Serviettbretting jul. Lavendel & Gladioler: Serviettbretting: Svane 2019-12-01

Slik bretter du servietter til jul

serviettbretting jul

Tips og ideer til festbordets servietter Hver kuvert har fått en liten individuell dekor på de enkle serviettene. De har ulike motiver med hjerter, stjerner og engler som skimrer i gullfarge. Julemat derimot spiser jeg ikke før jul, og pynte til jul gjør jeg så sent som mulig. Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig. Innimellom har jeg tenkt at det hadde vært greit med en tilgjengelig samlet oversikt.

Next

Mat i bestemors hage: Borddekking

serviettbretting jul

Kanskje man skulle ha et aldri så lite middagsselskap? Så når spesialbloggen om jul plutselig får mye besøk på denne årstiden så handler det om nettsøk etter serviettbretting. Da synes jeg at bordet ser staselig ut. Blomsterhodene blir vakkert overdådige når de plasseres i små vaser. På bildet er det dekket til en firerettes middag med suppe som forrett. Hvis noen har nytte av det jeg har samlet her så er det veldig hyggelig. Håper du finner noe du liker i mitt skrin. Velg derfor ett mønster som går jevnt over hele servietten Ikke ett stort hus, en katt e.

Next

Slik bretter du servietter til jul

serviettbretting jul

Denne er også veldig praktisk for borddekkingens skyld! Jeg har tre menn i huset; mannen, storebror og lillebror. Jeg ser at bildene blir flyttet i utskriften og at sideskillene ikke er helt gode. Der setter jeg enten blomster eller lys. Våre bord er så smale at det ikke er plass til pynt mellom kuvertene rett overfor hverandre. Jeg har vært hektet på kortlaging siden 2006, så det har blitt en del kort siden da. Da jeg opprettet denne siden i 2010 visste jeg ikke at jeg kom til å samle alle oppskriftene mine i Mat i bestemorshage, og tok derfor med de middagsrettene jeg vanligvis bruker i desember.

Next

Slik bretter du servietter til jul

serviettbretting jul

Snu litt på ett av hjørnene, og dra øverste flik ut. På bloggen kan du følge alle mine juleforberedelser hver dag fra midt i november. So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones. I dag tenkte jeg faktisk å vise dere de få måtene jeg kan brette servietter på. Mange fine bilder fra stuen din hin dagen! Jeg har ingen ambisjoner om å skrive for tusenvis, og grafene under viser at det er langt derifra.

Next

Blåveispiken: Serviett bretting 1

serviettbretting jul

Missing yours join us If you join us and follow our blog, you will have many more visitors. Viften: Åpne servietten og brett ca 1cm store kanter mot midten av servietten. Nær den ene kortenden klippes ett hakk ovenfra, nær den andre ett nedenfra inn til halve magebeltets bredde. Jeg dekker alltid med både dessertskje og gaffel når desserten består av noe som bør holdes fast feks is. Elsker å skape - kreere. Dekketallerken gjør bordet mer elegant, men den beskytter også bordet for matsøl.

Next

.HOUSE of BO.: KJOLE SERVIETT

serviettbretting jul

Passer bra om man har litt dårlig tid! Connie heter jeg og er 52 år. Prøv med ulike farger, med papir- og tøyservietter og se hva du kan pynte med på bordet. Det skyldes nok alle veiledningene til serviettbrettinger som ligger her. Økonomien vår nå tillater at vi kan unne oss mandariner når de smaker best. Håpa du kan finne litt inspirasjon til ditt liv. Papiret er klippet til et rektangel i passe lengde til å omgi servietten når den rulles løst sammen. Den inneholder også en del oppskrifter som ikke er typisk jul.

Next

Serviettbretting for alle anledninger

serviettbretting jul

Der er alle oppskriftene jeg bruker til jul. Her vil du finne litt ekte, litt juggel, litt barn, litt mann, litt interiør, litt bilder, litt mat, litt tant og fjas og ikke minst litt meg. Bergen, Norway Jeg er Renate, gift med Robert og mamma til Kima. I think this community could also interest you. Jeg følger alltid de samme prinsippene når jeg planlegger borddekkingen, men finner alltid nye måter å pynte bordet. Brett bakre del a servietten inn mot viften.

Next

BRETTING AV SERVIETTER

serviettbretting jul

Elsker interiør og er utdannet interiørdesigner. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. Jeg utnytter derfor plassen i hjørnet mellom fire kuverter. Det kan jo alltid være greit å ha noen slike kunnskaper i bagasjen når man skal ha middagsbesøk, og deler dem gjerne med dere! Serviettbretting Visste du at du kan finne massevis av videoklipp av serviettbretting på? Kanskje kan noen av dere enda flere servietttbrettinger? Jeg har delt bildene inn i noen mapper etter årstider og spesielle anledninger.

Next

Serviettbretting og blomsterdekorasjoner til nyttårsbordet

serviettbretting jul

I tillegg kjem innlegg om ting eg generelt finn interessant, litt arts and crafts og nåken eigen - produserte påfunn. We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world and to share different passions, fashion, paintings, art works, photos, poems. Gjennom de siste årene har jeg dekket mange bord her på gården. Thank you for your understanding. For en tid tilbake fikk jeg noen lindamask-servietter av min mor, og disse er virkelig flotte og i god stand.

Next

Charme France: Brett et juletre og en blomst

serviettbretting jul

Del dem gjerne med meg! Det hadde vi bare til jul. Det selges som små hefter med ulike ark, satt sammen i kolleksjoner med mønstre som kler hverandre. Eg vil her dele mine funn, både dei som blir satt ut i live og dei som forblir urørt. Jeg søkte på napkin folding og fikk over 70. Håper du har det fint!? Særlig hvis man stadig vekk tar seg i å brette serviettene likt. Som bildet til venstre viser trenger man ikke bruke store kostbare blomsterdekorasjoner. Bor i huset i skogen, nær Bergen.

Next