Perjantai sää. Sääennuste Vaasa 2020-01-30

Juhannus 2020

perjantai sää

Tarjolla on myös useita juhannusfestareita ympäri maan. Illalla maan länsiosassa sade voi olla paikoin runsasta. . Lapissa Pilvistä ja ajoittain lumisadetta, joka on paikoin sakeaa, etelässä myös räntä- tai vesisadetta. Erään uskomuksen mukaan mitä enemmän juhannuksena juopoteltiin, sitä parempi tuli sadosta. Yöllä lännestä poutaa ja selkenevää. Vakiintuneen käytännön mukaan juhannusaatto, joka on 19.

Next

Sääennuste Vaasa

perjantai sää

Merivesi on Merenkurkussa ja Perämerellä korkealla. Juhannukset tapahtumat: Juhannus on keskikesän juhla. Maassamme vallitsee lauha lounainen ilmavirtaus ja ajoittain sataa vettä, erityisesti Lapissa räntää tai lumisadetta. Juhannuksen sää Aihe joka puhuttaa aina. Yöllä lännestä poutaa ja osaksi selkenevää.

Next

Perjantai

perjantai sää

Sitä vietetään kesäpäivänseisauksen läheisyydessä kesäkuun 19. Kohtalaista tai navakkaa sekä puuskaista etelän ja lännen välistä tuulta. Selkämeren pohjoisosassa, Merenkurkussa ja Perämerellä esiintyy kovaa aallokkoa, jossa merkitsevä aallonkorkeus ylittää 4 metriä. Vedenkorkeusvaroitus Merivesi on Saaristomerellä korkealla. Kohtalaista tai navakkaa sekä puuskaista etelän ja lännen välistä tuulta.

Next

Sääennuste Vaasa

perjantai sää

Islannin itäpuolella oleva syvä matalapaine liikkuu koilliseen. Kohtalaista etelän ja lännen välistä tuulta. Huomenna kohtalaista tai navakkaa sekä puuskaista etelän ja lännen välistä tuulta. Vaikka juhannukseen valitettavasti kuuluvatkin vuosittain ikävät tragediat, joista voimme lukea iltapäivälehdistä, meluaminen ja juopuminen ovat kuuluneet juhannuksen viettoon kautta aikain sillä niiden on uskottu tuottavan onnea ja karkottavan pahoja henkiä. Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa Pilvistä ja ajoittain vesi-, räntä- tai lumisadetta.

Next

Sää ja meri

perjantai sää

Yöllä lämpötila laskee nollan vaiheille. Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä. Illalla lännestä poutaa ja osaksi selkenevää. Yöllä lämpötila laskee Keski- ja Pohjois-Lapissa 0 ja -5 asteen välille. Yöllä sää poutaantuu koko maassa ja sää selkenee osittain.

Next

Sää ja meri

perjantai sää

Aallokkovaroitus Suomenlahden länsiosassa ja Pohjois-Itämerellä esiintyy kovaa aallokkoa, jossa merkitsevä aallonkorkeus ylittää 4 metriä. Yöllä lämpötila laskee -1 ja +4 asteen välille. Juhannuksen teemoja Suomalaiseen juhannuskulttuuriin kuuluvat kiinteästi mökkeily, juhannussauna, lipunnosto salkoon sekä kokon polttaminen. Odotettavissa huomiseen iltapäivään asti: Maan etelä- ja keskiosassa Pilvistä ja ajoittain vesi- tai tihkusadetta, Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa myös räntäsadetta. .

Next

Juhannus 2020

perjantai sää

. . . . . . .

Next

Perjantai

perjantai sää

. . . . . .

Next

Juhannus 2020

perjantai sää

. . . . .

Next

Sääennuste Vaasa

perjantai sää

. . . . .

Next