Riksun ravit. Harjoitusravit 2019-12-07

Harjoitusravit

riksun ravit

Suosikki: Nuorten Sarjassa on useampikin lupaava aloitteleva suomenhevonen. . Ilta tarjoaa myös kauden ensimmäisen monté-lähdön. Tasokkaiden ravien kohokohtia ovat molempien rotujen kovimmat lähdöt, joissa nähdään sarjojensa parhaimmistoa. Hyväksytty turvakypärä ja turvaliivi pakolliset, näihin ei myönnetä poikkeuksia.

Next

Riihimäen ravit, Oravankatu 26, Riihimäki (2020)

riksun ravit

Lähdössä ei saa kuitenkaan unohtaa mm. Päivän kovin suomenhevoslähtö on avauskohteena klo 17 alkavan ravi-illan pääpelissä Toto4:ssa. Omakin keppari kannattaa ottaa mukaan. Tiedossa on, että lahjakkaan Siporin Santun kyvyt kyllä riittävät, mutta ravivarmuudessa on ollut sanomista. Päivän kovin lämminverilähtö on avauskohteena klo 17 alkavan ravi-illan pääpelissä Toto4:ssa. Koska Piece of Rock tulee pitkältä sairastauolta, suurimmat suosikin paineet kerää Tapio Mäki-Tulokkaan tallin Reverend Dred. Tarjoamme kesän talkoolaisille ilmaiseksi illallisen ja levymusiikkia.

Next

Kesäravit 2019 — bsphclacctofficer.online-ap1.com

riksun ravit

Lähdöt ratsastetaan 6 ratsukon ryhmissä. Tampereelta ohjastamaan saapuva Taneli Säde kehuu myös rataa yhdeksi suosikkikesäradoistaan. Yleisö voi valmistautua tutustumalla lähtölistoihin, sillä välin kun hevosten taustajoukot tekevät viimeisen viikon viimeistelyharjoituksia. Lisäksi saatiin toiveita pitää kirppistä totoravien yhteydessä, ja kokeilla järjestää harjoitusravit lauantaina vielä vähän suurempana tapahtumana kuin nämä tiistai-illan harkkarit, jajaja. Prince Lähtö 6 8 Siporin Santtu — 2 Runoneito — 7 Turbo-Jytky Lähtö 7 4 Gisela Luxi — 2 Real Red — 10 Dust Collector Lähtö 8 7 Zertor — 2 Daisy Nash — 4 Mon Propre Lähtö 9 10 Tintin Journey — 9 Stella´s Boy — 12 Poetry in Motion Lähtö 10 3 Ice Queen Birdland — 4 Laura Savage — 2 Tallukka IllanToto4-pelin pankki on lähdön 5 ja toisen Toto4-kohteen ikäluokkamenijä Peanuts. Juoksunkulku: Duanna johtaa alun ja päästää Turmalinin tai Löten's Nobodyn eteensä. Kakkoskohteesta, joka on suomenhevosten volttilähtö, löytyy ravi-illan pankki Moona-Mi.

Next

Riksun Hurmuri

riksun ravit

Peruuttamattomia tai peruutusajan päättymisen jälkeen peruutettuja osallistumismaksuja ei palauteta. Tällä kertaa tehtävä on kovempi. Järjestäjät pidättävät itsellään oikeuden kaikkiin muutoksiin. Ensimmäisen tappionsa kokenut Vauhti Teppo laukkasi 2. Unohtaa ei voi myöskään Ari Moilasen naruttelemaa Annania. Tänä vuonna viisivuotiaille rajatussa kisassa voitto ei tule kumartamalla.

Next

Hevosurheilun Toto5

riksun ravit

Bertuccio osaa avata myös kovaa, mutta kahdessa viimeisessä on tullut kiihdytysvaiheessa laukka. Hienoa raviurheilua on taas luvassa ja lähdöt ovat poikkeuksellisen täysipainoisia. Riksun radassa ei kuitenkaan ole kallistuksia, mikä tekee ensimmäisestä kurvista vähän haastavan. Pari poisjääntiä auttaa tietysti kummasti, mutta jahdattavaa riittää. Pelijakauma: Leemark's Daniella 4% ja Rive Best Yet 5% ovat alipelattuja. Jotta pelipäätöksiin vaikuttavat seikat olisi helppo louhia esiin pitkistäkin liuskoista, olemme helpottaneet tarkastelua liittämällä mukaan valikkotyökaluja.

Next

Ravivihje: Toto5 Teivo 9.7.2019

riksun ravit

Ilkka-ajon kolmosessa on potentiaalia ainakin ikäluokan tammalähtöihin, mutta nyt sarja ei oikein istu. Suosikki: 12 Bex tsemppasi Lappeessa mainiosti toiselta ilman vetoapua Giresse Bokon ulkopuolelta. Huonolta paikalta koelähtöpelko niskassa saatetaan ajaa aika maltilla. Ensimmäiset kesäravit hän on käynyt pikkupoikana Vieremällä. Viime vuonna ikätasoituksin juostavassa kisassa oli 72 osanottajaa. Nelospelin päätöskohde on lämminveristen kovin lähtö, jossa menestyspaineet saavat Tango Vang sekä riihimäkeläislähtöisen Anssi Nurmisen Northern Trick. Hevonen on jäänyt totosijojen ulkopuolelle vain kerran tällä kaudella ja silloinkin se oli voimissaan pussissa.

Next

Loviisan Ravit

riksun ravit

Perheen sisäinen valinta oli, että ajajaliigan kärkitilasta kamppaileva Hannu Torvinen ei tässä lähdössä aja. Vauhdikas 2 Cape's Caviar juoksee ensimmäistä kertaa urallaan kengittä ja on luonnollisesti varottava nappipaikalta. Iltaraveissa saatan päästä ajamaan sitä itsekin. Vaikka vastaan asettuu toissa vuoden Kriterium-kolmonen Piece of Rock, Villasen ajokki kerännee parhaat aplodit. Issakan Pouta on nousuvireessä ja avauskohteen perusmerkkejä. Selostustornin valtaa tänä vuonna uusi, mutta kuitenkin tuttu ääni kun Jarkko Litmanen kiipeää selostustorniin ja saa aisaparikseen varikkotoimittajaksi Iivari Ingvesin. Onko syyskuu 2019 liian myöhäinen ajankohta tapahtumalle, haittaako samanaikaan olevat suomenratsujen kuninkaalliset vai pitäisikö tapahtuma järjestää kesällä 2020, vai onko tapahtumalle ollenkaan tarvetta? Oikeastaan sitä on tullut aina, kun ori on pysynyt oikealla askellajilla.

Next

Loviisan Ravit

riksun ravit

Myös haliponi Manu on paikalla ja lisäksi lapsille järjestetään kasvomaalausta. Erityisen hienoa on, että yleisökin on löytänyt kesätiistai-iltojen ilmaistapahtumien joukosta Riksun harjoitusravit, ja toivottavasti myös ensi tiistaina. Ori otti Mikkelissä lähtösuoralla laukan, mutta kulki sen jälkeen viimeiset 1900 metriä 26,2, eikä se tapahtunut sisärataa suutelemalla. He lämmittelivät rinnakkain kahdella kiiltäväkarvaisella hevosella, ja se teki minuun aivan lähtemättömän vaikutuksen. Yhtenä heistä osallistuuAnssi ja hänen poikansa Iivari Nurminen. Taseet Satun johdolla vastasivat tallikahvion herkuista.

Next

Ravivihje: Toto4 Lappeenranta 11.3.2018

riksun ravit

On sovittu, että jos isoihin lähtöihin päästään, siellä on huippukuskit. Juoksun onnistuessa tamma voi olla kuinka korkealla tahansa. Ilmari Halinen Ravikausi jatkuu kiivaana 16. Yllättäjä: 9 Tuurin Elli ei ollut Vermossa oma itsensä ja olisiko pitkä kuljetus ollut ongelma. Katsoin eilen illalla videolta lähdön muita hevosia ja sitä, miten ne olivat menneet ja miten ne lähtevät liikkeelle. Hevostilastot Hevostilastoista löydät hevosten kilpailuhistoriat vuoden 2006 alusta alkaen. Tamma on kaartanut voittajaesittelyyn jo kaksissa edellisissä raveissa ja nytkin arpaonni toi radan yksi.

Next

Riksun Hurmuri

riksun ravit

Haastajat: 5 The Rector voitti viimeksi 3. Matkavauhti sanelee paljon, mutta normaalitempossa 7-vuotias voisi hallita perille saakka. Kannukset sallittu, niiden maksimipituus 1,5cm. Tallikahviosta saatavilla kylmät ja kuumat herkut harjoitusravien ajan sekä hevosten taustajoukoille että muulle yleisölle! Lämminveristen kovimmassa, seitsemännessä lähdössä Kasvattajakruunussa viime vuonna toiseksi sijoittunut, lahjakas Majestic Man pääsee matkaan hyvältä paikalta numerolla yksi. Monta kertaa olen Riihimäen raveissa aidan vierellä katsonut sitä hommaa ja nyt pääsee itse radan puolelle. Haastajat: 10 Diesel Degato on ollut pienen tauon jälkeen positiivinen.

Next