bar

Man har også en meny som heter Land og vann hvor man får hovedretter samt en avdeling med småretter, snacks og dessert. Elton John - I'm Still Standing Visste du at vår Spicy tuna sandwich smaker ekstra godt med Elton hits på øret? Beste hilsen, Bocca restaurant Bire Iversen Salgssjef Hyggelig servitør, men ekstremt lang ventetid - selv med halvfull restaurant. Vi henter inspirasjon i norske, ofte lokale, råvarer og bruker moderne teknikker for å kunne gi deg hyggelige og spennende matopplevelser. Vi holder til 50 meter fra den blå steinen. Storm Brasserie har det ditt hjerte og gane måtte begjære. Du kommer tett på kokkene og kan se mens de forbereder maten.

Next

Storm Brasserie & Bar

storm kjøkken og bar

Restauranten har egen tre retters Showmeny for gjester som skal videre på underholdning eller som ønsker et måltid etterpå. Så kjekt å høre at du var så fornøyd med både maten, servicen og restauranten vår. Det er et stort, ferskt og perfekt stekt lysingstykke som passer til den kraftige dillsausen, hvor salaten frisker opp munnen og gir crunch og konsistens til retten. Kaffen som håndbrygges på Eigra brennes på kaffebaren like borte i gaten. Saken fortsetter under bildet Salat med blåmuggost og pære falt absolutt i smak. Om du skyr solen får du det allikevel lyst om du sitter deg litt bak i lokalet.

Next

Storm Brasserie & Bar

storm kjøkken og bar

Vi blir begge sittende og spise opp blåmuggostsalaten. God mat og drikke i stemningsfulle lokaler der alt er lagt til rette for hygge, festlig lag og kos. I baren er det også mulig å nyte vårt eget Storm-øl, som vi har brygget sammen med Voss fellesbryggeri. Vi skal gjøre så godt vi kan for å løfte frem lokale bønder og mat- og drikkeprodusenter fra regionen. Og skal vi tro fortellingen på menyen, var det her Ole Bull fant veien til fiolinen.

Next