Plantasjen åpningstider jul. Hageland 2019-12-01

Plantasjen i Tønsberg

Plantasjen åpningstider jul

Velkommen til 101 hagesenter Vi er en landsdekkende fagkjede som består av mer enn 100 hagesentre. Ved å legge en lyslenke og rader av eføy på bordet, får du ekstra liv i pådekkingen din. Husk å gjøre et nytt snitt med en øks eller sag og å sette juletreet i vann når den tas inn. Vi er stolte av vår butikk og det er en fryd for øyet å gå blant alle blomstene og plantene. Mange orkidéer sammen i en skål med grønnmose mellom, gir et stilig arrangement. Adventsstemning ute Det er gøy å gjøre det litt ekstra koselig også utendørs i adventstiden. Jultre Juletreet pleier å være et hett tema i mange familier — det gjelder å finne riktig størrelse, tetthet og sort.

Next

Plantasjen i Tønsberg

Plantasjen åpningstider jul

Bestiller du på nett kan du velge blant et utvalg ulike motiver og lage ditt eget design! Plantasjen leverer alle hverdager, dag og kveld. Kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt. Sammen med grønnmose, lys og grankvister kan du lage en herlig borddekorasjon. Med våre over 140 butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. En enkel tulipan på nattbordet ønsker deg en god morgen. Om butikken Hos Plantasjen Storgata finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, inneplanter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden.

Next

Hageland

Plantasjen åpningstider jul

Flere områder legges til i starten av 2020. Varer som finnes på lager, kan leveres neste virkedag avhengig av ditt fraktvalg. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv. I våre hagesentre får du gode kvalitetsvarer av planter, blomster og hageprodukter. Besøk oss for å bli inspirert til å pynte opp hjemme eller gi noen en oppmerksomhet med blomster. Planter som kan stå ute nå når kulden kommer, er fremfor alt lyng og julerose. Plant i en stor potte og dekorer gjerne med mose eller lyslenke.

Next

Desember

Plantasjen åpningstider jul

Røde, flotte tulipaner til jul med litt eukalyptus eller blåbærkvist, gir en enkel, men stemningsfull bukett som passer både til deg selv og som gave. En kald garasje eller nær husveggen på balkongen er en utmerket førstestasjon. Før nyttår Orkidéer er en utmerket blomst som sammen med sølv og glitter gir en herlig feststemning. Vi har også produkter slik at du kan dyrke grønnsaker og krydder selv. Rundt Plantasjen Storgata bugner det av alle mulige typer butikker og matserveringsmuligheter, og det er enkelt å komme seg til butikken vår både til fots og med de mange kollektivstoppene og sentralbanestasjonen i nærheten.

Next

Oslo, Nydalen

Plantasjen åpningstider jul

Hageland har et bredt sortiment av hagerelaterte produkter til gunstige priser. For ekstra lys og stemning på kveldene, kan du plassere ut noen lykter inntil krukkene og snurre lyslenker rundt rekkverket på balkong og altan. Plantasjen tilbyr et unikt utvalg av planter og andre hageprodukter såvel som inneplanter, snittblomster og gravdekorasjoner. Still oss gjerne spørsmål om det er noe du lurer på, eller besøk et av våre 101 Hageland. Stabiliser løkene med sten i bunnen. Om butikken På Plantasjen Hamar finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi gir deg gode gartnerråd og veiledning til riktig plantestell, slik at du skal lykkes med dine blomster og planter.

Next

Desember

Plantasjen åpningstider jul

Fraktprisen for hjemlevering varierer avhengig av hvilke produkter du bestiller og hvor du bor- nøyaktig fraktbeløp vises alltid i kassen før du betaler. En stor og herlig krans på døren hilser både deg og dine gjester velkommen. Enkelte leveranser kan også leveres lørdag mot tillegg Sjekk dine ulike fraktalternativ i kassen før du betaler. Velkommen til oss i det grønne! Vår butikk er litt mindre enn andre Plantasjen butikker. Black Friday 07-24 Desember 8.

Next

Desember

Plantasjen åpningstider jul

Om Plantasjen Storgata Plantasjen Storgata byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger i det travle handlestrøket; Storgata, et lite steinkast fra de store kjøpesentrene som Oslo City og Byporten. Husk å velge hvilket Hageland som tilhører deg, da får du nemlig opp priser på produkter og relevant informasjon for området du oppholder deg. Her finner du spennende artikler, flotte hagemøbler og alle våre fine produkter! Når du kommer inn blir du møtt av grønne planter, blomstrende planter og avskårne blomster som gir deg en herlig jungelfølelse. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Vi i Hageland ønsker deg en blomstrende sesong.

Next

Oslo, Nydalen

Plantasjen åpningstider jul

. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt. Avvikende åpningstider Ved høytider vil noen butikker og virksomheter ha avvikende åpningstider. Plantasjen er Norges største hagesenterkjede med nær 70 butikker fra Mandal i sør til Tromsø i nord. Du kan kjøpe gavekortet på senteret, eller bestille det på nett.

Next

Hamar

Plantasjen åpningstider jul

Vi har en utdannet gartner og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter, og kan svare på det aller meste. Beregnet leveringstid vises i kassen før du betaler. Nattåpent 10-24 November Fredag 29. Når den er kjøpt, er det best at den stegvis tas inn i varmen. På kan du også sjekke saldoen på kortet. Flere av våre spisesteder holder søndagsåpent. Fyll inn ditt postnummer for å sjekke muligheten for hjemlevering.

Next

Oslo, Nydalen

Plantasjen åpningstider jul

Plantasjen fører også jord, plenfrø, hageredskap og maskiner, samt kvalitetsfôr til hund og katt. De finnes i flere varianter av sorter, størrelser og farger. Livet blir bedre med planter! Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, utemøbler, hageredskaper og mye mer — vi er både en blomsterbutikk og et hagesenter. På nettsiden vår kan du finne de produktene som alle butikkene våre har, slik at du lettere kan forberede deg på hva du ønsker å kjøpe når du besøker ditt lokale Hageland hagesenter. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss.

Next