Sää pudasjärvi. Viikon sää Pudasjärvi 2019-12-04

Kelikamerat

sää pudasjärvi

Viikon sää paikassa Pudasjärvi Iltalehden viikon sään avulla selvität helposti 9 seuraavan päivän säätiedot paikassa Pudasjärvi. Pohjois-Pohjanmaan kelikamerakuvat näyttävät sinulle tietoa vallitsevasta säästä eri tieosuuksilla. . Sivusto sisältää Liikenneviraston Digitraffic aineistoa. Katso ylläolevasta näkymästä koko viikon sää. Sivustolla näkyvien Pohjanmaan kelikamerakuvien ja säätietojen ajantasaisuus riippuu useasta eri teknisestä laitteesta.

Next

Kelikamerat

sää pudasjärvi

Aamun lämpötila on noin -9 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Uusien käyttöehtojen myötä tietosuojasi paranee. Yhteensä näytämme Pohjois-Pohjanmaan alueelta noin 70 kelikameran kuvaa. Pohjanmaan alueen kelikameroiden kuvat tulevat Liikenneviraston kamerapalvelusta. Tällä sivustolla näytettävien kelikamerakuvien lataaminen näytettäväksi jollakin toisella sivustolla on kielletty.

Next

Sää paikkakunnalla Pudasjärvi, FI (Sääasema)

sää pudasjärvi

Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Kaikkien näytettävien kelikamerakuvien ja säätietojen toimivuus ja ajantasaisuus riippuu useasta eri teknisestä laitteesta. Huomaathan varautua siihen että todelliset olosuhteet tiestöllä voivat poiketa näiden sivujen tiedoista. Huomioi että kamerakuva tai tieto ei välttämättä näy ollenkaan tai tieto voi olla vanhentunutta. Huomenna Aamupäivän verrattain pilvisen sään paikallisen lumisateen kera jälkeen on odotettavissa melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä. Voit hallita tietojasi ja Ylen lähettämiä viestejä omassa profiilissasi.

Next

Kelikamerat

sää pudasjärvi

Tiekameroiden kuvista voi päätellä esimerkiksi tien pinnan märkyyttä, vesi- tai lumiadetta, sohjoa tai uria tiellä tai liikenteen sujuvuutta. Saat tietoa Ylen sisällöistä ja Yle Tunnuksen eduista kerran kuussa sähköpostiisi. Huomenna kello 8:00 lämpötila on ennusteen mukaan -1 astetta. Aamupäivästä lähtien hallitsee pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Tänään kello 14:00 lämpötila on ennusteen mukaan -2 astetta ja kello 20:00 -1 astetta. Joskus kuva tai tieto ei välttämättä näy ollenkaan. Kelikameroiden ottamat näkymät päivitetään automaattisesti sivustolle noin 30 min.

Next

Kelikamerat

sää pudasjärvi

Uudet käyttöehdot näet Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen. Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet 25. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko. Kelikameroiden kuvat päivittyvät noin 30 min. Huom: Sivustolla näkyvien kelikamerakuvien ja säätietojen näyttämiseen vaikuttavat sää- ja laitetekijät sekä monien elektronisten järjestelmien toiminta. Päivän aikana saavutetaan enintään -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Next

Viikon sää Pudasjärvi

sää pudasjärvi

. . . . .

Next

Sää paikkakunnalla Pudasjärvi, FI (Sääasema)

sää pudasjärvi

. . . . .

Next

Sää paikkakunnalla Pudasjärvi, FI (Sääasema)

sää pudasjärvi

. . . . .

Next

Sääennuste Pudasjärvi

sää pudasjärvi

. . . . . .

Next