Pyhimys emma gaala. Pyhimys putsasi pöydän Emma 2019-12-03

Pyhimys kunnioitti Emma

pyhimys emma gaala

Konkariosastoa palkittujen joukossa edusti J. Kuudella Emma-palkinnolla palkittu rap-artisti Pyhimys eli Mikko Kuoppala esitti lauantaina Emma-gaalassa kappaleen Jättiläinen yhdessä Aksel Kankaanrannan kanssa. Gaala esitettiin suorana lähetyksenä Nelosella. Oisko emmagaala voinu noteeraa tän? Pyhimys oli lisäksi mukana vierailevana artistina Vuoden musiikkivideo -sarjan voittaneella, Nana Simeliuksen ohjaamalla Kivi Sakset Seteli -videolla. Vain elämää -ohjelmastakin tuttu Pyhimys oli myös yleisöäänestyksen suosikki vuoden artistiksi. Yli tuhat henkilöä ottaneet kantaa tähän varsinkin Instagramissa Emma-gaalan eräässä kuvassa, Iltalehteen yhteyttä ottanut lukija kirjoittaa.

Next

Pyhimys putsasi pöydän Emma

pyhimys emma gaala

Emma-gaalan mukaan kyseessä niin harvinainen tapaus, ettei säännöissä lue sitä. Mikko Kuoppala sanoi tammikuussa Helsingin Sanomien huomanneensa kollegansa lahjakkuuden jo vuosia aiemmin. Kappaleita on siis kuunneltu kahteen erilliseen platinaan oikeuttava määrä. Ensimmäistä kertaa Helsinki Areenalla järjestetyn gaalan voittokkain artisti oli Pyhimys, joka pokkasi kaikkiaan kuusi Emmaa: vuoden miessolistin, vuoden hip hopin, vuoden albumin, vuoden biisin, vuoden striimatuimman biisin ja vielä yleisöäänestyksen vuoden artisti -Emman. Karjalainen, joka kuittasi vuoden rock -Emman albumistaan Sä kuljetat mua. Videolla vierailevat myös Pyhimys ja Elastinen.

Next

Pyhimys kunnioitti Emma

pyhimys emma gaala

Robin esiintyi englanniksi Vuoden yhtyeenä gaalassa palkittiin Gasellit ja vuoden tulokkaana etukäteen eniten Emma-ehdokkuuksia kerännyt Vesta. Pyhimys kertoi lokakuussa Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa synkästä vuodestaan: koko yhtye joutui terapiaan, alkoholia kului liikaa, ihmetteli miten parisuhde kesti Avasin mun silmät: 1 221 610, Edelleen edellä: 4 654 007 ja Surullinen klovni: 7 757 539. Tämän sarjan voitti Mikael Gabrielin Kivi sakset seteli, jonka on ohjannut Nana Simelius. Toikka kuoli tammikuussa vain 21-vuotiaana. Kuvan säännöistä voit katsoa alta.

Next

Pyhimys kunnioitti Emma

pyhimys emma gaala

Kriitikoiden Emma meni Ruusut-yhtyeelle ja vuoden tuottaja -pysti Jukka Immoselle. Tapahtumapaikkana oli ensimmäistä kertaa Helsingin Areena. Vuoden naissolistina palkittiin Anna Puu, joka sai Emman myös vuoden pop -kategoriassa Nälkäinen sydän. Yllätystähtenä nähtiin Robin Packalen, joka oli vaihtanut esityskielensä englanniksi. Tyly vastaus Myöhemmässä tarinassaan Pyhimys vielä pohti samaa kuin Iltalehteen yhteyttä ottanut lukija: Emma-gaalan säännöt eivät kiellä postuumisti palkintojen antamista. Lisäksi Pyhimys oli vierailijana Surullinen klovni -kappaleella.

Next

Pyhimys sanasodassa Emma

pyhimys emma gaala

Rap-artisti oli gaalan palkintorohmu ja pokkasi Emman kaikkiaan kuudessa kategoriassa, muiden muassa vuoden miessolisti, vuoden albumi Tapa poika ja vuoden biisi Jättiläinen. Pyhimys pohti vielä Emma-gaalan vastausta omassa tarinassaan. Yleisö sai äänestää artistin lisäksi myös vuoden musiikkivideota. Tämän vuoden erikois-Emman sai Anssi Kela. Nyt tästä kärsii palkinnon jo muutenkin kyseenalainen uskottavuus, Pyhimys pohtii. Nuoren artistin muistokirjoitus ilmestyi niin ikään lauantaina. Toinen pitkän linjan artisti Juha Tapio voitti vuoden iskelmä -kategorian Kuka näkee sut.

Next

Pyhimys putsasi pöydän Emma

pyhimys emma gaala

Emma-gaalan säännöt eivät kiellä palkinnon antamista postuumisti eli artistin kuoleman jälkeen. Kapellimestari Esa-Pekka Salonen sai gaalasta mukaansa vienti-Emman. Emma-gaalan säännöissä ei lue, että ei voi olla ehdolla, jos on menehtynyt. Musiikkialan suurin kotimainen tapahtuma Emma-gaala oli tänä vuonna Pyhimyksen juhlaa. Tätä ei ole toistaiseksi erikseen sääntöihin kirjattu, sen verran harvinaisia tällaiset tapaukset ovat, Emma-gaala kirjoittaa vastauksessaan. . Esimerkiksi rap-artisti Iben perusteluihin raati on maininnut nimenomaan sen, että hänen kappaleensa ovat tänä vuonna striimanneet kultaa.

Next

Pyhimys sanasodassa Emma

pyhimys emma gaala

Ainakaan suosiosta ehdokkaaksi asettaminen ei ole voinut jäädä kiinni. Tämä oli vähän kuin elämäntyöpalkinto, Pyhimys sutkautti lavalla ottaessaan vastaan itselleen tärkeää vuoden hip hop -Emmaa. Yllätysnumerona lavalle nousi hiljattain armeijasta kotiutunut ja esiintymiskielen englanniksi vaihtanut Robin Packalen, joka esitti uuden kappaleensa I'll Be With You. Asiaa on ihmetelty sosiaalisessa mediassa ja myös Iltalehti on saanut ihmetteleviä yhteydenottoja asiaan liittyen. Pyhimys kirjoitti Instagramin Tarina-osioon torstai-iltana. Lavoilta viime vuonna näyttävästi vetäytynyt Cheek palkittiin vuoden live -kategoriassa sekä vuoden myydyimmästä albumista Timantit on ikuisia. .

Next

Pyhimys putsasi pöydän Emma

pyhimys emma gaala

. . . . . . .

Next