Pasta med laks. Pasta med laks og spinat i cremet hvidvinssauce 2019-12-20

Frisk pasta med laks

pasta med laks

Du kan også skifte mellem, hvilken slags laks du bruger til dine pastaretter. Tag den færdigkogte pasta direkte fra gryden og bland den i saucen lad pastaen absorberer det meste af saucen. Kort sagt et rigtigt hverdagshit. Vi anbefaler derfor pasta med røget laks og fløde til de travle hverdage, hvor frokosten eller aftensmaden skal gå hurtigt. Madlavningsfløde kan i øvrigt udskiftes med en almindelig fløde eller en mere mager cremefine.

Next

Pasta med fløde og røget laks

pasta med laks

Retten består af enkelte gode råvarer, som pasta, løg, røget laks og fløde. Forberedelsestid: 5 minutter Tilberedningstid: 10 minutter Mangler du inspiration til aftensmaden i morgen? Der skal ikke være låg på gryden. Grønkål kan renses og klargøres nogle timer inden. Til min røres det hele sammen på den varme pande, så der forstår jeg ikke helt hvorfor du oplever at det bliver koldt? Sådan noget er der jo mange meninger om, men min mand sværger til sunde grønsager, proteiner og pasta. Pasta, laks, asparges og en god, cremet flødesovs så bliver det ikke meget mere smovs — og det er lige netop den fusion, der er sket med stor succes i pasta med laks. Det giver dig mulighed for at gå på opdagelse i helt nye smagsoplevelser, når menuen står på pasta med laks. Med den rette inspiration kan du sammensætte de to ingredienser på et utal af måder, så du nemt kan variere både dine pastaretter og lakseretter.

Next

Pasta med ærter og laks

pasta med laks

Hak løg og hvidløg fint, og drys halvdelen udover laksen. Krydder med salt og peber. Måske er det derfor at han bliver aldeles lykkelig hver gang jeg laver pasta med laks. Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer. Majs på kolbe er kun rigtigt godt i efteråret, majs på frost eller dåse er godt året rundt.

Next

Pasta med laks

pasta med laks

Blandt opskrifterne støder du på flere forskellige typer pasta, så du kan nyde din laks med alt fra ravioli og tortellini til fettuccine og grøntsagspasta. Her kan alle være med! Skær lakseskiverne i grove stykker og tilsæt dem efter ca. Det er en meget nem pastaret, som kun kræver at du sætter omkring 30 minutter af til madlavningen. Tag den færdigkogte pasta direkte fra gryden og bland den i saucen lad pastaen absorberer det meste af saucen. Det er bare ikke så tit jeg ser hele planter til salg.

Next

Frisk pasta med laks og spinat

pasta med laks

Frisk pasta med laks og spinat er en lækker hverdagsret, der kan tilberedes på 25 minutter. Jeg har også købt grønkålsplanter til pynt i haven op mod jul og det synes jeg er så smart for så kan jeg jo spise dem i januar. Hønsekødsuppe og hakkebøffer elsker han stadigt, men kød i store halvrå mængder spiser han efterhånden nødigt og størrelsen på hakkebøfferne er gået drastisk ned over årene. Her på siden finder du derfor et stort udvalg af opskrifter på pasta med laks. Pasta med laks kan laves lynhurtigt, men du kan selvfølgelig også lave din pasta selv, f. Tilsæt fiskefond og lidt fløde.

Next

Frisk pasta med laks og spinat

pasta med laks

Pasta med laks og ricotta er altid et hit. Det er det, som jeg kalder mad i fad. En nem og lækker hverdagsret, som er perfekt til aftensmad. Hovedretter Pasta med laks og ærter Ærter kan de fleste lide — i al fald de små fine grønne. Denne lækre og sunde pastaret med laks er stort set klar på den tid det tager dig at koge pasta. Til gengæld skal der rigeligt med salt i kogevandet, som der også skal være rigeligt af.

Next

Frisk pasta med laks og spinat

pasta med laks

Gem lidt persille til pynt. Er der ikke helt nok fyld, så kan du tilføre mere fløde, samt hvad grøntsagsskuffen måtte indeholde. Her er der brugt en frisk pasta som er blandet med champignon, frisk spinat og stegt laks. . Denne pasta med laks og spinat smager helt fantastisk.

Next

Opskrift på pasta med laks og grønkål

pasta med laks

Om Madens Verden Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Man kan sagtens bruge frisk pasta med smag, f. Det er nemlig dejligt med nem aftensmad, især de dage, hvor man er sent hjemme fra skole eller arbejde. Vend pikant flødeost og laks i pastaen. Pasta og det øvrige italienske køkken er efterhånden blevet hele danmarks yndlingskøkken. Med den rette opskrift, kan du lave alt lige fra en simpel pasta med tomat sauce, salviesmør eller pesto til en pastaret med f.

Next

Pasta med laks

pasta med laks

Krydr med salt, hvidløgspulver, paprika og peber. Den perfekt kogte pasta, er en pasta, der er kogt lige under det perfekte, så den kan koge færdig i saucen. Det er to meget forskellige retter med laks, men begge dejlige og hverdagsnemme. Hæld hvidvin ved og giv saucen et kort opkog. Jeg hedder Louise, jeg er 31 år og bor i København sammen med min kæreste og datter.

Next

Pasta med ærter og laks

pasta med laks

Og i denne bagte pastaret, så er hele arbejdet også gjort nemt. Det smager nemlig lige så godt og er sundere. Derefter er der hældt en cremet fløde over hele herligheden så den er blevet super lækker cremet. Vandet skal koge godt og grundigt, før pastaen kommes i, så vandet ikke går af kog, når pastaen hældes i. Faktisk skal du måske endda tilsætte lidt ekstra pastavand, så din pasta med laks og spinat får den rette og cremede konsistens. Ikke fordi det ikke er lækkert, men fordi dette er en hverdagsret som jeg gerne vil holde rimelig sund, sådan at den egner sig til at serverer dagen før min mand skal løbe maratons og den slags.

Next