Skatteetaten drammen. Drammen politistasjon 2019-12-06

Drammen politistasjon

skatteetaten drammen

Driver du selvstendig næringsvirksomhet enkeltpersonforetak , skal du betale utskrevet forskuddsskatt. Seksjonene har fokus på førstelinje og håndterer brukere i alle kanaler. Derfor bruker vi en del av arbeidstiden på kompetansebygging innenfor fagfelt vi selv synes er interessante. Yte omsorg slik at barn med ulike somatiske og psykososiale utfordringer og medisinsk teknisk utstyr kan bo hjemme med familien sin. Vi verdsetter og respekterer folks fritid, og ser på restitusjon og rekreasjon som viktig for å holde den kreative motoren varm, og intensiteten oppe. Til avdeling Innsikt søker vi to kreative og. We kindly ask you to answer a few questions so we can get a better understanding of which business areas you are interested in and what background you have.

Next

Forskuddsskatt

skatteetaten drammen

Yes, our technology changes the way the world works, lives, plays and learns, but our edge comes from our people. Hvem du er Du har høyere utdanning og sterk interesse for faget. Riktig kompetanse på rett sted er en kritisk suksessfaktor for at vi skal nå våre mål og fylle vårt samfunnsansvar. Internasjonale grader må være godkjent av Nokut. Derfor er vi opptatt av å gjøre det som må gjøres, og ikke nødvendigvis det vi blir bedt om å gjøre.

Next

Skatteetatens timebestilling

skatteetaten drammen

Videre kan det gjelde personlige skattytere hvis de har større kapitalinntekter som det ikke er tatt hensyn til i det forskuddstrekket de har i lønnsinntekten. Hvis du ikke er enig i utskrivingen av forskuddsskatt, må du sende søknad om endring av utskrevet forskuddsskatt til skattekontoret. Able to trouble shoot non-standard concernsOwns and executes renewal contracts for products and services on medium accounts with moderate complexityBuilds quotes, review contract terms, negotiation pricing, identify up-sell opportunities and handle objections. Du kjennetegnes av å være kvalitets- og ansvarsbevisst, nysgjerrig og har stor arbeidskapasitet. Stillingen lønnes som underdirektør kode 1059 , fra kr 630 000 — kr 760 000, avhengig av kvalifikasjoner.

Next

Kontaktinformasjon for Kemneren i Drammensregionen

skatteetaten drammen

Velkommen til Skatteetatens timebestilling Her kan du bestille, endre eller avbestille time. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt. This involves implementing, maintaining and monitoring multiple services. Hvem du er Du har høyere utdanning og sterk interesse for faget interaksjonsdesign, produktdesign, tjenestedesign, industriell design eller tilsvarende. They love good solutions and difficult challenges. Vet hvor faget vårt kommer fra, ser hvor det er på vei, og begeistrer dagens brukere med elegante mikrointeraksjoner og effektive oppmerksomhetsknep. Implement policies for forecasting, data quality and accuracy.

Next

Ledige stillinger: Skatteetaten Drammen

skatteetaten drammen

We demolish and recycle buildings, facilities and oil installations. Vi vil at Stendi sin visjon og verdier skal prege alt vårt arbeid for å gi best mulig tjenester. Kompetansedeling Utvikling av kompetansemiljø er ett av fem strategiske satsningsområder i Skatteetaten. Vi vil at Skatteetatens arbeidsstyrke i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Du kan gjerne ha en utradisjonell sammensetning av fag og erfaring, og om du har ti eller to års erfaring er uvesentlig, så lenge du elsker det du driver med.

Next

Altinn

skatteetaten drammen

Det er mottakarverksemda sitt ansvar å sjå til at berre personar med tenestleg behov har tilgang til sensitive eller teiepliktige personopplysningar i verksemda sin innboks i Altinn. Hvem vi er Vi er evig nysgjerrige. Ikke send personlig informasjon som telefonnummer, personnummer eller e-postadresse. Siste nytt Nå kan du slippe ekstraarbeidet med rolledelegering i Altinn. Vi trenger deg som er nysgjerrig og som liker å jobbe i team.

Next

Adresseendring på nett

skatteetaten drammen

We connect everything — people, process, data and things — and we use those connections to change our world for the better. Personlig utvikling er viktig for deg, og muligheten til å jobbe med samfunnskritiske prosjekter. Vi bygger og rehabiliterer bolig- og næringsbygg, veier, tuneller og landanlegg. Velg din tilbakemelding Ja Nei Tilbakemelding Hva lette du etter? Så vil vi ta kontakt når behovet skulle melde seg. Vi verdsetter og respekterer folks fritid, og ser på restitusjon og rekreasjon som viktig for å holde den kreative motoren varm, og intensiteten oppe.

Next

Skatteetatens timebestilling

skatteetaten drammen

Og du ønsker nye, faglig dyktige sparringspartnere. De første seks månedene regnes som prøvetid. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. Drar opp helhetlige konsepter som ivaretar både brukerens behov, og virksomhetens merkevare og forretningsmodell. Derfor er det viktig at vi alltid er imøtekommende og profesjonelle, i tillegg til å være nytenkende i måten vi løser oppgaver på. Er en racer på forankring, god på å fasilitere, flink til å lytte, men også god til å få ut skisser som kunder og kolleger kan bli enige om. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt.

Next

Ledige stillinger: Skatteetaten Drammen

skatteetaten drammen

Samtidig kan det være behov for faglig påfyll og inspirasjon fra eksterne miljøer. Skattedirektør Hans Christian Holte understreker hvor viktig det er å forstå forskjellen på et samfunn der alle vil gjøre opp for seg, og et samfunn der det må brukes sanksjoner og kontroll for å få inn skattepengene. En viktig forutsetning er at du, som oss, har en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk. With metrics sent from the customers devices you are able to verify the deployment and potentially act on failures in the field. Fritid og kompetansetid Vi er lydhøre og fleksible når det kommer til arbeidstid. Vi tror på kreativ frihet, personlig utvikling og muligheten til å påvirke egen arbeidsdag, og, ikke minst, den tekniske situasjonen hos kundene man jobber for.

Next