Posti kokkola aukioloajat. Kokkolan kaupunki : Muutoksia kaupungin toimipisteiden aukioloajoissa kesällä 2018 2019-12-04

Posti yrityksenä

posti kokkola aukioloajat

Lähetyksiä voi noutaa vielä sunnuntaina 23. Tänä vuonna pakettisesongissa asiakkaita palvelee 1 000 Postin pakettiautomaattia, tuplasti enemmän kuin viime vuonna. Kiepin näyttelytoimintaa tullaan jatkamaan museorakennusten peruskorjausten jälkeen. Posteista 90 % toimii jo kumppaniyrityksissä. Postin omat myymälät ovat kiinni. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä.

Next

Aukioloajat » Pietarsaari

posti kokkola aukioloajat

Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä. Muutoksesta tiedotetaan alueen asiakkaita kotiin lähetettävällä kirjeellä. Lista päivittyy viimeisimpien tietojen mukaan. Renlundin museon — Keski-Pohjanmaan maakuntamuseon kuva- ja arkistopalvelut Vingenkatu 18A Suljettu 1. Kälviän kirjasto avoinna talvella kesällä 1.

Next

Joulun ajan aukioloajat

posti kokkola aukioloajat

Muissa asioissa voi ottaa yhteyttä kaupungintalon asiakaspalveluun. Uusia kuntosalikortteja saa lunastaa vapaa-ajanohjaajalta 21. Joulun alla Postin omat myymälät palvelevat tavallista pidemmin aukioloajoin, mutta pyhäpäivät tuovat aukioloaikoihin muutoksia. Kokkolan posti 67100 siirtyy 16. Koivuhaan kirjasto avoinna talvella kesällä 1.

Next

Kokkolan postien aukioloajat

posti kokkola aukioloajat

Valmiiksi maksetun lähetyksen voi jättää mihin tahansa postiin. Mitähän väärää tuossakin aiheessa muka on, kun heti ollaan haukkumassa? Kaikki Postin palvelupisteet ja aukioloajat löytyvät osoitteesta posti. Postin omat myymälät ovat kiinni. Renlundin museo Toimisto Vingenkatu 18A on suljettu 1. Postin omat myymälät sulkevat normaalisti kello 21. Helsingin pääposti on remonttitöiden vuoksi suljettu 5. Postin omat myymälät palvelevat vielä klo 21.

Next

Itsenäisyyspäivän ja joulun ajan aukioloajat Postin omissa myymälöissä

posti kokkola aukioloajat

Kuntosali on auki normaalisti kausikorttilaisille. Postin verkostoon kuuluu noin 1 400 palvelupistettä. Ullavan kirkonkylän kirjasto avoinna talvella kesällä 1. Onhan täällä paljon turhempiakin keskustelun aiheita. Posti on avannut joulusesonkia varten myös yli sata joulun ajan väliaikaista noutopistettä. Postin omat myymälät ovat kiinni.

Next

Posti yrityksenä

posti kokkola aukioloajat

Postin oma myymälä Pitkänsillankadulla tarjoaa postipalvelut normaalisti siirtoon asti. Kotimaan pakettien ja kirjattujen kirjeiden lähettämisessä voi käyttää Postin uutta verkkopalvelua, jossa voi maksaa postimaksun ja tulostaa lähetykseen osoitekortin. Postipalveluja saa Kokkolassa myös kolmesta muusta palvelupisteestä: Posti, K-market Merituuli Lasimestarintie 12 b, 67300 Kokkola Posti, R-kioski Koivuhaka Mäntynäädänkatu 6, 67800 Kokkola Posti, Siwa Ykspihlaja Satamakatu 12, 67900 Kokkola Kokkolassa verkkokauppaa sekä pakettien noutamista ja lähettämistä helpottaa neljä Postin pakettiautomaattia: Pakettiautomaatti, S-market Hakatori Torikatu 12, 67100 Kokkola Pakettiautomaatti, Minimani Kokkola Tehtaankatu 43, 67100 Kokkola Pakettiautomaatti, K-citymarket Kokkola Heinolankaari 9, 67600 Kokkola Pakettiautomaatti, Prisma Kokkola Prismantie 1, 67700 Kokkola Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta. Nimi Osoite Postinro Paikkakunta Kaupunginosa Aukioloaika Tehtaankatu 13 67100 Kokkola Mäntynäädänkatu 6 67800 Kokkola Satamakatu 12 67900 Kokkola Rautatienkatu 10 67100 Kokkola Lasimestarintie 12 67300 Kokkola Heinolankaari 9 67605 Kokkola Tehtaankatu 43 67105 Kokkola Prismantie 1 67705 Kokkola Torikatu 12 67105 Kokkola Terminaalikatu 6 67700 Kokkola. Posti yrityksenä Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. Lohtajan aluetoimisto on suljettu 9. Kieppi, Kokkolan luonnontieteellinen museo on suljettu 29.

Next

Itsenäisyyspäivän ja joulun ajan aukioloajat Postin omissa myymälöissä

posti kokkola aukioloajat

Postin omissa myymälöissä pidennetyt aukioloajat jouluun saakka Postin omat myymälät ovat joulun alla auki normaalia pidempään, ja ne palvelevat myös viikonloppuisin. Omatoimikirjastossa on samat käyttösäännöt kuin kirjastossa muutenkin. Sivistyskeskus Kokkolan kaupungin sivistyskeskus Rantakatu 16, 5. Posti on auki tänään klo 18:sta, ja huomenna 10-16, Su 12-16. Postin palvelupisteverkostoon kuuluu 800 postia ja 1 700 pakettiautomaattia. Palo saatiin rajattua museon vanhaan hirsiosaan, ja siellä sijainnut Armas Järvelän perhoskokoelma saatiin evakuoitua heti lämpimiin sisätiloihin.

Next

Posti henkilöasiakkaille

posti kokkola aukioloajat

Postit muissa palveluyrityksissä noudattavat omia aukioloaikojaan. Postin omat myymälät ovat kiinni joulupyhät 24. Ullavan aluetoimisto ovat suljettuna 9. Kaikki kirjaston toimipisteet on suljettu juhannuksena 22. Kiireelliset päivähoitohakemukset voi jättää Rantakatu 16:n ala-aulan lukittuun varhaiskasvatuksen postilaatikkoon. Muita asiakkaita ei saa häiritä, eikä paikkoja sotkea.

Next

Kokkolan kaupunki : Aukioloajat

posti kokkola aukioloajat

Postin omat myymälät ovat kiinni. Arki-iltaisin klo 21 saakka Lauantaisin 10-17, sunnuntaisin 12-16 Joulupyhät ja vuodenvaihde Jouluaaton aattona 23. Posteista valtaosa on kauppojen ja muiden liikeyritysten ylläpitämiä, ja ne palvelevat joulun, uudenvuoden ja loppiaisen aikaan omien aukioloaikojensa mukaan. . Saat käyttöoikeuden omatoimikirjastoon allekirjoittamalla käyttöoikeushakemuksen kirjastossa. Postin omissa myymälöissä alkavat pidennetyt joulun aukioloajat Postin omat myymälät ovat joulun alla auki normaalia pidempään. Nuorisopalvelut Ohjaamo Kesäkuussa arkisin 29.

Next

Itsenäisyyspäivän ja joulun ajan aukioloajat Postin omissa myymälöissä

posti kokkola aukioloajat

Kaupungin asiointi- ja neuvontapiste Avoinna arkipäivisin klo 8—16 Aluetoimistot Kälviän aluetoimisto suljettuna 2. Kieppi, Kokkolan luonnontieteellinen museo Avoinna 1. Kokoelmien tarkistaminen ja konservointi vie aikaa useampia kuukausia. Muita asiakkaita ei saa häiritä, eikä paikkoja sotkea. Napapiirillä sijaitseva Joulupukin pääposti 96930 Napapiiri on avoinna vuoden jokaisena päivänä, myös jouluna ja vuodenvaihteessa sekä loppiaisena. Pakettien nopea noutaminen tekee tilaa seuraavien asiakkaiden lähetyksille.

Next