Real madrid drakt. Real Madrid 2019-12-03

Real Madrid fotballdrakt og supporterutstyr

real madrid drakt

Real Madrid er en av de største klubbene i verden, både når det gjelder spillere og antall titler, og det er derfor ingen tvil om at en Real Madrid-drakt er et populært valg. Om målvakten, målvakten Juventus keeper Buffon og Atletico Madrid, Jan Oblak, ble listet. Du har i hvert fald muligheden for at vælge mellem alle de store stjerner. Det er verdt å nevne at dette er hans andre gang gjennomført assists hat-trick da han kom Real Madrid. Real Madrid trøje Los Merengues, Los Blancos, Los Galácticos, Real Madrid er kendt under mange navne.

Next

Real Madrid fotballdrakt og supporterutstyr

real madrid drakt

Hvis du er fans av Real Madrid, kan du kjøpe billige for å feire seieren. Da er det en Real Madrid-drakt du skal ha. Du skal blot vælge din favorittrøje og lave din ordre. Køb til stærke priser hos Unisport! Ikke glem å velge riktig størrelse på den nye drakten din. Og det er i disse to stykker som også kombinerer med en svart bly, som fører for første gang tre farger elementer i utformingen av den konstante: krage og mansjetter i hvitt, oransje og grå. Selv har ikke scoret et mål, men ytelsen til James Rodriguez er veldig gode.

Next

Real Madrid fotballdrakt og supporterutstyr

real madrid drakt

Er du i tvivl om den, kan du søge hjælp via vores størrelsesguide eller kontakte os inden købet. Milan klubben vil forny spillerens kontrakt fram til 2023, og tilbyr ham 7m euro per år, men Real fortsetter å holde øye med ham. Real Madrid har mange kallenavn, men det er mest kjente for sin fantastiske fotball og mange stjernespillere. Vil du også ha en egen drakt fra storklubben, så kan du kjøpe den her på Unsiportstore. Her er listen over Champions League-truppen i 2016-17 sesongen: Målvakter: Gianluigi Buffon Juventus , Jan Oblak Atlético Forsvarere: Dani Carvajal Real Madrid , Leonardo Bonucci Juventus , Sergio Ramos Real Madrid , Marcelo Real Madrid , Diego Godín Atlético. Real Madrid drakt Los Merengues, Los Blancos, Los Galácticos.

Next

Real Madrid drakt barn

real madrid drakt

I tillegg har Juventus Pjanic og Monaco Bakayoko blitt valgt. Unisport sin Real Madrid Shop har både Real Madrid hjemmedrakt, bortedrakt og tredjedrakt, og du kan velge å legge til navn og nummer på ryggen av din nye Real Madrid fotballdrakt. Velg drakten du ønsker og kjøp den i dag med rask levering! En Real Madrid-fotballdrakt er derfor mye mer enn bare en drakt - den er en del av klubbens rike historie. Du kan også vælge om det skal være med eller uden tryk. Du kan også kjøpe for å vise din støtte til ditt favorittlag og spiller. På laget fant man Alfredo di Stéfano og Ferenc Puskás, hvilket hadde stor betydning for alle de titlene klubben klarte å hente. På holdet havde man Alfredo di Stéfano og Ferenc Puskás, hvilket siger en del om hvilke titler klubben har.

Next

Real Madrid fotballdrakter dame 2018

real madrid drakt

. Vil du kle deg som Sergio Ramos, Gareth Bale og de andre stjernene? Real Madrid intensiverer sin interesse for Inter Milan-angriperen nummer 9 billige fotballdrakter eier Mauro Icardi. Icardi har allerede scoret 15 mål i 14 kamper denne sesongen for det italienske laget, som har satt sin prislapp på 100 millioner euro. Hvis du er på leting etter en Real Madrid-drakt, så har du kommet til rett sted. Forward line, Cristiano Ronaldo og Messi ble valgt, mens Griezmann, Mbappe og Lewandowski også kom inn på denne listen.

Next

Real Madrid

real madrid drakt

Hvis du er i tvil om hvilken størrelse du bør velge, så kan du se på størrelsesguiden vår eller kontakte oss. Faktisk siden 2014-2015 sesongen, bare ni spillere i La Liga fullført assists hat-trick. Men de er allermest kendt for deres spil på banen og de store stjerner, der har brillerede på Bernabéu igennem tiden. Real Madrid for salg på nettet. Forward: Cristiano Ronaldo Real Madrid , Lionel Messi Barcelona , Antoine Griezmann Atlético , Kylian Mbappé Mónaco , Robert Lewandowski Bayern München. Du kan sågar vælge dit eget navn, eller måske din favoritspillers? Så er det en Real Madrid trøje du skal have fat i. Barcelona Trident Messi, Neymar og Suarez, har de hver 1 assists hat-trick.

Next

Real Madrid drakt barn

real madrid drakt

. Her i vår Real Madrid Shop kan du velge blant alle Real Madrid-draktene våre, og se hvilken som passer deg best. Det vil være til stede på sidepanelene, hals og ermer. En Real Madrid fodboldtrøje er derfor meget mere end en sædvanlig trøje. Midfielders: Casemiro Real Madrid , Toni Kroos Real Madrid , Luka Modric Real Madrid , Isco Real Madrid , Miralem Pjanic Juventus , Tiemoué Bakayoko Mónaco. Han bidro 3 assists på 22 minutter. Klubben fra den spanske hovedstad har nogle af de største stjerne gennem tiden, så er der ingen tvivl om, at en Real Madrid fodboldtrøje bliver genkendt i alle lande verden over.

Next

Real Madrid

real madrid drakt

Denne teknologien, adidas eksklusiv, hjelper utøveren til å kontrollere kroppstemperaturen og svette ved å bruke disse tekniske tekstiler. Denne nye Real Madrid stripen er også den første til å bli sponset av Fly Emirates etter avslutningen av sin tidligere avtale med Bwin. Her i vores Real Madrid shop kan du vælge mellem alle vores Real Madrid trøjer og finde den der passer dig bedst. Unisport har de seneste Real Madrid-trøjer. . James viste seg å være en god spiller igjen, han er fortsatt svært viktig for Real Madrid.

Next

Real Madrid

real madrid drakt

Buffon hjalp Juventus til å nå Champions League-finalen, og han tapte bare 3 mål i de første 12 kamper. Det kan sies at han er hjernen bak seieren. Real Madrid er en af verdens største klubber, både når det gælder spillere og titler. Real Madrid er en klub med en god og lang historie og har altid haft fantastiske spillere som Zidane og Raúl for blot at nævne nogle. Midtbanespill, Real Madrid har fire spillere, henholdsvis Casimiro, Kroos, Modrić og Isco. Real Madrid er en klubb med en flott og lang historie, og har blant annet hatt stjernespillere som Zidane, Ronaldo og Raúl på laget. Du kan også velge om du vil ha trykk på drakten, og om du ønsker ditt eget navn og nummer eller din favorittspillers.

Next

Real Madrid fotballdrakt og supporterutstyr

real madrid drakt

Det vigtigste er dog, at du er helt sikker på størrelsen. Real Madrid borte 7-1 seier over Leonesa, Morata og Asensio scoret to ganger, Nacho scoret et vakkert mål. I vår Real Madrid shop finner du et stort utvalg av drakter og klubbutstyr. Det er en del af klubbens store historie. James Rodriguez er også den eneste spilleren til å fullføre to assists hat-trick i de siste to årene. Dette er vores Real Madrid shop med Danmarks største udvalg af spillertrøjer og merchandise. Hvis du vil have en trøje fra kongeklubben, så finder du den lige her på Unisport.

Next