Sans frisør. Sans på Lillehammer 2019-12-07

Sans på Lillehammer

sans frisør

. Bestått Make-up kurs ved Frisørinstituttet i Bergen våren 2007. Eg er ein nøyaktig og kreativ frisør som tar g. Filosofien er, at brugerene kan dele erfaringer og oplevelser med hinanden. Eg tok svennebrev i september 2018, og har hatt læretida mi på Ramsvik i Bergen. Du kan parkere gratis på p-pladsen bag salonen, når du kører ad Rolighed. .

Next

Sans Hårdesign, Nykøbing Sj

sans frisør

Jeg tilbyder hårvask med hovedbundsmassage og en gennemarbejdet klipning - efterfulgt af gode råd og vejledning omkring pleje og styling. Den sidste adventskonkurrence kommer snart op på siden og i kan godt glæde jer! Beste som fins er fornøyde kunder! Om Sans Hårdesign Denne side indeholder informationer om Sans Hårdesign i Nykøbing Sj. Tok fagbrevet mitt i april 2015. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Sans. Har du en professionel og servicemindet væremåde, elsker du hjælpsomme kollegaer, og tilfredse kunder? Velkommen i vores lyse, indbydende salon tæt på det hyggelige brostensbelagte Sorø Torv. Bedømmelserne er en måde til at udvælge og finde inspiration til børnehaver, vuggestuer, håndværkere, restauranter, autoværksteder og mange andre steder.

Next

SANS hårdesign

sans frisør

Sørg for at få booket din tid allerede nu, hvis du skal være sikker på at få en tid. Liker svært godt å jobbe i et så kreativt og nyskapende mil. To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that. Sans Hårdesign er vi alle engagerede frisører, selvfølgelig alle med den 4-årige frisøruddannelse. Her er styr på tingene. Vi bestræber os på at give dig en god oplevelse med god og personlig vejledning.

Next

Sans Frisoer

sans frisør

Vi er den ældste salon i Nykøbing, og alligevel med på det sidste nye. Har du en professionel og servicemindet væremåde, elsker du hjælpsomme kollegaer, og tilfredse kunder? Derfor tilbydes du massage i den lækre, hvide lædermassagestol, mens dit hår bliver vasket og plejet. Man føler sig som på et samlebånd. I Sans Hårdesign er vi alle engagerede frisører, selvfølgelig med den 4-årige frisøruddannelse. Why didn't you say so? Bruuns Frisør tilbyder det bedste til dit hår, når det gælder både professionel vejledning samt klipning, farvning, permanent og ekstensions. Derfor er kreativitet og kvalitet det vi vægter højest.

Next

Sans på Lillehammer

sans frisør

Tålmodighed i forhold til mindre barn, som ikke sidder stille og som til tider er uopmærksom. Altid en god stemning og godt humør - I giver jeg tid til kunderne. En plejende shampoo der giver fugt, så dit hår ikke filtre. Vinderen bliver fundet på lørdag d. Eg er spesielt interessert i trender og finn gjerne ein trendy, kledelig frisyre til deg.

Next

VELKOMMEN

sans frisør

Del dine erfaringer og vær med til at give Sans Hårdesign det rette omdømme. . Påsken er ved at være slut. Har kommet i salonen i mange år - dette grundet den gode service, mulighed for at få tider uden at skulle have bestilt 1 mdr før - nu også med mulighed for at komme direkte fra gaden. Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Sans Hårdesign.

Next

VELKOMMEN

sans frisør

Olaplex reparerer også det mest beskadigede hår, så det bliver fantastisk og stærkt over tid. Kontakt mig for en tidsbestilling - jeg ser frem til at forkæle dig. Som professionel frisør har vi det individuelle behov i fokus. Kan på det varmeste anbefale Salon Hair. Beste som fins er fornøyde kunder! I 1997 kom eg heim til Bømlo og har jobbet som frisør etter det. En fugtgivende shampoo til det krøllede hår der giver det masser af pleje og bekæmper krus. Dig, som elsker frisørfaget, og både kan klippe og smile samtidig.

Next

Frisør i Virum & Sorgenfri → Ashy Exclusive Hairdresser

sans frisør

. . . Det hjælper os rigtig meget i den travle tid. Gi mine kunder råd og veiledning om frisyredesign og image, hårpleie eller fargedesign.

Next

Frisør i Holbæk og Nykøbing Sjælland

sans frisør

Ingen dager eller kunder er like, og det utfordrer meg til å tenke nytt hele tiden. Top karakter var modtaget, hvis alle løse hår blev i salonen men jo nok et drømmescenarie Et forslag: en lille dvd afspiller og et par tegnefilm eller mulighed for selv at medbringe , som børn kan underholdes af, mens de klippes. Frisør med sans for mode og trends Hos Ashy Exclusive Hairdresser får du altid en kompetent frisør, der har stor forståelse for mode og nye trends. Wellness og afslapning er vigtigt, så du får en god oplevelse. . Sans Hårdesign er bedømt 15 gange.

Next

VELKOMMEN

sans frisør

Høsten 2010 startet jeg utdannelsen min som frisør hos Norsk frisør skole. Elsker yrket mitt, være kreativ og nyskapende. Vi følte os super godt behandlet fra vi trådte ind af døren og var super tilfredse da vi forlod salonen. This business might not have an official storefront, or it might move to multiple locations throughout the day. Startet min karriere i Bergen der jeg først gikk på Face Stockholm makeup-skolen høsten 2009. Det der især imponerede var så grundigt håret blev klippet, der blev lyttet til min datters ønske om, hvilken frisure hun havde i tankerne, og kommet med gode råd og anbefalinger. Den bestemmer hårets farve og glød efter lysning.

Next