Skövdebostäder. AB Skövdebostäder 2020-01-09

Skövdebostäder inför policy mot våld i hemmet

skövdebostäder

Styrelsen för Skövdebostäder har utsett Morgan Arvidsson till tillförordnad vd för bolaget. I fastigheten på Ännagatan finns bastu och solarium. Det är en policy som säger att man som granne inte ska ignorera en situation där man känner oro för att någon far illa på grund av våld eller andra missförhållanden. Huskurage är en ideell förening med målet att förhindra våld i nära relationer genom att informera grannar om hur man ska agera. Kombinerat med odlingsmöjligheter och närheten till djuren och aktiviteterna på Aspö gård blir detta något som inte finns någon annanstans.

Next

Välkommen till Skövdebostäder

skövdebostäder

Bostäderna på Tungatan är utrustade med disk- och tvättmaskin samt torkrumlare. Vi vill uppmärksamma förekomsten och problematiken med våld i nära relationer, förebygga missförhållanden och förändra synen på vad vi som medmänniskor ska göra om vi misstänker att någon far illa. Fastigheterna är belägna på Hertig Johans Gata, Vasagatan, Sankt Sigfridsgatan och Ännagatan. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor. Utvecklingsarbetet på gården kommer att ske under 2017 och 2018. Totalt har man 60 hyresrätter. Våga bry dig, foto: Pixabay Under hösten inför Skövdebostäder Våga bry dig med målet att skapa en ny attityd och beteendeförändring vid misstanke om att någon i närheten far illa.

Next

Hyra bostad Skövde

skövdebostäder

Merparten av lägenheterna ligger i stadsdelen Norrmalm samt i stadskärnan. På hyresvärdens hemsida hittar du 14 lediga lägenheter. Telefon: 08-18 80 08 E-post: forvaltning stenhusfastigheter. Telefon: 0771-188 220 E-post: kundtjanst sbfboservice. Skövdebostäder spänner bågen för hållbarhet Skövdebostäders styrelse har antagit en ny affärsplan för bolaget som gäller 2020 till 2023. Adress: Käpplundavägen 6, Skövde Telefon: 0500—48 05 15 E-post: info vasterhuset.

Next

Välkommen till Skövdebostäder

skövdebostäder

Trähusstaden har som mål att bygga fler bostäder kommande år. I affärsplanen lyfter Skövdebostäder bland annat fram medarbetarna, bosociala insatser och klimatfokuserade aktiviteter som viktiga områden. Målet är att veta hur man ska agera, och beroende på situationen rekommenderas olika åtgärder. Totala antalet lägenheter uppgår till ungefär 100 stycken om 2-4 rum och kök. Telefon: 0503-359 91 E-post: nina. Det är enbart kontraktsinnehavaren som kan logga in som hyresgäst.

Next

Skövdebostäder utser tillförordnad vd

skövdebostäder

Dan har gjort ett bra jobb under sina år i bolaget, men vi behöver nu ta nya tag med ny ledning, säger Bernt Mårtensson, M styrelseordförande i Skövdebostäder. Idag finns över 800 lägenheter i beståndet. Orsaken är bristande samsyn på bolagets verksamhet framåt. Företaget har ungefär 100 anställda i en kundnära organisation uppdelad på tre distrikt med kvartersvärdar i varje bostadsområde. Adress: Vipans Gränd 4, Skövde Telefon: 0500 - 41 08 05 E-post: info alorentz. Som stadens största hyresvärd bidrar vi till kommunens budskap om det goda boendet genom våra cirka 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar. Kommunala hyresvärden Skövdebostäder är största hyresvärd i Skövde och förvaltar 4 600 lägenheter.

Next

Tillförordnad vd på Skövdebostäder

skövdebostäder

Med Våga bry dig har Skövdebostäder inte som avsikt att motivera sina hyresgäster att själv utsätta sig för risker. Du kan se lägenhetsvakanser i Skövde på hyresvärdens hemsida Willhem. Adress: Timmervägen 9 A, Skövde Telefon: 0500-47 88 50 E-post: info. Han kommer därmed att leda företaget tills en permanent efterträdare till före detta vd:n Dan Sandén har hittats. Telefon: 0511-59980 E-post: info jattadalen. Skövdebostäder har sedan 1989 lagt ner stora resurser för att bevara, utveckla och tillgängliggöra bondgården för hyresgästerna och övriga invånare i Skövde. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

Next

Hyra bostad Skövde

skövdebostäder

Lägenheterna vänder sig främst till studenter i staden, de är på 1 RoK 19-48 kvm. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Skövde. Fastigheterna är av äldre karaktär vilket bevarats trots renoveringar. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor. Här finns massor med praktiska och nyttiga funktioner för både hyresgäster och bostadssökande! Adress: Rådhusgatan 1, Skövde Telefon: 0500-44 54 50 E-post: info rappfastigheter.

Next

AB Skövdebostäder

skövdebostäder

På Ännagtan är 13 lägenheter belägna och 6 stycken på Tungatan. Samtliga är centralt belägna med närhet till service, butiker och kommunikationer. Från centrala smålägenheter i 1800-talshus till ett naturnära boende i nybyggda fristående villor. Den 5 maj beslutade Skövdebostäders styrelse att säga upp vd Dan Sandén. Bostäderna är byggda med ett starkt ekologiskt fokus både i produktionen men också med tanke att det ska vara lätt för hyresgästerna att leva i harmoni med miljön. Skövdebostäder kommer publicera en film på sociala medier och på företagets hemsida, sätta upp informationsblad i trappuppgångarna samt införa en intern policy för att medarbetare ska få en tydlig handlingsplan vid misstanke om att en hyresgäst far illa.

Next

Skövdebostäder utvecklar Aspö gård

skövdebostäder

Fastigheterna är belägna på Eriksdalsgatan, Grenanders gata och Gudheims gränd. Vi svarar på din fråga inom tre arbetsdagar. Vid oro för missförhållanden kan man kontakta oss varpå vi sedan förmedlar ärendet vidare till rätt instans, säger Anna Bjerklinger. Man har även studentbostäder i sitt bestånd. Övriga kan däremot med fördel stå i kön. Företaget har ungefär 100 anställda i en kundnära organisation uppdelad på tre distrikt med kvartersvärdar i varje bostadsområde. Gångavstånd till stadskärnan, Högskolan och övrigt serviceutbud samt natur.

Next