Sociala jouren. Sociala jouren 2019-12-04

Socialjouren Södertörn

sociala jouren

Under dagtid på vardagar Under kontorstid på vardagar tar individ- och familjeomsorgens mottagningsgrupp hand om akuta ärenden. De har öppet dygnet runt. Under dagtid Dagtid kan du kontakta socialtjänsten via kommunens växel på telefonnummer 0550-880 00. Ett antal socialnämnder använder sedan länge vår tjänst även för sekretessdokument. Den här sidan kan du också komma till ifall du blivit automatiskt utloggad då du varit inaktiv en längre stund. Kvalitetssäkring genom kontroller på inmatad information i verktyget.

Next

socialjour

sociala jouren

. Tillgång till gemensam utveckling med andra verksamheter. Verksamheten bedrivs huvudsakligen på icke-kontorstid. Ditt namn: Din e-postadress: Din synpunkt:. Du kan vara anonym om ditt samtal gäller en annan person.

Next

Socialjouren Södertörn

sociala jouren

Vi vill också peka på vår option Samarbetsyta. Sociala jouren hanterar akuta sociala problem utanför kontorstid. Gäller din fråga barn och unga? Exempel på sådana verksamheter är barna- och mödravårdscentraler, förskola, skola och polis. Har du glömt bort användarnamnet, kontakta oss, se Styrelsemöte. Men vår lösning är gjord enligt den s. Socialjouren finns på Telefon: 042-10 68 69.

Next

Socialjouren

sociala jouren

Vi som svarar i telefonen har tystnadsplikt, utbildning och lång erfarenhet av våldsproblematik i nära relationer. De har öppet dygnet runt. Tips: Använd även den funktionen om din lösenordslänk blivit för gammal. På kvällar och helger hjälper sociala jouren dig. Misstanke om barn som far illa Om du misstänker att ett barn utsätts för våld eller övergrepp, eller på annat sätt far illa, bör du anmäla det till socialtjänsten eller polisen. Om du har frågor, önskar hjälp eller är orolig för någon annan kan du kontakta socialtjänsten för att få råd, ansöka om hjälp eller göra en orosanmälan. Länsjouren finns i tjänst vardagar Kl.

Next

Social jour ‚ÄĒ Vellinge Kommun

sociala jouren

Vill du hellre bes√∂ka oss finns vi i Vintergatan p√• Nya Kyrkogatan 17-19. Har du synpunkter p√• den h√§r sidan, tar vi tacksamt emot dem. Socialjouren arbetar f√∂r dig som bor i Enk√∂pings, Heby, H√•bo, Knivsta, Tierps, Uppsala, √Ąlvkarleby eller √Ėsthammars kommun. Du kan ocks√• skicka e-post till. G√§ller din fr√•ga unga vuxna eller vuxna? Vid livshotande situation ring 112. Om du har akuta, sociala problem kan du v√§nda dig till individ- och familjeomsorgens mottagningsgrupp p√• vardagar, under dagtid.

Next

Socialjour

sociala jouren

Du kan vara anonym om ditt samtal gäller en annan person. Behöver du akut hjälp under vardagar efter klockan 16. Du kan lämna en digital orosanmälan genom att klicka på länken nedan: Vill du hellre ringa oss når du socialjouren på telefonnummer 054-540 50 54 eller 054-540 54 14. Socialjouren handlägger akuta social ärenden när den ordinarie socialtjänsten håller stängt. Kontakta oss gärna på 036 - 333 60 00 om ni har frågor eller vill testa produkten kostnadsfritt! På kvällar och helger vänder du dig till socialjouren. Det kan handla om våld, missbruk eller övergrepp.

Next

Socialjouren

sociala jouren

Genom att g√• vidare och anv√§nda v√•r tj√§nst godk√§nner du v√•r anv√§ndning av cookies. Mottagningsgruppen har telefonnummer 019-21 30 00. Tack f√∂r att du hj√§lper oss att skapa en b√§ttre webbplats. Det kan till exempel handla om barn eller unga som far illa, v√•ld i n√§ra relationer eller missbruk. Om oss Vi som erbjuder tj√§nsten levererar ocks√• Styrelsem√∂te. En intressant m√∂jlighet som m√•nga av v√•ra kunder utnyttjar, √§r att ocks√• uppgradera f√∂r att st√∂dja den dagliga ordinarie verksamheten inom Socialtj√§nsten. Telefon: 08 - 768 32 10 √Ėppettider Vardagar 9.

Next

Sociala jouren

sociala jouren

Om du inte har en pågående kontakt med socialtjänsten är det mottagningsgruppen du ska vända dig till. Socialjouren ger dig råd och stöd. Akuta problem som inte kan vänta Om det uppstått en situation som inte kan vänta till nästa vardag kl 08. På sidan kan du läsa om hur du ska göra. Sociala jouren når du genom att ringa 112 och be att få prata med sociala jouren i Borås.

Next

Sociala jouren

sociala jouren

Just dessa två arbetar dessutom med precis samma grundteknik som vi för sin E-underskrift. Du kan vara anonym om ditt samtal gäller en annan person. Till socialjouren kan privatpersoner och myndigheter ringa vid akuta nödsituationer, som inte kan vänta till nästa vardag när den ordinarie socialtjänsten har öppet. Om du misstänker eller får veta att ett barn eller en ungdom under 18 år far illa och vill anmäla det, vänder du dig till socialförvaltningen. Socialjouren På socialjouren kan du få hjälp vid akuta, sociala problem som inte kan vänta till nästkommande vardag.

Next

Socialjouren

sociala jouren

Våra kunder är företag, organisationer, landsting och framförallt kommuner där nämndshanteringen har visat sig bli mycket behändig och miljövänlig genom vår tjänst eftersom nämndsunderlagen brukar vara så omfattande. Kontakt med socialtjänsten på kvällar och helger Om du är i behov av kontakt med socialtjänsten på kvällar och helger, kontaktar du socialjouren på telefon 019-21 41 05. Hedemora Kommun är knuten till en gemensam socialjour i Dalarnas län. Det kan handla om våld, övergrepp, missbruk eller om du är orolig för att ett barn far illa. Ring kommunens växel på och be att få tala med mottagningsgruppen för barn och unga, om det gäller barn och unga mellan 0 och 17 år. När du vänder dig hit får du kontakt med en socialsekreterare. En tydlig och lättöverskådlig struktur.

Next