Saga bio alingsås. Svenska Bio 2019-12-02

Biograf Saga Svenska Bio Nygatan 21, Alingsås

saga bio alingsås

Ett hundratal spelare och ledare iklädd blå kläder, ljusslingor och glowsticks samt diverse utklädnader gick genom staden. Det finns då uppdukat på väg in i salongen. Vi har en kalkylator som ni kan använda för att få en uppskattning om vad det kan kosta att ha ert event hos oss. I biljettpriset ingår det popcorn och dricka till alla. Kalkylatorn är gjort för att kunna ge en uppskattning om vad ett event kan kosta.

Next

Biograf Saga Svenska Bio Nygatan 21, Alingsås

saga bio alingsås

Då får vi höra Manons historia som är en av litteraturens och musikens stora tragiska berättelse. En vecka innan ord premiär. Elizabeth DeShong är hennes hängivna följeslagerska Suzuki, och Plácido Domingo gör Sharpless för första gången. I biljettpriset ingår det popcorn och dricka till alla. Gäller endast vid uppvisande av biobiljett. Giacomo Puccinis fantastiska opera om den tragiska geishan Cio-Cio-San livesänds på bio från Met i New York.

Next

Alingsås Kvinnliga IK

saga bio alingsås

I biljettpriset ingår det popcorn och dricka till alla. Vill du ha chansen att vinna biljetter för dig och två vänner? Egen visning i salong 3 från 2100kr! Vid beställning via oss ser vi till att beställa, hämta och duka upp i god tid. Det finns då uppdukat på väg in i salongen. En vecka innan ord premiär. Vi drar en vinnare imorgon och presenterar det ca 1300 på facebook.

Next

Svenska Bio

saga bio alingsås

Kom in på Rom Com och mys! Kalkylatorn är gjort för att kunna ge en uppskattning om vad ett event kan kosta. Digitalt i mobilen går bra. Det är inga problem att ordna privata visningar på biografen. Dela detta inlägget från vår Facebooksida. Det finns då uppdukat på väg in i salongen.

Next

Biograf Saga Svenska Bio Nygatan 21, Alingsås

saga bio alingsås

Kom in på Rom Com och mys! Till vår första Rom Com Night blir det en förhandsvisning av filmen Last Christmas. Till vår första Rom Com Night blir det en förhandsvisning av filmen Last Christmas. Operalegenden Plácido Domingo gör rollen som Sharpless. Vi rekommenderar er att boka plats i god tid. Deli Deli har öppet innan föreställningen och har unika erbjudanden för er med biljetter. Hoppas på stort publikstöd i Grästorp! Digitalt i mobilen går bra. Torsdagen 7 November kör vi Rom Com Night! Vid beställning via oss ser vi till att beställa, hämta och duka upp i god tid.

Next

Biograf Saga Svenska Bio Nygatan 21, Alingsås

saga bio alingsås

Kassan är öppen 18:15 - 19:15. Saga är utrustad för 3D-visning. För reservation av rullstolsplatser, ring 08-56 26 00 00. Till vår första Rom Com Night blir det en förhandsvisning av filmen Last Christmas. Imorgon onsdagen 23 oktober kör vi en kampanj i kassan. Torsdagen 7 November kör vi Rom Com Night! En gammal biograf med ny teknik Fastigheten som är belägen mitt i stan på är byggd som biograf redan 1938. Vi önskar vårt representerade lag all lycka till.

Next

Alingsås Kvinnliga IK

saga bio alingsås

Nytt 2016 är vår salong 3 som har 26 platser och nu blir det mer tillgängligt. Det finns då uppdukat på väg in i salongen. Kom in på Rom Com och mys! Vi rekommenderar er att boka plats i god tid. Tagga de två vänner du vill ta med dig. Spring inte ute och frys. Spelplats för finalspelet är Åse-Vistehallen i Grästorp, och spelas söndag 12 januari. Deli Deli har öppet innan föreställningen och har unika erbjudanden för er med biljetter.

Next

Biokalas på Saga Bio, Alingsås

saga bio alingsås

Tidigare har det vart svårt för mindre grupper att få ihop tillräckligt för att få egen visning i sal 1 131platser och sal 2 74platser. Biografen är anpassad för rullstol och salongerna har hörslinga. Tidigare har det vart svårt för mindre grupper att få ihop tillräckligt för att få egen visning i sal 1 131platser och sal 2 74platser. Det tar endast några minuter att gå från stationen och på andra sidan ån finns även parkeringshus. Adress Nygatan 21, 441 30 Alingsås. Gäller ej bokningar eller tidigare köp.

Next

Biokalas på Saga Bio, Alingsås

saga bio alingsås

Förutsättningen för att få en egen visning är att man köper majoriteten av salongens platser. Vi fick positivt bemötande från flera i publiken, som hörde våra hejarramsor! Spring inte ute och frys. Tor 7 Nov kl 19:15 på Biograf Saga Alingsås Svenska Bio Längd: ca 1tim 43min. Tor 7 Nov kl 19:15 på Biograf Saga Alingsås Svenska Bio Längd: ca 1tim 43min. Vi både hördes och syntes tydligt när vi spatserade gatorna fram, ledda av två helt blå fotbollsspelare och en domare med en bautaboll.

Next