Slobodna dalmacija osmrtn. Slobodna Dalmacija > Osmrtnice > Sjećanja 2019-12-05

Slobodna Dalmacija > Osmrtnice > Sjećanja

Slobodna dalmacija osmrtn

Počivala u miru Božjem Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u ponedjeljak 4. Ožalošćeni: supruga Lenka, kći Edita, sin Joško, zet Rolando, nevjesta Marija, unučad Karmen, Nikica i Patricia, sestra Svetinka s obitelji, braća Stipe, Ive i Ratomir s obiteljima, obitelj pok. Ožalošćeni: kćeri Nina i Vilma, zetovi Tonći i Denis, unučad Marijan, Andrija, Andrea, Klara i Kata, obitelj pok. Obavijest o smrti možete predati i elektroničkim putem, a ona će biti objavljena u tiskanim izdanjima Večernjeg lista. Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u utorak 5. Ivana Krstitelja, Stilja, u ponedjeljak, 4.

Next

Osmrtnice

Slobodna dalmacija osmrtn

Tvoji gosti: Jörg, Hans Schiller, Kasem, Dušan, Ferida, Marija, Sigi, Peter, Klaus, Spiller, tvoja nećakinja Anita. Pogrebna povorka polazi s Lovrinca u 12. Dok nam se oči opet ne sretnu i ruke ne zagrle, nedostajanje će se uvijek zvati imenom tvojim. Drugi piloti koje smo kontaktirali o Lukiću, znaju uglavnom samo ono iz medija. Ožalošćeni: obitelj pokojne kćeri Lenke Matije Plazibat, kćer Dinka Marković s obitelji, kćer Anđelka Murat s obitelji, obitelji pokojnih brata Bože i sestara Mare i Ive, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Next

Osmrtnice

Slobodna dalmacija osmrtn

Ispraćaj dragog pokojnika bit će u utorak 5. U tuzi ostaje: supruga Anka, kći Slavica, unuk Toma, nevjesta Anita, obitelj pok. Tvoji najmiliji: suprug Jozo, kćer Josipa, kćer Mira s Karlom, zet Mario i unuke Sara i Paula Sveta misa zadušnica održat će se 9. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Pogrebna povorka polazi ispred mrtvačnice na groblju u 15 sati.

Next

Radio Dalmacija

Slobodna dalmacija osmrtn

Sveta misa i sprovodni obredi bit će u ponedjeljak, 4. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 3. U molitvi i zahvalnom sjećanju: Nadbiskup, svećenici i vjernici Splitsko-makarske nadbiskupije. Tužan je ovaj dan jer nas podsjeća na rastanak s tobom. Izraze sućuti primamo od 14. U Nadbiskupiji je služio u župama: Trilj, Svinišće, Žeževica, Lokvičići i Ostrvica te kao upravitelj svetišta Vepric.

Next

Radio Dalmacija

Slobodna dalmacija osmrtn

Posljednji ispraćaj naše voljene obavit će se na mjesnom groblju sv. Autobus polazi ispred vatrogasnog doma u Omišu u 13. Sahrana drage nam pokojnice obavit će se tiho u krugu obitelji dana 4. Ja sam kasnije radio i kao vojni obavještajac. Posljednji ispraćaj našeg voljenog Zorana bit će u subotu, 2. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u ponedjeljak, 4.

Next

Slobodna Dalmacija > Osmrtnice > Sjećanja

Slobodna dalmacija osmrtn

No, kada smo ga kontaktirali, reagirao je vrlo bijesno. Pogreb drage nam pokojnice održat će se 05. Ožalošćeni: supruga Mira, sin Mislav, kćer Jelena, unuk Branimir, zet Dalibor, brat Petar s obitelji, svastika Mladenka s obitelji, Jozo s Marijom, rođaci, rodice, te ostala rodbina i prijatelji. Ožalošćeni: sinovi Nikola, Damir i Marko, kćeri Neda, Stanka i Marica, nevjeste Marinka, Valentina i Marija, zetovi Slavko i Luka, unučad, praunučad, obitelj pok. Ožalošćeni: sin Petar s obitelji, obitelj pokojnog sina Joze, obitelj pokojne kćerke Dragice, obitelji pokojne braće Ante, Mirka, Mate i Filipa, obitelj pokojnih sestara Mare, Ane i Dujke, zaove Ana i Iva s obiteljima, obitelj pokojne zaove Marije te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Next

KAKO PILOTI IZ ZADRA PAMTE HRVATA KOJI JE RAKETIRAO BANSKE DRVORE? 'Lukić je bio dobar pilot, pa i nastavnik. I uvijek je bio jako privržen JNA...'

Slobodna dalmacija osmrtn

Počivao u miru Božjem u voljenoj zemlji Hrvatskoj. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice biti će na mjesnom groblju Sv. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u ponedjeljak, 4. Mihovil, Runović u 14 sati. Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u ponedjeljak 4. Ante - Turjaci dana 4. Roka u Kominu dana 3.

Next

KAKO PILOTI IZ ZADRA PAMTE HRVATA KOJI JE RAKETIRAO BANSKE DRVORE? 'Lukić je bio dobar pilot, pa i nastavnik. I uvijek je bio jako privržen JNA...'

Slobodna dalmacija osmrtn

Bez kontakta Ističe kako više nikada nije bio u kontaktu s Lukićem, a zna ono što i drugi - da najvjerojatnije živi i radi kao civilni pilot u Južnoafričkoj Republici. Pogreb dragog pokojnika bit će u utorak 5. Ožalošćeni: sinovi Niko, Mladan i Jurica Šljema , nevjeste Olgica, Pobjeda, Draženka i Jasna, unučad Vladimir s obitelji, Aleksandra s obitelji, Daniel s obitelji, Danijela s obitelji, Bartol, Nediljko, Antonio, Nikola, Vlatka, Mario, obitelj pok. Autobus polazi iz Dugog Rata ispred tvornice u 13 sati sa stajanjem u Omišu. Ožalošćeni: kćeri Milena i Inga s obiteljima, sinovi Mladen i Joško s obiteljima, sestra č. Sve provedene godine, radeći u Berlinu, upoznao si nas s posebnošću tvoje hrvatske domovine.

Next

Slobodna Dalmacija > Osmrtnice > Umrli

Slobodna dalmacija osmrtn

Ožalošćeni: supruga Renata, kći Rea te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Vecernji. Nakon toga više ga nikada nisam vidio ni čuo. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku je u 14. Znam da ćeš uvijek biti svjetlost koja će mi osvjetljavati put, a ja ću ti reći , pamtit ćemo svaki trenutak sreće koju smo imali, svaki zagrljaj, svaku emociju, svaki osmijeh i ljubav koju si nam dao. Pogreb dragog nam pokojnika održat će se 3.

Next

Obavijesti o smrti

Slobodna dalmacija osmrtn

Ožalošćeni: : sestra Anka Ujević s obitelji, obitelj pok. Anđele neukroćenih krila, volim te. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 4. Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obaviti će se dana 3. Pogrebna povorka polazi od križa bilige Ožalošćeni: suprug Toma, sin Marinko, kćeri Vesna i Marina, nevjesta Marijana, zet Zdenko, unučad Ivana, Tomislav, Antonio, Ana, Doris, djever Marko, obitelj pok. If you can't listen to any Radio, try to listen at different time, as the Radio Station may stop during midnight according to its own country time zone.

Next