Sibirisk katt till salu. Sibirisk katt bsphclacctofficer.online-ap1.com 2020-01-20

Sibiriska kattungar till salu

Sibirisk katt till salu

Jag söker någon som kan ta hand om dem på bra sätt! Här presenteras våra sibiriska kattungar som finns lediga samt planer för kommande kullar. Min uppfödning av Sibirisk Katt sker i hemmamiljö i Åkersberga, Stockholm. Har du redan testat din allergi hos en sibirisk katt så är du välkommen att tinga en kisse hos mig om ni har en B-plan. I dotterns rum, mitt sovrum behåller jag fritt ifall det kommer sämre tider Annan nöjd kattägare Tänkte skicka en lägesrapport och passa på att tacka för en underbar kisse! Vid intresse är ni välkomna på besök. Man tror att den uppkom på 1700-talet då ryska immigranter tog med sig katter till Sibirien. Rasen har en mycket tät päls som kräver relativt lite pälsvård. Sibirisk katt är syskonras till.

Next

Sibiriska kattungar till salu

Sibirisk katt till salu

Några av våra syskon skall gå vidare i avel därför få någon mycket älskvärd köpa oss som sällskapskatter. Har hoppat i toaletten, som tur var precis när sonen hade spolat! Vi har egen trädgård och området vi bor i har skog runtom så om katten vill vara ute är det inget problem. Där finns fler bilder på Zeus. Kattens ägare måste också vara medlem i Sällskapet Sibirisk Katt för att få lägga ut sin hankatt i registret. Jag får många mail från mina tidigare köpare hur otroligt nöjda de är med sin kisse, hur social, kelig, trygg och framåt den är. En uppfödning av både raserna är inget problem då de trivs bra tillsammans och det enda som egentligen skiljer dem åt är färgen.

Next

Sibirisk Katt: Fakta & information om den Sibiriska katten

Sibirisk katt till salu

Maila eller ring 0707 900 335 efter kl 20 då mina små barn har somnat. Dom är födda 2013-04-06 och är därmed leveransklara 2013-06-29 då dom är 12 veckor. Det var dock inte förrän på 2000-talet som10 avelskatter importerades och grundade den svenska stammen. Vill gärna vara med, sitta i knät och spinner nästan jämt! Vi är vana att vara ute på altanen och gillar att leka med igelkottar. Han har hittills bott tillsammans med sin mamma, men relationen till henne har inte fungerat så bra så nu söker vi ett nytt hem till Sniff.

Next

Sibirisk katt omplacering

Sibirisk katt till salu

En kattförsäkring rekommenderas för alla katter oavsett om det är en raskatt eller huskatt. Vid seriöst avelsintresse kan vi diskutera det. Rasen är populär hos allergiker då den har en mindre mängd av proteinet Fel d 1 som är ett av de mest allergiframkallande ämnet hos katter. Rasen är kraftig och muskulös och kännetecknas av stora runda tassar, medellång svans och kort kraftig hals. Kattungar till salu För att anmäla dina kattungar använd. Sibirisk katt är nyfiken, intelligent, pratsam, social och lättlärd och tycker om människors sällskap.

Next

Kattförmedling

Sibirisk katt till salu

Hanarna väger normalt omkring 5-9 kilo och honorna omkring 4-5 kilo. Jag föder upp rasen Sibirisk Katt med fokus på att avla fram rastypiska, friska, hälsotestade och traditionella sibiriska katter. Om hankatten inte längre är tillgänglig för parningar, skicka e-post till. Ibland kan det dröja ett tag innan jag hinner svara då det som sagt är väldigt stort intresse, men normalt svarar jag inom ett par dagar. Priset kan variera då kattungarna ofta prissätts individuellt av uppfödaren baserat på vad de är avsedda för. Sibirisk katt har lägre mängd av Fel d 1 som är ett protein och av de mest allergiframkallande ämnena hos katter. Katten användes som sällskap och för att hålla råttor och möss borta från boningshus och stall.

Next

Neva masquerade: Uppfödare och kattungar till salu

Sibirisk katt till salu

Hon är född 12 juli och redo att utforska och förhäxa en egen familj : Föräldrar till detta gullegryn är vår Höna-Böna Brown Bean i stamtavlan och Clark Gable. Mina avelshannars kullar kan också ske på annan ort. I mitt avelsarbete följer jag Sällskapets Sibirisk Katts rekommendationer och hälsoprogram. Se för mer information om vad försäkringsbolagen erbjuder. Stor vikt läggs på kunskap kring beteende, linjer och hälsa därför fortsätter vi göra hälsotester i hög ålder för att göra vårt bästa att eliminera eventuella problem. Får inte flytta före 12 veckor. Neva masquerade är syskonras till.

Next

Sibirisk katt: Allt om uppfödare och kattungar till salu

Sibirisk katt till salu

Vi är långa och smäckra och totalt bedårande. Övriga kattillbehör som rasen kan tänkas behöva är matplats, kattlåda och sovplats. Den Sibiriska katten anses vara allergivänlig, detta är dock mycket individuellt. Här är vi ett gäng på två kattungar, vi är två honor. När kattungarna är tingade eller sålda meddelar du detta till så att annonsen kan tas bort. Den är därför populär hos de som är känsliga mot katter då de eventuellt kan tåla denna rasen. .

Next

Blocket sibirisk katt

Sibirisk katt till salu

Beroende på kattens ålder finns det olika typer av kost för rasen. Om du är intresserad av en kattunge är det viktigt att du hittar en bra uppfödare. Varje hankatt är ett värdefullt tillskott till vår avel även om han bara används en kort period. För att undvika inavelsproblem inom rasen bör du alltid sträva efter en så låg inavelsgrad som möjligt vid parning. Inavelsgraden ökar risken för genetiska defekter som kan leda till sjukdom.

Next