Picnic oulu. Zeppelinin liikkeet 2019-12-20

Picnicin verkkokauppa yrityksille

picnic oulu

Picnicin kuljetuspalvelu toimittaa tilaukset pääkaupunkiseudulla arkisin klo 8. Kielletyt esineet ja asiat Tapahtumaan ei saa tuoda omia juomia, lukuunottamatta 0,5l -kokoista, avaamatonta kirkasta vesipulloa. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi tapahtuman ovilla. Tällöin Picnic-kahvilaa ei tarvitse valita, vaan tilaus toimitetaan aina Yrjönkadun Picnicistä. Tölkkipantti Tapahtumassa on käytössä pantti. Laskutussopimuksen hyväksymiseen menee noin kolme työpäivää.

Next

Front page

picnic oulu

Avustettavan henkil√∂n saattaja p√§√§see tapahtumaan ilmaiseksi. Mik√§li yrityksell√§nne ei ole viel√§ laskutussopimusta kanssamme,. Picnic ‚ÄĒ Meill√§ tehty Sinulle. Me haluamme sinut osaksi l√§mminhenkist√§ joukkoamme. Kaikille yritysasiakkaille, jotka ovat lippujen oston yhteydess√§ ilmoittaneet firman nimen, on varattu paikat automaattisesti. Voitte maksaa tilauksenne my√∂s laskulla, mik√§li teill√§ on laskutussopimus kanssamme. .

Next

Front page

picnic oulu

Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat kiellettyjä tapahtumassa. Kuvia käytetään festivaalin markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla. Pääkaupunkiseudulla tilaukseen on myös mahdollista liittää kuljetuspalvelu. Picnic on 25-vuotias kotimainen perheyritys, joka on laajentunut vuosien varrella yhdeksi Suomen suurimmaksi fast casual -lounaskahvilaketjuksi. Tilausvahvistus lähetetään myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Next

Pikkujoulu Piknik 23.11.2019 Ouluhallissa

picnic oulu

Tällöin Picnic-kahvilaa ei tarvitse valita, vaan tilaus toimitetaan aina Yrjönkadun Picnicistä. Tapahtumassa on myös Nordic Gourmetin ruokamyyntipiste. Here you will find coffee shops and a kiosk, among other outlets. Ouluhallin edustan parkkipaikat sekä osa hallin vierustan parkkipaikoista ei ole käytössä. Oletko hakemassa työtä, jossa aidosti viihdyt? Tapahtumaan ei saa tuoda mahdollisesti vaaratilanteita aiheuttavia esineitä kuten teräaseita. Tällöin Picnic-kahvilaa ei tarvitse valita, vaan tilaus toimitetaan aina Yrjönkadun Picnicistä.

Next

Lounas Oulu, Keskusta

picnic oulu

Saapuminen ja pysäköinti Kaikki kulku Ouluhallille tapahtuu Raksilan uimahallin suunnasta. Tilauksen muuttaminen tai peruuttaminen Jos teillä on tarvetta muuttaa tai peruuttaa tilauksenne, ottakaa yhteyttä suoraan kahvilaan. Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi noutaa valitusta Picnic-kahvilasta. Tällöin verkkokauppa muistaa kirjautumisesi seuraavan kerran, kun olet tekemässä tilausta. Tilaukset toimitetaan noin 30 minuutin aikaikkunassa pyydettyyn toimitusaikaan nähden.

Next

Picnic

picnic oulu

Tilausvahvistus l√§hetet√§√§n my√∂s antamaasi s√§hk√∂postiosoitteeseen. Tilaus tulee tehd√§ viimeist√§√§n 2 tuntia ennen haluamaanne noutoajankohtaa. Nautitko ihmisten kohtaamisesta, s√§teiletk√∂ hymy√§ ja toimit kiireisess√§kin tilanteessa syd√§mellisell√§ asenteella? Mik√§li saavut tapahtumaan henkil√∂autolla, kehotamme k√§ytt√§m√§√§n Raksilan markettien ja uimahallin parkkipaikkoja. It consists of seven restaurants and Pikku-K√∂√∂ki, a play area for children. Bussit kiert√§v√§t keskustan hotellien edustalta Ouluhallille klo 17:00‚ÄĒ20:30, ja Ouluhallilta takaisin keskustaan klo 00:30‚ÄĒ02:00 v√§lisen√§ aikana.

Next

Picnic Finland Oy hiring Kahvilatyöntekijäksi Picniciin Ouluun!, Picnic Finland Oy, Oulu in Oulu, FI

picnic oulu

Tällöin Picnic-kahvilaa ei tarvitse valita, vaan tilaus toimitetaan aina Yrjönkadun Picnicistä. Pyörätuoliasiakkaille on rajattu alue lavan edustalla. Kesäkatu is a covered street that serves as a meeting place and a venue for events. Löytötavarat Mikäli löydät alueelta toiselle kuuluvaa omaisuutta, toimitathan sen järjestyksenvalvojalle tai narikkaan, josta voit myös vastaavasti kysellä kadonneita tavaroitasi tapahtuman aikana. Mikäli yrityksellänne on jo olemassa Picnicin laskutustili, syöttäkää ensimmäisen tilauksenne yhteydessä yrityksenne y-tunnus ja asiakasnumero.

Next

Zeppelinin liikkeet

picnic oulu

Tilauksen yhteydessä voitte luoda käyttäjätunnuksen, jolla pääsette kirjautumaan verkkokauppaan tulevia ostoksia varten ja seurata tilaushistoriaa. Seuraavan aamun tilaukset tulee jättää edellisenä arkipäivänä klo 15. Mikäli haluat varata seurueellesi paikan etukäteen, laita sähköpostia osoitteeseen: festivaalit a nelonenmedia. Verkkokaupan käyttöohje Picnic-verkkokauppa on tarkoitettu yrityksille. Tällöin verkkokauppa muistaa kirjautumisesi seuraavan kerran, kun olet tekemässä tilausta. Etene näytöllä annettujen ohjeiden mukaan. Valokuvaus Tapahtumassa liikkuu tapahtuman virallinen kuvaaja.

Next

Picnic

picnic oulu

Palvelemme vuosittain reilusti yli miljoonaa suomalaista ja monelle olemmekin tuttuja klassisista tuotteistamme - uuniperunoista sekä patongeista. Suosittelemme saapumaan paikalle ensisijaisesti julkisilla, takseilla sekä Piknik Bussilla välttyäksesi ruuhkilta. Etene näytöllä annettujen ohjeiden mukaan. Klassikoidemme lisäksi haluamme uudistua pysyen kiinni tässä päivässä. Seuraavan aamun tilaukset tulee jättää edellisenä arkipäivänä klo 15. Saatte tuotteet nopeasti tilaamalla ne vain 2,5 h ennen haluamaanne toimitusajankohtaa.

Next

Front page

picnic oulu

Etene näytöllä annettujen ohjeiden mukaan. Henkilökohtaiset avustajat eivät tarvitse erikseen tapahtumalippua, vaan pääsevät alueelle yhdessä avustettavan kanssa. Esteettömyys Invapysäköintiluvalla voi pysäköidä Ouluhallin edustan parkkipaikoille, jotka on muutoin poissa yleisökäytöstä. Tilausvahvistus lähetetään myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos teillä on kysyttävää tilauksista, tilausmuutoksista tai muuta palautetta, voit olla suoraan yhteydessä suoraan kyseiseen kahvilaan.

Next