Solklart vĂ„rd i bjuv. SolljungahĂ€lsan i Örkelljunga 2019-12-03

Solklart VĂ„rd i Bjuv AB i Helsingborg

solklart vÄrd i bjuv

Arbetsuppgifter Arbetet spÀnner över ett brett omrÄde av arbetsuppgifter sÄsom skriva journaler, intyg, scanning, receptions- och kassaarbete, telefonservice, posthantering samt vara övrig personal behjÀlplig i administrativa Àrenden. Ett personligt bemötande av personal som du kÀnner igen Àr en av grunderna i vÄr verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande. Urval och intervjuer sker löpande. Det har vi haft förmÄnen att göra sedan 2004.

Next

SolljungahĂ€lsan i Örkelljunga

solklart vÄrd i bjuv

Om vÄrdcentralen Solklart VÄrd i Bjuv Àr den lilla vÄrdcentralen med dom stora möjligheterna. Vi har 5000 listade patienter. För att lyckas i rollen Àr det viktigt att du har lÀtt för att arbeta sjÀlvstÀndigt samt har en god samarbetsförmÄga med de övriga i teamet. Du har god kommunikationsförmÄga och kan pÄ ett tydligt och pedagogiskt sÀtt förmedla kunskap och budskap. Du kan ocksÄ vÀnda dig till ansvarig chef för att lÀmna din synpunkt eller klagomÄl. Vill du vara med och arbete tillsammans med oss pÄ vÄr fina vÄrdcentral Solklart VÄrd i Bjuv? AnstÀllning och ansökan TjÀnstgöringsgrad kan diskuteras med rÀtt kandidat. Du Àr stabil, har lÀtt att anpassa dig till olika situationer och har lÀtt för att samarbeta.

Next

Solklart VĂ„rd i Bjuv AB i Helsingborg

solklart vÄrd i bjuv

Vi ser gÀrna att du som person tar ett stort eget ansvar och Àr vÀldigt nyfiken pÄ vad primÀrvÄrden har att erbjuda! Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Mama Mia Àr idag Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvÄrd. Varmt vÀlkommen med din ansökan! Vi erbjuder dig: Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Ditt största fokus ligger pÄ journalskrivning, men du hanterar Àven remisser och tar emot patienter i receptionen. För att vara framgÄngsrik i rollen behöver du ha en hög social kompetens och att du brinner för att ge patienterna en utmÀrkt service och bemötande.

Next

SolljungahĂ€lsan i Örkelljunga

solklart vÄrd i bjuv

Du Àr flexibel, engagerad och kan arbeta sjÀlvstÀndigt. TjÀnsten Àr pÄ 100 % med tilltrÀde enligt överenskommelse. Om vÄrdcentralen: Solklart VÄrd i Bjuv Àr den lilla vÄrdcentralen med dom stora möjligheterna. Hitta ansökningsinfo om jobbet Medicinsk sekreterare till Solklart VÄrd i Bjuv i Bjuv. Ett spÀnnande val för ett meningsfullt arbete! Personalgruppen bestÄr av distriktslÀkare, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukgymnast och arbetsterapeut. Du Àr lyhörd för vÄra patienters totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhÄllningssÀtt. Du Àr lyhörd för vÄra patienters totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhÄllningssÀtt.

Next

Solklart VĂ„rd i Bjuv AB Norra Storgatan 6, Bjuv

solklart vÄrd i bjuv

Vi ser det som en sjÀlvklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglÀdje! Vi har en mycket vÀlfungerande rehabverksamhet med ett nÀra samarbete mellan fysioterapeuter och arbetsterapeut. Hitta ansökningsinfo om jobbet UnderlÀkare till Solklart VÄrd i Bjuv i Bjuv. Det Àr bra om en nÀrstÄende Àr med som kan hjÀlpa dig att minnas tidigare sjukdomar. Om du har frÄgor Àr du vÀlkommen att kontakta: Verksamhetschef Mona Andersson, 0708-255020 eller bitr Vc Annette Andersson, 0708-255001. VÀlkommen till Solklart VÄrd i Bjuv! VÄr verksamhet Àr miljöcertifierad och vÄr verksamhet revideras Ärligen utifrÄn miljö och kvalitetsaspekter. Vi erbjuder Genom att surfa vidare pÄ vÄr hemsida och anvÀnda vÄra tjÀnster sÄ godkÀnner du att vi samlar in data om dina besök.

Next

Solklart VĂ„rd i Bjuv AB Norra Storgatan 6, Bjuv

solklart vÄrd i bjuv

Du har stort engagemang i ditt arbete och Àr en god lagspelare pÄ vÄrdcentralen. Personalgruppen bestÄr av 17 personer och vi har samtliga kompetenser som krÀvs för en framgÄngsrik primÀrvÄrd. Personalgruppen bestÄr av 17 personer och vi har samtliga kompetenser som krÀvs för en framgÄngsrik primÀrvÄrd. Om vÄrdcentralen Solklart VÄrd i Bjuv Àr den lilla vÄrdcentralen med dom stora möjligheterna. Du har goda kunskaper i svenska, dÀr du kan kommunicera och utrycka dig obehindrat. Du kommer arbeta pÄ vÄr fina vÄrdcentral Solklart VÄrd i Bjuv. Vi förutsÀtter att du har en god samarbetsförmÄga och att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Next

Solklart VĂ„rd i Bjuv AB i Helsingborg

solklart vÄrd i bjuv

Som person Àr du trygg i din yrkesroll och har dÀrtill ett flexibelt och serviceinriktat förhÄllningssÀtt samt förmÄga att behÄlla lugnet Àven i situationer med högt tempo. Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vÄr fina vÄrdcentral Solklart VÄrd i Bjuv. Att du delar Achimas vÀrderingar och har ett bra bemötande mot patienter och medarbetare ser vi som sjÀlvklart! Vidare bör du ha god vana och goda kunskaper av Office-paketet. Vi ser det som en sjÀlvklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglÀdje! Unikt med detta jobb Àr: - Hög dos av arbetsglÀdje och stora möjligheter att pÄverka arbetsinnehÄllet. För ditt ultraljud Àr du vÀlkommen till vÄr mottagning i VÀla. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats.

Next

Solklart VĂ„rd i Bjuv

solklart vÄrd i bjuv

Vid akut livshotande tillstÄnd ring: Efter en skada, operation eller sjukdom hjÀlper vi dig att klara av aktiviteter i din vardag sÄ att du kan vara sÄ sjÀlvstÀndig som du önskar. Achima Care Ekeby vÄrdcentral söker lÀkare! I Lideta ingÄr ocksÄ vÄrdkoncernen Mama Mia. VÄr syn pÄ primÀrvÄrd Àr att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och dÀr alla delar Àr lika viktiga. LÀtt för att arbeta sjÀlvstÀndigt samt god samarbetsförmÄga med övriga i teamet. SjÀlvfallet har du alltid patienten i fokus och du vÀrnar om ett gott bemötande bÄde i telefon och i det personliga mötet. I Lideta ingÄr ocksÄ vÄrdkoncernen Mama Mia. Lideta vÀxer bÄde genom förvÀrv av enskilda vÄrdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten pÄ respektive ort.

Next

Solklart VĂ„rd i Bjuv AB Norra Storgatan 6, Bjuv

solklart vÄrd i bjuv

Vi ser gÀrna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta pÄ vÄrdcentral. Vi lÀgger mycket stor vikt vid personlig lÀmplighet. För att vara framgÄngsrik i rollen behöver du ha en hög social kompetens och att du brinner för att ge patienterna en utmÀrkt service och bemötande. VÀlkommen till SolljungahÀlsan HÀr finns allt under samma tak. Region SkÄne Àr en vÀrderingsstyrd organisation som arbetar med vÀrderingarna vÀlkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör. Du fÄr hjÀlp med att hitta hjÀlpmedel och rÄd kring hur din nÀrmaste omgivning kan anpassas efter dina behov.

Next