Rengöra airpods. Hur man rengör hörlurar, med eller utan tvål 2019-12-13

Hur man rengör hörlurar, med eller utan tvål

rengöra airpods

Som med tvål och vatten vill du inte använda den här metoden för att rengöra själva gallren av två skäl. Använda en tandborste För detta lösning du vill få en extra tandborste med nylonborst — lyckligtvis är det ganska mycket varje tandborste i dag, och definitivt varje tandborste i dollar — eftersom nylonborsten inte går av och fastnar i dina knoppar. Fyll en skål med varmt vatten och tillsätt några droppar handtvål eller flytande tvättmedel. When Apple launched AirPods in September 2016, they were an easy target of ridicule. Och kom ihåg: Vi rekommenderar inte att du sänker dem ned i vatten och hoppas att det kommer att tvätta bort gusken, även om de är vattentäta. Apple said the AirPods would be available in late October, but then suffered from supply-chain issues. The jokes came quickly, unlike the AirPods themselves.

Next

Hur att rengöra dina AirPods och hålla dem rena!

rengöra airpods

Konsekvens är din vän, din vän: Det bästa sättet att avvärja långvarig smuts är genom att hindra den från att bygga upp. Lyckligtvis, som många andra aspekter av livet, finns det appar som gör att du kan göra detta mer effektivt och elektroniskt. Om den delen är mestadels ren kan du ganska mycket skrubba resten med straffrihet. Håller inte med någon av mina rekommendationer? Som med tvål och vatten är det ett bra val att rengöra de mindre ömtåliga komponenterna i öronsnäckorna, som höljena och ledningarna. Ett tryck på batterisymbolen visar hur mycket batteri vi har kvar även i lurarna, så länge de är anslutna till någon av våra enheter.

Next

EKULF PowerFlosser SE

rengöra airpods

Tvål och vatten kommer att göra underverk på öronsnäckarnas yttre höljen och ledningar för en liten pittans. Annars är toppen inte låst fast, så alla rörelser kan öppna locket till och med för ett kort ögonblick, tillräckligt för att få det smutsigt inuti. För några av dessa Flashcards är en favoritstudiemetod, så att du kan lära dig stora mängder material och sedan rensa bort de delar du redan känner till. Lägg dina händer i fickorna? För undertecknad är problemet precis detta. Rengöringsfas Nedan finns flera olika metoder för rengöring av öronskydd. Det smarta tipset kommer ursprungligen från en där vi också tipsas om hur vi med hjälp av en tuschpenna, en nål eller liknande och en tändare kan bränna små hål i kuddarna där sensorerna sitter. Med de flesta öronskydd kan du ta bort örontoppen den lilla silikon- eller skumdelen som faktiskt går in i din öronkanal för att få en bättre bild.

Next

Hur att rengöra dina AirPods och hålla dem rena!

rengöra airpods

Förutom att en gåva ser professionellt lindad ut, är en välutförd båge också ett sätt att lägga ett visuellt intresse och variation till en bunt med presenter. Om vatten tränger in i öronsnäckorna kan inget gott komma ut av det. Här är hur matpyramider fungerar och hur du faktiskt kan använda dem i din dagliga äta. Renlighet intill AirPodliness Har du några tips på att hålla AirPods ren och glittriga? Vi föreslår att du byter till silikon eller stänger av ett nytt par skumörtoppar de är inte så dyra. Om du rengör på detta sätt, se till att undvika ingångsuttaget och var försiktig vid den plats där tråden kommer ut från själva öronskyddet eftersom vatten kan smyga in här.

Next

Så rengör du dina AirPods

rengöra airpods

The limited-supply factor may have been a boon. But none of it mattered. Ett svep upp öppnar Kontrollcenter på klockan och visar bland annat batteriprocenten för Apple Watch. Så hur rengör du dem? De får lurarna att sitta som berget, även i öron som inte gillar Airpods i vanliga fall. Utvärdera skadan Din metod för rengöring kan bero på hur smutsiga dessa öronskydd är — och var där smuts eller skräp, etc. Använd laddskalet som en Iphone-hållare Något oväntat kan Airpods-skalet också agera hållare för din Iphone, perfekt för att ställa upp telefonen under en video eller ett Facetime-samtal.

Next

Beslutet Berör Mest Populära På Vår Webbplats Användbar

rengöra airpods

Led sedan laddningskabeln till lightning-ingången på undersidan av skalet. Nåväl, stegen ovan bör göra susen. Blau says that part of the turnaround was simply thanks to Apple getting its supply issue resolved in the spring and a concentrated marketing and advertising campaign. Ljudet blir ytterligare lite bättre med tydligare bas, och ljudläckaget blir dessutom aningen mindre. Since then, Nuheara has expanded its retail presence amid glowing reviews, and Cannington says his business is thriving. The AirPod feedback loop offers a few lessons. Även om vi inte riktigt får AirPods-fallet vått alls, även om det bara regnar, är den vattentäta tätningen som dessa typer av fall ger mer än tillräckligt för att hålla ludd och smuts borta från insidan av fodralet.

Next

Beslutet Berör Mest Populära På Vår Webbplats Användbar

rengöra airpods

Här är tio sätt du kan använda Linux även om du inte är redo att gå full Ubuntu. Men det finns ett sätt att hindra det från att hända. Men lämna dina AirPods eller AirPods Pro-fall någonstans där det inte skulle öppna upp på egen hand eller när du känner tråkighet är inte en lösning för de allra flesta av oss. Gnugga alkohol Gnugga alkohol, alias isopropylalkohol, är en vanlig rengöringslösning. Du kan försöka, men de flesta tillverkare kommer att säga att skumörstappar är engångsbruk och inte är avsedda för rengöring. Då fungerar också funktionen för att pausa ljud när vi tar ut lurarna precis som vanligt.

Next

12 smarta Airpods

rengöra airpods

Connecting via Bluetooth—a technology that should work better than it does given its age—is, by all accounts, actually smooth when pairing the iPhone and AirPods. Visst, det är inte världens mesta stabila ställning, men det är en Iphone-hållare du alltid har med dig. Metallfilter kan fånga trådar av bomull, vilket gör dem mycket svårare att rengöra på lång sikt och till och med dämpa ljud. Även om tandborstar kan visa sig vara för kraftfulla och vätskebaserade lösningar väcker andra problem, är att använda en torr limkitt som Blu-Tack en nästan idiotsäker metod för rengöring av även de mest känsliga delarna av öronsnäckorna. Ta bara bort öronproppen, skapa en lösning av varmt tvålvatten och torka av dem med en trasa. Dessutom är nylon antistatisk, så det kommer inte att leda elektricitet. Örvax och uppbyggnad kommer att bädda in sig i skummet, och att försöka plocka ut det kan riva skummet, vilket gör hörselkropparna obrukbara.

Next