Skolor uppsala. Uppsala 2019-12-03

LÀsÄrstider för grundskola och gymnasium

skolor uppsala

För att en ansökan om skolbyte ska vara giltig mĂ„ste bĂ„da vĂ„rdnadshavarna logga in i eBarnUngdom och godkĂ€nna den. Kakor cookies Uppsala kommun anvĂ€nder kakor cookies för att göra din upplevelse av kommunens webbplatser bĂ€ttre. Skolval 2020 Skolvalet öppnar 9 januari och pĂ„gĂ„r under perioden 9—31 januari 2020. Förutom att höra av dig direkt till lĂ€rare eller rektor kan du ocksĂ„ maila eller vĂ€nda dig direkt till Om Oss FrĂ„n jobbdröm till drömjobb. De kakor vi anvĂ€nder sparar ingen information som gör att vi kan identifiera vem du Ă€r.

Next

Grundskola

skolor uppsala

Kontakta rektor Christer Fernqvist pÄ. Exempel pÄ behandling av personuppgifter: Vid all myndighetsutövning har kommunen rÀtt att hantera dina personuppgifter. Den Àr belÀgen i hjÀrtat av Uppsala pÄ Kungsgatan 18 i fina, klassiska och ÀndamÄlsenliga skollokaler. LÀs om dina rÀttigheter pÄ Datainspektionens webbplats Personuppgifter i sociala medier och pÄ webbplatsen Om du anvÀnder sociala medier för att komma i kontakt med Uppsala kommun överförs information och personuppgifter till tredje part företaget eller organisationen som driver det sociala mediet, till exempel Facebook eller Twitter. Uppsala kommun behöver uppgifter om dig för att kunna handlÀgga ditt Àrende pÄ ett korrekt sÀtt. UppstÄr det misstanke om att du Àr felaktigt folkbokförd anmÀls det till Skatteverket för utredning. Personal som talar svenska, engelska och arabiska.

Next

LÀsÄrstider för grundskola och gymnasium

skolor uppsala

Genom en lÄngsiktig strategi har vi under dessa Är vÀxt frÄn den lokala aktören till att finnas frÄn Malmö i söder till LuleÄ i norr. Han gav hopp och styrka tillbaka till mÀnniskor som befann sig i ett stort mörker. PÄ grund av att Uppsala kommun vÀxer snabbt Àr möjligheten att ta emot elever som bor i andra kommuner begrÀnsad och det sker bara i undantagsfall. RÀtt att göra invÀndningar Som registrerad kan du invÀnda mot behandlingen av dina personuppgifter. I de fall du har ett avtal med kommunen fÄr vi ocksÄ hantera dina personuppgifter för att fullgöra avtalet. Det Àr den nÀmnd som hanterar dina personuppgifter som Àr personuppgiftsansvarig.

Next

Uppsala

skolor uppsala

Om Uppsala kommun inte kan visa att det finns tvingande, berÀttigade skÀl att fortsÀtta att behandla uppgifterna mÄste vi upphöra med behandlingen. Vi sparar dina personuppgifter till dess att syftet med behandlingen Àr uppfyllt. . Det Àr viktigt att din personliga integritet respekteras. Vi arbetar nÀra samtliga branscher dÀr vi tillsammans utvecklar den bÀsta utbildningen för varje elev.

Next

Skolval

skolor uppsala

RĂ€tt till radering Du kan i vissa fall fĂ„ dina personuppgifter raderade. RĂ€tt till tillgĂ„ng — begĂ€r registerutdrag Du kan begĂ€ra att fĂ„ besked om Uppsala kommun behandlar personuppgifter som rör dig. Om integritetskĂ€nsliga eller andra kĂ€nsliga uppgifter förekommer i Uppsala kommuns sociala medier tar vi bort dem. Om du vĂ€ljer att ta del av verksamhet som kommunen bedriver, exempelvis en kulturverksamhet, verksamhet vid idrottsanlĂ€ggningar eller liknande, har kommunen rĂ€tt att behandla dina personuppgifter, till exempel för att kunna ta betalt. Gymnasieskolans Ă„rskurs 3 och gymnasiesĂ€rskolans Ă„rskurs 4 har skolavslutning studentexamen fredag 4 juni.

Next

Skolval

skolor uppsala

Vi raderar alla överflödiga personuppgifter, till exempel om du anger kontaktuppgifter i ett fritextfĂ€lt. För att begĂ€ra ut ett registerutdrag, fyll i blanketten och lĂ€mna in den hos kommuninformation, Stationsgatan 12, Uppsala. Åker du kollektivt Ă€r nĂ€rmsta busshĂ„llplatsen Söderforsgatan, dit tar du dig med buss 10 mot LibrobĂ€ck. Se en film om hur skolvalet gĂ„r till, i svensk och engelsk version Hitta och jĂ€mför skolor I tjĂ€nsten Hitta och jĂ€mför kan du se alla skolor i en lista, hitta kontaktuppgifter, se vem som driver skolorna och jĂ€mföra resultat frĂ„n bland annat skolenkĂ€ter. LĂ€sĂ„rstider för grundskola och gymnasium Terminstiderna gĂ€ller kommunens skolor och kan vara avvikande för fristĂ„ende skolor. Det kan vara ditt namn, ditt personnummer, en fastighetsbeteckning eller ett telefonnummer. Om Skatteverket finner att du Ă€r felregistrerad kan du dömas för folkbokföringsbrott med böter eller fĂ€ngelse i upp till sex mĂ„nader eller tvĂ„ Ă„r beroende pĂ„ hur grovt brottet rĂ€knas.

Next

Welcome to IES Uppsala

skolor uppsala

Du kan söka fritidsklubb för barn som gĂ„r i Ă„rskurs 4—6. Genom att göra ett aktivt val har du möjlighet att pĂ„verka vilken skola ditt barn placeras pĂ„. Det innebĂ€r att nĂ€mnden eller styrelsen har ansvaret för att dina personuppgifter behandlas lagligt, sĂ€kert och i övrigt korrekt. Hanteringen sker i sĂ„ fall i enlighet med de skyddsregler som finns i dataskyddsförordningen. Gymnasieskolans lĂ€sĂ„rstider och lovdagar gĂ€ller ocksĂ„ för grundskolan. Det kan vara din handlĂ€ggare, administrativ personal, rektorer eller bibliotekarier.

Next

Gymnasieskola

skolor uppsala

Du kan nÀr som helst besöka vÄr skola under terminen. I programrÄd, branschrÄd och andra samarbeten trÀffar vi, bÄde lÀrare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Det brukar kallas för rÀtten att bli bortglömd. Ta med giltig legitimation vid ansökan. Villkoren för att fÄ elevresa respektive skolskjuts skiljer sig Ät. Varje termin utses skolans Raoul Wallenbergare som pÄ nÄgot sÀtt levt upp till skolans ledord i hans anda: Àrlighet, medkÀnsla, mod, och handlingskraft.

Next

Grundskola

skolor uppsala

HĂ€r finns ocksĂ„ lĂ€nk till en skolvalskarta dĂ€r du genom att klicka i kartan fĂ„r fram namn pĂ„ grundskolor. Behandlingen Ă€r nödvĂ€ndig för att utföra en uppgift av allmĂ€nt intresse eller som ett led i kommunens myndighetsutövning. Kontakta antagning grundskola E-post: Telefon 0771-727 001, mĂ„ndag—torsdag 9. Det beror pĂ„ vilken typ av Ă€rende det gĂ€ller. I systemet samarbetar barn, pedagoger och förĂ€ldrar kring mĂ„l, planer, dokumentation och kvalitet.

Next