Ravintola muusa tampere. RESTAURANT MUUSA, Tampere 2019-12-03

Ravintola Kajo

ravintola muusa tampere

Thaimaalaista, Intialaista, Meksikolaista, Nepalilaista, Turkulaista ja mitä vielä. Jos veneseurueessasi on yli 10 henkeä, niin tee tarjouspyyntö oheisella lomakkeella. Välimeren, Lähi-idän ja pohjoisafrikkalaisen keittiön henki yhdistetään paikallisiin, puhtaisiin raaka-aineisiin. The food by the kitchen staff can be exceptional even if the customer service was weak. Tervetuloa Restaurant Muusa is a relaxed and trendy restaurant located in the heart of Tampere in Olympia-kortteli.

Next

Ravintola Kajo

ravintola muusa tampere

Järvet olivat täynnä kalaa ja metsät marjoja. Löydä ja varaa hienoja ruokailukokemuksia parhaissa ravintoloissa Tampere. Muutoksen inspiraationa asiakkaat Muusan muutos sai alkunsa asiakkaiden kuuntelemisesta. Claim your listing for free to respond to reviews, update your profile and much more. Sain toki pyydettäessä toivomani annoksen nytkin, mutta kaikki eivät ehkä kysy mahdollisuutta versioida listatarjontaa. Tervetuloa tutkimusmatkalle kestävämmän elämäntyylin pariin. Tiskillä ei saatu hymyä, eikä tervetulotoivotuksia.

Next

RESTAURANT MUUSA, Tampere

ravintola muusa tampere

Paja Tampere ¬Ľ Valitse paikkakunta. Muusan brunsseja on kehuttu kovasti ja kuulemma tavallinenkin viikonloppubrunssi on todella kasvispainotteinen. Olympia-kortteli Olympia-kortteli on itsen√§inen, suurista ketjuista riippumaton kokonaisuus Tampereen keskustassa. Haraldin lounas ma-pe kello 11. Kaiken on oltava laadukasta, helposti l√§hestytt√§v√§√§, mutta ei liian tuttua tai ennalta-arvattavaa. Tarjolla oli muun muassa runsaasti erilaisia salaatteja, kastikkeita, piirakoita ja t√§ytettyj√§ leip√§si√§. .

Next

Ravintola Muusa, Tampere: Reviews

ravintola muusa tampere

Ravintola muusa Tampere, Tampere, Finland. Tuoretta hyvää leipää on nyk. Muusan vieressä on seminaaritilat ja leikkinurkkaus lapsille. Ravintolassa on enintään 60 paikkaa. Alkuun tilattu whisky sour täytti paikkansa ja herätteli ruokahalun.

Next

Ravintola Muusa

ravintola muusa tampere

Joko sinä olet ehtinyt käymään Muusassa? Silloin kokonaisuudesta tulee paljon intiimimpi ja henkilökohtaisempi. Lisäksi salaattipöydän vierestä löytyi myös lämmintä ruokaa, joista mainitsemani kasvispyörykät olivat oma lempparini. Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemian ravintola Muusassa ovat viime aikoina puhaltaneet muutoksen tuulet. Sillä aikaa hakataan puita isompi pino kuin naapurilla. Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomana ja gluteenittomana 16. Se näkyy, tuntuu ja maistuu myös ulospäin. Ei muuta kuin kattilat porisemaan.

Next

Ravintola Muusa

ravintola muusa tampere

Jotta illasta muodostuu ikimuistoinen, sen täytyy värisyttää kokonaisvaltaisesti kaikkia aisteja. Baari Koiranen toteaa, että hyvä ravintolakokemus on aina jossain määrin eskapismia. Tarjouspyyntö Varmista paikkasi Haraldin viikinkimiljööseen. Raikas tuulahdus kokouspäivän keskellä, tunnelman ylläpitäjä ennen ja jälkeen konsertin, treffipaikka työpäivän päätteeksi. No racist comments, personal attacks or other unsuitable language. Aurinkoisella terasilla oli ihana loikoilla brunssin jälkeen, kun vatsat oli täytetty brunssiherkuista. Our dishes invite you to celebrate and share the mouth-watering experience together with your companion s.

Next

Ravintola Muusa, Tampere: Reviews

ravintola muusa tampere

Lahjakortit myynnissä myös kaikissa Viikinkiravintola Haraldeissa. Varaus on voimassa vasta saatuasi vahvistuksen. Arkealla tähän palautteeseen tartuttiin heti ja ehdotettiin tällaista uutta kasvisravintolakonseptia. Haraldin välipäivätarjouksen viimeistä päivää viedään. Pala tätä herkullista elämää on nyt saatavilla Trattoria Tammerin puistossa.

Next

Ravintola, lounas, à la carte, terassi, kabinetti

ravintola muusa tampere

Kodikas lounge-ravintola Muusa on yksi Arensburgin ravintoloista Kuressaaren vanhan kaupungin pääkadulla. Kun Sven oli pieni, niin ruokana oli melkein aina perunaa ja soosia. Tämän haluan päästä pian testaamaan! Sisustus sekalaisen sympaattinen, mutta harmillisesti nykysuuntausten mukaisesti akustiikkaan ei ole kiinnitetty mitään huomiota, joten ilmapiiri meluisia. Tervetuloa Viikinkiravintola Haraldiin Haraldissa on monipuolinen ja herkullinen ruoka, rento palvelu ja uniikki miljöö. Pataan laitetaan vanhaa mulkosilmää eli haukea ja metsästä kouraistaan nyrkillinen puolukoita. Tarjouspyyntösi koskee seuraavaa ravintolaa Helsinki Please leave this field empty. Vaikka siitä huomautettiin se jatkui koko puheen ajan.

Next

Kortteliravintola Pyy

ravintola muusa tampere

Koko kaupunki nautiskelee Haraldin herkkuja enemm√§n kuin mielell√§√§n ‚ÄĒ t√§st√§ siis oiva lahjaidea. Asiakas todellakin on kaiken keskipiste. Jokainen on yksil√∂ yksil√∂llisine tarpeineen. P√∂yt√§seurueiden ja erilaisten illanviettotapojen rajat alkavat h√§ily√§. Please modify your Trip and try again. Kun on vastuussa vain asiakkaille ja itselleen, voi muutoksiin ja tarpeisiin reagoida nopeammin. Hanoissa kymmenkuntaa v√§h√§n erikoisempaakin olutta, muutama drinkkikin l√∂ytyy ja viinit kohtuullisia hinnoittelultaan.

Next