Platou sport torshov. Platou Sport 2020-01-19

Ski

Platou sport torshov

Alt av vinter og skibekledning 30%-50% I morgen kl 10 starter vi salget hos Platou Torshov i Vogts gate. I would not recommend this store if you consider buying any product. Vi trekker den heldige vinneren på torsdag kl 21. Vi har fulgt Sweet fra starten og det er helt utrolig hva gutta fra Trysil har fått til. Se under for hva som venter deg.

Next

Platou «tar over» Torshov Sport

Platou sport torshov

Jobbintervjuet vil foregå mens du briljerer med drill og bor… Send mail til com hvis du interessert. Vi har også et parti fra fjoårets kolleksjon som vi selger til halve prisen. Bergans klassikeren, Breheimen, i nytt og retroinspirert design! Phenix har vært stolt sponsor for det norske alpinlegget siden 1993. . Skiene bærer preg av mye av de samme egenskapene som Worldcup skiene har som full trekjerne, titanal laminater og sandwich konstruksjon. .

Next

Clarksons Platou

Platou sport torshov

Du må være fingernem og nøyaktig. . Hero er alternativet for deg som elsker de første timene i bakken da snøen er ny-preppet og hard og du er alene med løypene for deg selv. For at du skal bli kjent med vår nye sommerbutikk lokker vi nå med 30 % på alle varer! Imponerende, nærmest uslitelig, japansk kvalitet, med silkestrøken finish og god passform. Alle som liker er med i trekningen av et valgfritt produkt fra de annonserte produktene. Den opprinnelige Torshov Sport i Vogts gate har fått nytt navn.

Next

Platou Sport

Platou sport torshov

Vi gjør skiene dine klar! God sommer og takk til alle fjelløpere! Gjør et kupp før vinterferien! Ikke la sjansen gå fra deg. Platou vintersalg bekledning 30-50% Salget starter onsdag 20. Få med deg indrefileten av norsk skihistorie. En svært fleksibel jakke som pakker minimalt i lommen og veier lite. Eksportandelen har tatt fart de siste årene og Sweet er nå større på utsiden av Norge. Her har du hjelmen for aktive alpinister. Henrik Kristoffersen kommer rett fra årets første pallplassering til Torhov.

Next

Nyåpning av Platou Torshov

Platou sport torshov

. Vi liker spesielt godt detaljene med glidelås og ankelstramming som kan gjøre buksen tettsittende rundt leggen. . Perforering under armene for maks ventilasjon og fukttransport. Vi selger derfor ut alt av sykler, deler og tilbehør til 50%-70% rabatt.

Next

Platou Sport

Platou sport torshov

Her finner du godsakene skifolket liker på salg som Norrøna, Kjus, Sweet, Swix, Bjørn Dæhlie, Devold, Hestra, Rab, Lill Sport, IceBreaker, Patagonia, Arc'teryx, Houdini, Reusch, Brynje, Smartwool, Kask, Northern Playground. . Tettsittende hette som passer under f. Dette betyr at vi skal slutte med salg av sykler. Platou Torshov med nytt sommerutvalg! Og dere som kjenner Platou vet at hos oss finner du merker som Arcteryx, Norrøna , Fjällräven, Osprey, Peak Performance, Sweet Protection, Patagonia, Houdini, Amundsen, Icebreaker, Dynafit, Hestra… Og som vanlig priser vi i tillegg ned noen utvalgte godbiter… Stinn brakke på Verftet når årets FilmTour snurrer skifilmer! Gratis foredrag med Oddvar Brå - «Et skiløperliv». Tilbakemeldingene var entydige og Platou Fjellkarusell 2018 ble suksess fra start til mål. Platou Sport Torshov er tilstede med ski og vinterbekledning til fantastiske priser! Nå er vi klar for en ny runde for dere som liker å løpe i fjellet! Sekken sitter tett på ryggen, gode feste og bæremuligheter for ski.

Next

Platou Sport, Småstrandgaten 8, Bergen (2019)

Platou sport torshov

Black Friday er også kommet til Platou og vi har fått utallige henvendelser fra våre kunder. I dag har Torshov Sport 12 butikker. Torshov Sport-butikken i Vogts gate på Torshov, som fører ski og fjell- og klatreutstyr, har allerede skiftet navn til Platou Torshov. Står sterkere sammen Ved å kjøpe seg inn i Platou-kjeden har Terje Laurendz, daglig leder og medeier i Torshov Sport, kommet et stykke på vei med ønsket om å satse sterkere på fotball, hockey og løping. Hos oss finner du også det beste innen alpin-racing, og alt til reduserte priser - opptil 50 % rabatt! Nydelig utsikt, herlig vær og god stemning! Skiservice hos Platou Fjøsanger Vi vet det er mange der ute med dyre flotte ski som ikke får tatt ut sitt potensiale. . Hos Platou Fjøsanger er vi på jakt etter en deltidsansatt på skiverkstedet par dager i uken og oftere når snøen laver ned.

Next

Clarksons Platou

Platou sport torshov

Torshov Sport har nå gått inn på eiersiden i Platou-butikkene som skal v. Nå får du denne til uforglemmelig pris hos Platou Sport nettbutikk 30 % på alle varer- bli kjent med vårt nye sommerutvalg! Dette har resultert i at Platou Torshov åpner dørene i Vogts gate torsdag. . Microlight- jakken har vi i flere farger både for dame og herre. Også når det dreier seg om skisekker.

Next

Platou «tar over» Torshov Sport

Platou sport torshov

Torshov Sport skifter navn til Platou Torshov! Platou vintersalg bekledning starter onsdag kl 10. Nå er den mer raffi nert og egen modell tilpasset for dame Kresta. Åpningstilbud Platou Torshov torsdag 16. Hilde Finne stakk av med seieren i kvinneklassen og Filip Eidsheim ble rasket av herrene. Og tilbudene er mange for deg som digger ski og friluft. Platous årlige skisalg som innleder skisesongen! Han opplyser at Platou, som har seks butikker på Vestlandet, har en langsiktig plan om å bli mer landsdekkende, og at Torshov-butikken er det første steget på denne veien. I tillegg til de annonserte tilbudene, gir vi også -20% på alt av bekledning.

Next