Salamatkustaja blogi. 2015 2019-12-02

Blogin ulkoasu muuttuu

salamatkustaja blogi

Kun takaa tulee nopeampi, pitää hitaamman väistää, meille opetettiin. Hän on kyllä sen arvoinen ja enemmänkin. Sanoin tuossa alussa hevos miesvaltio ihan tarkoituksella: hevoset ovat täällä päin selkeästi miesten harrastus. Lähiömutsi-äitiblogi päivittyy usein, ja se sisältää paljon tekstiä sekä elämää täynnä olevia kuvia. Ennen sitä yritän saada avainsanat, somekanavat ja fontit jonkinlaiseen ruotuun, että tältä sivustolta löytäisi paremmin hakemansa. Tai siis päätimme jo sen tehdä, mutta sitten kukaan ei tehnytkään mitään meidän puolestamme, jännä. Toimii yhdessä ja erikseen, mutta osat myydään yhdessä.

Next

Hirnakan torppa

salamatkustaja blogi

Parhaimmat lentoajat osuivat Teneriffalle, joten menimme sinne. Muutama kymmenen vuotta sen jälkeen, muistaakseni 1970-luvulla, aukioloajat vapautettiin. Isot pienet kutsuin heitä eilen isoiksi lapsiksi ja sain vastustusta: me ollaan vielä pieniä. Lapset on kaikki jotenkin ihanassa vaiheessa, työ kulkee ja me ollaan Fredden kanssa aloittelemassa yhteistyötä myös työelämässä. Aamulla oltaisiin syötä tukeva aamiainen ja pakattu rinkkaan päivän lounaseväät vesipulloineen. Hyvä että tuli nyt esiin. Koska itse kommentoin aina omalla googlen-tunnuksella, tämä tunnistusongelma ei oo tullut mulle aikaisemmin vastaan.

Next

Salamatkustaja

salamatkustaja blogi

Suomi-jouluina joulunvieton j√§lkeen tai joulunvieton ajaksi olemme tulleet t√§nne pohjoiseen. Jep, siell√§ voi olla kuuma, on jonoa, menee rahaa ja j√§nnityksest√§ ratkeilevat lapset saattavat kitist√§. Parittomat vuodet ovat olleet niit√§ Suomi-jouluja ja Yll√§s-talvilomia. Huono √Ąiti -blogin tavoin my√∂s Project Mama rikkoo perinteist√§ t√§ydellisen √§idin myytti√§ ja pyrkii puhumaan √§itiyteen liittyvist√§ asioista niiden oikeilla nimill√§. En ole viel√§k√§√§n ihan varma, miten se kymppileikki meni kokonaisuudessaan, mutta sen muistan ett√§ se alkoi l√§pijuoksulla ja p√§√§ttyi 5 x kakkosiin, eli kaksi hyppy√§ narulla, kaksi kierrosta ulkona, kaksi hyppy√§ naruhyppy√§ jne. . .

Next

heinäkuuta 2017

salamatkustaja blogi

Ehdittiin viettää yksi mikäpä sen kivempaa. Mustavalkoharmaahan tämä uusikin on värimaailmaltaan, mutta onneksi mukana on vähän tuota punaisenoranssia tuuttaamassa huutomerkkiä. Nyt tosin on flunssa päällä, ja hampaat. On siellä suoria ja käytännöllisiä vinkkejäkin, mutta ne oikeastaan liittyvät elämän koko kuvaan, eivät vain juoksemiseen. Se lähtee jatkamaan tutkimuksiaan eli suuntaa sinne, mistä sitä äsken kiellettiin.

Next

Salamatkustaja

salamatkustaja blogi

Tilastojen mukaan viimeisen kymmenen vuoden aikana huumausaine- ja seksuaalirikokset ovat kasvaneet jopa kymmeniä prosentteja. Tämä tarkoittaa myös sitä, että muuta ei juuri ehditä tekemään. Mulle nämä pihapelit edustavat 1980-luvun loppua ja teini-iän alkua. Kaveriperheemme kun oli muumifaneina jo kauan haaveillut visiitistä muumien kotiin. Tänä vuonna vältymme lapsia syövältä joulukissalta ja suurimmilta osin myös appelsiinilimun ja kotikaljan sekoitukselta anoppi tosin järjesti jo pikkujoulut, jossa tätäkin herkkua oli tarjolla. Puolenyön jälkeen sängyistä kuuluu kuorsaus, kuivauskaappi hurisee, takka on sammunut ja sukset valmisautuvat lämmitetyssä varastohuoneessa seuraavan päivän kylmiin koitoiksiin.

Next

Riikan blogi

salamatkustaja blogi

Tässä olisi siis tarjolla särmä raidallinen housupuku ilman seepraefektiä. Islantilaisissa vankiloissa istuu huumetuomioista myös monia Islantiin muuttaneita latvialaisia ja puolalaisia, joilla on yhteyksiä omien kotimaidensa rikollisliigoihin. Se nukkui siinä pari tuntia ja heräsi vasta autolle saavuttaessa. Kuka vie ja hakee päiväkodista, milloin minä ehtisin treeneihin, kumpi on töissä maanantain, kumpi tiistain, milloin mies pääsisi jääkiipeilemään, olisikohan mahdollisuutta päästä yhdessä leffaan, milloin se anopin järjestämä Islanti-joulu olikaan ja kumpi ottaa tiistain aamuhierontavuoron. Parasta on kuitenkin se, että kummankin kuukauden jälkeen alkaa lähtökohtaisesti mukavampi vuodenaika. .

Next

Salamatkustaja

salamatkustaja blogi

Oikeastaan näitä mun virkkaamia tonttuja on sijoitettu uusiin koteihin jo marraskuulta lähtien, ja laskin että loppujen lopuksi virkkasin liki 30 tonttua. Puolen tunnin ajomatkan päässä keskustasta on Bláfjöll, maan suurin laskettelukeskus. En tiedä menestyksestä mutta olen jo kymmenisen vuotta sitten valinnut olla töissä aina mukava kun vain voin, koska se on minulle kivempaa. Luen aina puhelimella tätä ja mua on häirinnyt, etten voi etsiä kätevästi avainsanojen tai historian kautta vanhoja juttuja. Niin lyhyttä aikaa ei ole eikä niin kiire ole koskaan, etteikö ehtisi kuunnella edes pätkän hyvää tarinaa. Salamatkustaja, kantapään kautta, vatsan ja hellan välissä on blogi jossa jaan tarinoita, mietteitä, mielipiteitä ja kokemuksia siitä ajasta, kun valmistaudun tulemaan isäksi.

Next

Salamatkustaja

salamatkustaja blogi

Että onhan tää arki vähän helpottanut. . Kommentteja täällä yleensä mukavasti riittääkin ja ne ovat mielestäni mukava mauste monesti ajatuksia herättäviin juttuihin! Flammentanz on lannistettu maata vasten kuormalavan avulla, John Davis on vielä niin pieni, että se on vain turpeella tainnutettu. Sisältää myös vuoden kovimman lopetuksen. Istuimme siis molemmat läppärien ääressä. Nyt lähinnä vaan kävelee kotona, välillä kaaduttuaan jatkaa joko polvikävelyllä tai sitten kontaten, riippuen kuinka kovaa pitää päästä. Näin kumpikin menettää saman verran rahaa.

Next

Suomalaiset äitiysblogit Top 10

salamatkustaja blogi

Päätimme viedä lapset yhdessä Muumimaailmaan sain liput perheelle blogin kautta. Siinä on monta pitkää viikkoa jotka voi käyttää suunnitellen, haaveillen ja tietoa etsien. Kohta jäi vain junnaamaan, enkä saanut kommenttia lähetetyksi. Olenhan jauhanut vuosikausia kepeydestä ja keveydestä, ei siksi, että ne kuvastaisivat elämääni niin hyvin, vaan koska ne ovat asioita, joita olen eniten kaivannut. Vain siten pystyy itsekin luomaan niitä. Puoliso lohdutti toteamalla, että sehän on ihan normaali kaksivuotias käytökseltään. Kauppiaille vapaat aukioloajat tarjoavat mahdollisuuden tehdä aukioloajoista kilpailuetu.

Next