Regne ut årslønn. Diverse kalkulatorer 2019-11-30

Hvordan regne ut årslønn?

regne ut årslønn

Kalkulatoren regner ut virkningen av de viktigste økonomiske parametrene for din privatøkonomi lønnsendring, renteutvikling, og inflasjon. Her ser du hvor lang tid det tar før sparebeløpet ditt runder millionen. Mat er gjerne en post der man kan spare store summer, det samme gjelder typiske lommetyver som småkjøp i kiosker og på cafeer. Mange «små» utgifter hver dag kan til sammen bli store. Det er ikke sikkert at feriepengene er nok til å realisere den sommeren du drømmer om. Kalkulatoren beregner hva det koster å bruke mobilen utenlands.

Next

Hvordan regne ut timeslønn

regne ut årslønn

Her kan du få en pekepinn på hva som er normalt ut fra din familiesituasjon. Her finner du hvor mye du har i feriepengegrunnlag. Ferieloven teller nemlig med lørdag som virkedag. Feriepenger er en form for tvangssparing. Her kan du regne ut hvilken verdi et beløp fra et tidligere år har i dag.

Next

Diverse kalkulatorer

regne ut årslønn

Slik virker inflasjonsjustering på et gitt beløp. Med denne kalkulatoren kan du blant annet se hvordan spådommer om den økonomiske utviklingen vil slå ut for deg i de nærmeste årene. Kalkulatoren beregner hva forskjellige typer endringer betyr for din privatøkonomi. I denne kalkulatoren kan du kalkulere om en investering lønner seg. Eksempel: Har du fem uker ferie, og feriepengegrunnlaget ditt for 2017 er 500. Slik regner du ut hvor mye du får utbetalt. Da får du 12,5 prosent av feriepengegrunnlaget ditt for fire ferieuker og 14,3 prosent for fem ferieuker.

Next

Diverse kalkulatorer

regne ut årslønn

Sommerferien er rett rundt hjørnet og nordmenn gjør seg klare for å innta feriemodus. Kalkulatoren beregner effekten av prisendringer på oljeprisen for den norske stat. Det er ikke så lett å vite hva man bruker av forskjellige forbruksutgifter som mat og klær. Kalkulatoren viser hva som blir billigst av å kjøre bil eller fly. Du må derfor trekkes fire virkedagers ordinær lønn ved utbetaling av feriepenger. Dette gir gjennomsnittlig 26 virkedager per måned. Kalkulatoren beregner hva du får i bøter, innenfor rammen av forenklede forelegg, ved å ta inn mer enn kvoten tillater.

Next

Utregning av feriepenger, slik regner du ut hvor mye du får

regne ut årslønn

Noen har allerede fått dem på konto, mens andre får dem snart. Kalkulatoren beregner hvordan fordelingen av arven blir. I disse dager er det mange kroner som ruller inn på konto, da tiden er inne for utbetaling av både feriepenger og skattepenger. Kalkulatoren viser hvordan taxiprisen fremkommer ved å legge inn de enkelte priskomponentene. Kalkulatoren beregner det maksimale nivået på et tvangstrekk, ut fra inntekter og godkjente utgifter. Fire av ti skal bruke feriepengene på reise, viser undersøkelse. Det er jo uansett ikke noen forklaring på de 10,5 mnd, 12 mnd er det riktige;-.

Next

Diverse kalkulatorer

regne ut årslønn

Kalkulatoren viser hvor mye det koster deg å være forsinket med betalingen. Med denne kalkulatoren kan du meget raskt sette opp et privatøkonomisk budsjett. De 5 ukene med ferie kommer i tillegg til de røde dagene, og du har lønn uansett når på året du tar ferie. Sjekk hvor mye feriepenger du har rett til med denne kalkulatoren. Kalkulatoren hjelper deg med å fordelene korrekt bilkostnad mellom venner på en biltur. Kalkulatoren regner ut hva båten koster deg per år. Den tar også hensyn til eventuelle begrensninger i arven til ektefelle og barn.

Next

Utregning av feriepenger, slik regner du ut hvor mye du får

regne ut årslønn

Beregner kostnaden ved ulike typer lyspærer. Dette er i fremtidskroner, ikke i dagens pengeverdi. Utregning av feriepenger Vet du hvor mye du får i feriepenger i år? Nettobeløpet er din reelle egenkapital. Du har betalt for helligdagene selv om du ikke er på jobb de dagene, så månedslønna di er lik uansett hvor mange røde dager det er på kalenderen. Har du rett på fem ferieuker får du 12 prosent. Kalkulatoren beregner hvor mye du kan testamentere, avhengig av av familiesituasjon og begrensninger du setter i arven. Du kan blant annet se på endringer i lønn, rente, energipriser, og størrelse på lån.

Next

Hvordan regne ut årslønn?

regne ut årslønn

Kalkulatoren beregner hva lønns- og prisutviklingen har vært fra et gitt årstall. Gå gjennom forbruket ditt og se hvor du kan stramme inn gjennom de neste ukene. Den er tilkoblet en full skattemodul, den beregner levekostnadene etter familiesammensetningen, og den beregner ulike typer lån. Her får du hjelp til å regne ut hva som billigst for deg når du skal kjøpe ny mobiltelefon. Her kan du finne ut hvilket kort som er best for deg.

Next

Diverse kalkulatorer

regne ut årslønn

Her kan du se hvor mye du kan spare på å kjøpe en del varer i Sverige. Her legger du inn de reelle verdiene av eiendelene dine, og trekker fra gjeld. Hvorfor skulle du måtte spare feriepenger? Her kan du beregne hva alle småutgiftene dine koster deg i løpet av ett år. . Da er det viktig å ta grep nå og spare det du mangler, påpeker Sandmæl. Oljefondkalkulatoren viser deg hvordan Oljefondet virker, og du kan regne ut hvor stor «din» andel er av den.

Next