Saaristo open liput. Saaristo Open 2020 2020-01-16

Saaristo Open

saaristo open liput

Kesäkuisen viikonlopun aikana lavalle nousevat mm. Tulossa on kasvisruokaa, hamppareita, nuudeliannoksia ja muita vaihtoehtoja, Nousiainen listaa. Valtaisan kysynnän ansiosta yhtye on luvannut soittaa kaksi lisäkonserttia Joensuun Kerubissa 16. Karjalainen ainakin ovat takuuvarmoja hyvän tuulen bändejä, jotka tekevät kesäfestaritunnelman, hän pohtii. Saaristo Openin Runolavalla esiintyy myös runoilija, valtakunnallisen Runo-Kaarina-kilpailun vuoden 2014 voittaja Mirkka Mattheiszen. .

Next

Saaristo Open 2020

saaristo open liput

Juhlavuoden kunniaksi alueella sekä ohjelmistossa tehtiin suuria uudistuksia ja se kannatti. Tinkimättömästi omaa tietään kulkeva rap-yhtye Teflon Brothers saapuu tähdittämään Saaristo Openin ohjelmistoa. Odotetun paluun esiintymislavoille 40-vuotisjuhlansa kunniaksi tekevä Hassisen Kone on myynyt loppuun Ratinan stadionilla toteutuvan suurkonserttinsa. . .

Next

Tiketti

saaristo open liput

Turkulaisen toimitus onnittelee voittajia ja kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita. Festivaalin taholta kerrotaan myös, että ensimmäiset artistit sekä kuluneen kesän aftermovie julkaistaan alkuvuodesta. Palkkioksi keikasta pöytälaatikkorunoilijoille tarjotaan lippu Saaristo Openiin. Saaristo Open on vakiinnuttanut aseman yhtenä Turun alueen tunnetuimmista festivaaleista. Festivaalin tuottajan Tiina Nousiainen on nähnyt Kaarinassa monta hyvää bändiä, mutta suosikkia tältä vuodelta on vaikea valita.

Next

Saaristo Open avaa festivaalikesän viikonloppuna

saaristo open liput

Liput on myynnissä Lippupisteen ja Tiketin myyntipisteissä kautta maan, sekä Kaarinan ja Piikkiön Yhteispalvelupisteissä. Tuolloin julkistetaan myös uusi festarialue. Saaristo Open juhlii kymmenvuotista taivaltaan 7. Nummirock juhlitaan jälleen juhannuksena 2020 Kauhajoen Nummijärvellä. Kaarinan vapaa-ajan palveluilla on tulevassa Saaristo Openissa Kulttuuriteltta ja Runolava. Liput tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 10.

Next

Saaristo Open

saaristo open liput

Nousiaisen mukaan ohjelmisto on aina suunniteltu aikuisia silmällä pitäen, joten alaikäisiä ei ole festareilla paljoa käynytkään. Viime kuussa täydelle Hartwall Arenalle esiintynyt Vesala nähdään kesällä Kaarinassa. Festivaalin 3 päivän Early Bird -lipun hinta on voimassa loppiaismaanantaihin 6. Tulevan kesän Sidewaysissa koetaan kotimaisten kulttibändien harvinaislaatuisia keikkoja, kun vuosia telakalla ollut Xysma sekä hiljattain comebackin tehnyt hardcore-punkin legenda Terveet Kädet nousevat esiintymislavoille. Saaristo Open jatkaa uudistumistaan, ensi vuonna festivaali järjestetään kolmipäiväisenä Saaristo Open -festivaali Kaarinan Hovirinnan rannassa täytti vuonna 2019 pyöreät 10 vuotta ja lunasti hurjimmatkin odotukset loppuunmyydyllä festarilla. Lipulla pääsee tapahtumaan molempina päivinä. Kaksipäiväinen Saaristo Open -festivaali viettää 10-vuotisjuhlavuottaan.

Next

Saaristo Open avaa festivaalikesän viikonloppuna

saaristo open liput

Muutoksien myötä lähes koko tapahtuma-alue muuttuu anniskelualueeksi. . Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani laukkaavat kesäksi Kaarinaan. Ihastuttava Erin esiintyy kesällä Saaristo Openissa. Yhtyeen seikkailuista on jopa julkaistu kirja, Teflon Bible. Merellisissä tunnelmissa päästään nauttimaan myös kansainvälisistä tähdistä muutaman vuoden tauon jälkeen: Perjantaina lavalle astelee todella energisistä esiintymisistä tunnettu ruotsalainen eurodance-artisti E-Type.

Next

Voita liput sinulle ja kaverillesi Saaristo Open

saaristo open liput

Elastisen hymy valaisee myös Saaristo Openin lavan tulevana kesänä. Kestotilaajana saat nyt yhden tai kahden päivän lipun puoleen hintaan. Jo vuosia suomalaista festivaaliyleisöä viihdyttänyt ikisuosikki Kaija Koo vahvistaa Saaristo Openin kesän kattausta. Etu on voimassa rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti. Karjalainen Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani Lauantai 8.

Next

SAARISTO OPEN 2020, 05.06.2020 17:34, Hovirinnan ranta, Kaarina, KAARINA

saaristo open liput

Pöytälaatikkorunoilijoille ilmoitetaan mukaan pääsemisestä viimeistään keskiviikkona 5. Kaija Koo on tehnyt Hartwall Arenalla loppuunmyydyn Superkonsertin vuosina 2014, 2015 ja 2018. . Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot. Emma -palkintoja napsinut Vesala on myös ensimmäinen nainen, jolle on myönnetty Reino Helismaa -sanoittajapalkinto.

Next

Tiketti

saaristo open liput

Ainutlaatuisen rennosta ja hyvällä tavalla hipistä meiningistään tunnettu festivaali tuo jälleen monipuolisen ja tasokkaan kattauksen uusia, vanhoja, tunnettuja ja ei-niin-tunnettuja ug-artisteja Saimaan rannalle, Huhtiniemen luonnonkauniisiin. Uuden yhteistyön Turku Nuoret Rock Academyn kanssa toivotaan saavan jatkoa. Energisen Kaija Koon keikat ovat todellakin pelkkää voittoo ja tämäkin supernainen on esiintynyt loppuunmyydyille areenoille. Ensimmäistä kertaa vain täysi-ikäisille suunnattu Saaristo Open on kokenut uudistuksia erityisesti festivaalialueen suhteen. Tule mukaan lähettämällä meille lyhyt kertomus siitä, miksi juuri sinä olisit hyvä Runolava-artisti. Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani nauttivat nimensä mukaisesti kulkurielämästä keikkapaikkoja kierrellessä ja yhtyeen lavalla viihtyminen välittyy myös yleisölle.

Next

Saaristo Open

saaristo open liput

Myyrmäki Stadionilla koettava ulkoilmafestivaali yhdistää innovatiivisesti iskelmä- ja popmuusikin ruoka- ja juomakulttuuriin. Näyttelyä varten taiteilijat Hanna-Kaisa Korolainen, Joel Slotte ja Ville-Veikko Viikilä lähestyivät. Hän on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia,. . . Liput jo kaupoissa Liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä. Uudistuksen kokee myös Saaristo Openin ruokailualue, kun tapahtuma-alueelle rakennetaan ruoka- ja kauppakeskittymä Kompassi.

Next