Rax ideapark. Rax Pizzabuffet 2019-12-22

Aukioloajat

rax ideapark

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä aina aputyöstä esimiestyöhön ja sopivia ammatillisia haasteita uran kaikissa vaiheissa. Raxista voit ostaa syötävää myös mukaasi. Laajassa buffettarjonnassa on huomioitu erilaiset ruokavaliot; uudistunut ja moderni ketju huomioi niin sekasyöjien kuin vegaanienkin ruokatoiveet. Laajassa buffettarjonnassa on huomioitu erilaiset ruokavaliot; uudistunut ja moderni ketju huomioi niin sekasyöjien kuin vegaanienkin ruokatoiveet. Bonuksena tulevat suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut. Apulaisravintolapäälliköltä edellytämme kokemusta ravintola-alalta ja katsomme eduksesi, jos olet jo ehtinyt kerryttää kokemustasi esimiehenä toimimisesta. Kuvailisitko itseäsi aktiiviseksi ikiliikkujaksi, joka viihtyy vilinän ja vilskeen keskellä? Mikäli työ kuulostaa juuri sinun jutultasi, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi heti, mutta kuitenkin 13.

Next

Apulaisravintolapäällikkö RAX Buffet Ideapark, Lempäälä, Rax Buffet Ideapark Lempäälä

rax ideapark

Meillä saat erinomaista kokemusta ravintola-alalta sekä ponnahduslaudan työelämään. Tehtävässäsi sinua tukee aluepäällikkö sekä ravintolasi osaava henkilökunta. Työvuorot sijoittuvat toimipaikan aukioloaikojen mukaisesti. Mikäli vastasit kyllä, kyllä ja kyllä, olet etsimämme henkilö! Me Restelillä tunnistamme lahjakkuudet, pidämme huolta työntekijöistämme ja pystymme tarjoamaan laajan kattauksen houkuttelevia urapolkuja. Huolehdit kokonaisvaltaisesti hyvän asiakaskokemuksen tuottamisesta: Sinulle on kunnia-asia, että asiakas saa tuoretta ja hyvää ruokaa, ravintola on siisti ja kutsuva sekä henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista. . Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Next

Vuoropäällikkö RAX Buffet Ideapark, Seinäjoki, Restel Ravintolat Oy

rax ideapark

Salainen ainesosa, Rax Factor-asenne, viimeistelee seoksen ja takaa timantinkovan tekijän, joka ei murru kovassakaan paineessa. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Ympäri Suomen sijaitsevissa ravintoloissamme voi herkutella helposti ja vaivattomasti jo lähes 30 toimipisteessä. Hyppysellinen kokemusta ravintola-alalta maustaa keitoksen mukavasti, ja eritoten arvostamme keittiöosaamista. Kaikista eniten arvostamme raudanlujaa asennetta, tarttuvaa energisyyttä sekä yrittäjähenkisyyttä. Laajassa buffettarjonnassa on huomioitu erilaiset ruokavaliot; uudistunut ja moderni ketju huomioi niin sekasyöjien kuin vegaanienkin ruokatoiveet.

Next

Apulaisravintolapäällikkö RAX Buffet Ideapark, Lempäälä, Rax Buffet Ideapark Lempäälä

rax ideapark

Rekrytointia hoitaa Barona HoReCa tarjoaa työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille Suomen suurimmissa ravintola- ja hotelliketjuissa sekä alan mielenkiintoisimpien pienyritysten leivissä. Haluatko päästä aidosti vaikuttamaan omalla toiminnallasi asiakkaan palvelukokemukseen? Nykyään Rax Buffet -ketjun omistaa Restel Ravintolat Oy, joka on osa Restel-konsernia. Tarjoamme sinulle Tarjoamme sinulle haastavaa ja palkitsevaa työtä huikean työporukan kanssa. Pizzabuffetia jo vuodesta 1994 Vaasalainen Rabbe Grönblom perusti alkuvuosina Pizzeria Rax Family nimellä kulkeneen Rax Buffet -ketjun vuonna 1994. Tämän lisäksi pääset Restelin erinomaisten ja kattavien henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Next

Pizzeriatyöntekijä RAX Buffet, Ideapark

rax ideapark

Parhaimmillaan p√§√§set vastaamaan koko ravintolan toiminnasta esimiehesi poissa ollessa: toimenkuvaasi kuuluvat n√§in ollen ravintolap√§√§llikk√∂√§ ja apulaisravintolap√§√§llikk√∂√§ avustavat esimiesty√∂t. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingist√§ Rovaniemelle ja t√∂it√§ on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se ty√∂llist√§√§ yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Et tarvitse aiempaa kokemusta, sill√§ asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan! Et tarvitse aiempaa kokemusta, sill√§ asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan! Erilaisten ruokavalioiden yst√§v√§t ruokailevat helposti saman p√∂yd√§n √§√§ress√§, koska kukin kokoaa oman annoksensa kymmenist√§ herkullisista vaihtoehdoista. Oletko idearikas ja tuloshakuinen persoona, joka kykenee tsemppaamaan ty√∂kaverinsakin huippusuorituksiin? Sinua ajaa vahva halu kehitt√§√§ esimiestaitojasi ja ty√∂skentelet sujuvasti sek√§ ryhm√§ss√§ ett√§ itsen√§isesti, sill√§ ty√∂ sis√§lt√§√§ my√∂s yksinty√∂skentely√§. Heit√§ n√§l√§lle hyv√§stit hyv√§ll√§ ruoalla ‚ÄĒ aina omalla maulla! Ruokaa on mahdollista ostaa my√∂s mukaan.

Next

Restel

rax ideapark

Oletko reipas ja vastuuntuntoinen tyyppi, joka nauttii monipuolisista haasteista ja palaa halusta käydä tositoimiin? Lisäksi pakettiin kuuluu suuren työnantajan, Restelin erinomaiset henkilöstöedut. Rax Pizzabuffet -ravintolassa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti. Ympäri Suomen sijaitsevissa ravintoloissamme voi herkutella helposti ja vaivattomasti jo lähes 30 toimipisteessä. Oletko reipas ja vastuuntuntoinen tyyppi, joka nauttii monipuolisista haasteista ja palaa halusta käydä tositoimiin? Vuoropäällikön tehtävässä menestyäksesi, ravintola- tai palvelualan kokemus katsotaan eduksi, lisäksi arvostamme keittiökokemusta. Vuoropäälliköltä edellytämme puhuttua ja kirjallista suomen kielen taitoa. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

Next

Ravintolapäällikkö RAX Buffet Ideapark, Seinäjoki, Restel Ravintolat Oy RAX

rax ideapark

Esimiehenä vastaat ravintolan toimintojen sujuvuudesta, miehityksen optimoinnista, hoidat tilitykset, tilaukset ja inventaariot. Työntekijämme muokkautuvat työn lomassa oikeiksi monitaitureiksi ja saavat samalla erinomaisen pohjan mihin tahansa työhön. Haluamme palkata alan parhaat tyypit noviiseista tervaskantoihin, Helsingistä Rovaniemelle. Meillä jokainen kokoaa omanlaisensa annoksen vaikkapa raikasta salaattia, herkullista pizzaa, maukkaita wingsejä tai suussa sulavaa pehmytjäätelöä. Lisäksi pakettiin sisältyy Suomen johtaviin kuuluvan ravintola-alan toimijan erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Perehdytämme ja opetamme työhön eikä aiempaa kokemusta välttämättä vaadita. Mikäli sinut on kyllästetty Rax Factorilla, liity menevään joukkoomme! Kun seokseen lisää muutaman kauhallisen energisyyttä sekä positiivista asennetta, alkaa olla jo valmista.

Next

Pizzeriatyöntekijä RAX Buffet, Ideapark, Rax Buffet Ideapark Lempäälä

rax ideapark

Esimiehenä olet kannustava sekä esimerkillä johtava. Anniskelupassi, hygieniapassi ja alan aiempi kokemus tai koulutus katsotaan eduksi. Sinulla on taito sovittaa laatu ja toiminnan tehokkuus yhteen ja tartut herkästi tuumasta toimeen. Työntekijämme muokkautuvat työn lomassa oikeiksi monitaitureiksi ja saavat samalla erinomaisen pohjan mihin tahansa työhön. Ilmoituksen jättäneellä on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 466 kappaletta. Vastuualueesi: Rax Buffetin työntekijänä pääset tekemään monipuolisesti ravintola-alan eri tehtäviä Ideapark Seinäjoen toimipisteessä.

Next

Oulu, Ideapark

rax ideapark

Bongaa itsellesi herkullinen paikka ravintola-alalta. Kuvailisitko itseäsi aktiiviseksi ikiliikkujaksi, joka viihtyy vilinän ja vilskeen keskellä? Perehdytämme ja opetamme työhön eikä aiempaa kokemusta välttämättä vaadita. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit suunnitella pitkää uraa serviisissä tai vain piipahtaa pöydässä. Tämän lisäksi pääset Restelin erinomaisten ja kattavien henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin. Rax Buffet Ideapark Lempäälä Rax Buffet ravintolat sijaitsevat ydinkeskustoissa sekä suurissa kauppakeskuksissa.

Next

Golden Rax Pizzabuffet

rax ideapark

Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme puuttuva palanen, älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Oletko energinen ja kunnianhimoinen tehopakkaus, joka etsii uusia haasteita urallaan? Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Ympäri Suomen sijaitsevissa ravintoloissamme voi herkutella helposti ja vaivattomasti jo lähes 30 toimipisteessä. Oletko toimelias tyyppi, joka nauttii monipuolisista haasteista, eikä pelkää tarttua tuumasta toimeen? Haluatko päästä työskentelemään uusiutuvassa ja kehittyvässä suomalaisessa ravintolaketjussa mukavien työkavereiden ympäröimänä? Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen, osaamisesi ja kokemuksesi mukainen.

Next