Parkering cc gjøvik. Gjøvik kommune 2019-12-01

ONEPARK parkering i Oslo og Norge

parkering cc gjøvik

Det er anledning til dagparkering på Gjøvik gård, i Røverdalen, deler av Kirkegata, Øvre Torggate ved kirken, ved Nytorget, deler av Skolebakken, Bassengvegen, og på Mjøsstranda. For overtredelse av vilkårene for parkering på plasser reservert for forflytningshemmede er kontrollsanksjonen kr 900. Dersom du ikke aksepterer vårt avslag, kan klage rettes til Parkeringsklagenemnda. . Dette gjelder selv om du tenker å klage til nemnda på et senere tidspunkt. Har motorvognen ikke frontrute, plasseres billetten på et annet godt synlig sted § 31, 2. Har du stått i mer enn 3 timer, så husk å betale på en av automatene våre før du forlater senteret, eller betal på nett.

Next

Leie parkering

parkering cc gjøvik

Enten du skal i bryllup, på sommerfest eller bare trenger en fin sommerkjole å gå på jobb i, finner du garantert en favoritt i butikkene nå. Dersom det ikke trekkes billett for tidsbegrenset gratisparkering, eller det parkeres uberettiget på plasser reservert kunde, besøkende eller gjest, er kontrollsanksjonen kr 300 § 36. I Gjøvik er det både offentlige og private p-plasser. Gjøvik kommune drifter de offentlige plassene, mens det er andre aktører som drifter de private. Dersom du feilparkerer i strid med stanse-, og parkeringsforbud etter skiltforskriften eller trafikkreglene vil du kunne bli ilagt et parkeringsgebyr på kroner 900.

Next

ONEPARK parkering i Oslo og Norge

parkering cc gjøvik

Det er 3 timer gratis parkering innenfor senterets åpningstider og står man over 3 timer betaler man når man drar. Parkering for forflytningshemmede Lover og regelverk. Har man behov for å stå lenger enn 3 timer har man ulike betalingsalternativer: 1 Ved avreise med kort til automat — her må du skrive inn reg. Gratis parkering tildeles kun etter innkjøring kl. Det er noen få parkeringsplasser rundt våre bygg i Teknologivegen, der er det foreløpig gratis parkering. Innendørskart over campus Søk etter rom og auditorier i Mazemap. Konsertene er gratis, noe vi kan takke våre hovedsponsorer for.

Next

ONEPARK parkering i Oslo og Norge

parkering cc gjøvik

El-bil og hydrogendrevne motorvogner El-biler og hydrogendrevne biler parkerer gratis på alle offentlige parkeringsplasser i Gjøvik. Betaling Du kan velge om du vil betale med kort eller kontanter. Dersom du fortsatt bestrider kravet, men ikke ønsker å klage saken inn for Parkeringsklagenemnda ber vi om å bli underrettet om dette innen 3 uker, slik at vi eventuelt kan bringe saken inn for forliksrådet for rettslig behandling. Klar for en deilig salat? Klagefristen er 1 år fra datoen du klaget til virksomheten, jfr. Klage på kontrollsanksjon: Du må klage skriftlig innen tre uker etter ileggelsesdato. Der hvor det er innført maks parkeringstid skal urskive benyttes for å dokumentere når kjøretøyet ble parkert.

Next

Parkering

parkering cc gjøvik

I motsatt fall vil det bli iverksatt inkasso av kravet. Næss Bakeri og Kafè spanderer kaffe på alle med pose fra Cubus frem til kl. Under følger noen av de endringer som gjelder for deg som bilfører. Maks parkeringstid I Gjøvik sentrum er det hovedsaklig maks 3 timers parkeringstid. Da kan man shoppe uten å bekymre seg for parkering. Det er 3 timer gratis parkering innenfor senterets åpningstider og står man over 3 timer betaler man når man drar. Eller skal du beise terrassen eller male huset? Kombinasjonen av mozzarella, melon og s.

Next

ONEPARK parkering i Oslo og Norge

parkering cc gjøvik

Informasjon om de aktuelle forskrifter kan du finne her: Husk at ryddige parkeringsforhold er et gode for alle. En forbruker kan bare helt unntaksvis pålegges å dekke parkeringsvirksomhetens omkostninger; jfr. Eventuell billett må plasseres godt synlig bak frontruten. Klage på avslag Får du ikke medhold i klagen, kan du kreve å få forelagt klagen for Gjøvik tingrett. Vi gjør oppmerksom på at rettens kompetanse er begrenset i slike saker. Innhold Parkering i Gjøvik Fra 1.

Next

CC Gjøvik, Jernbanesvingen 6, Gjøvik (2019)

parkering cc gjøvik

Alle har et ansvar for å gjøre sitt til at Gjøvik blir en trafikksikker og trygg kommune. Denne gangen er det sommermat som gjelder — fargerik, frisk og utrolig godt! Du må framsette kravet innen tre uker etter at du har mottatt avslaget. Følg med for enda flere konsertoverraskelser! Dette gjelder også plasser reservert for forflytningshemmede med kommunal p-tillatelse. Dersom du får medhold i klagen, får du tilbakebetalt parkeringsgebyret eller tilleggsavgiften. I P-huset Storgata 10 er det maks 7 timer parkeringstid. . Det ble innført ny parkeringsforskrift om vilkårsparkering og det gjort noen justeringer i forskrift om offentlige parkeringsgebyr.

Next

CC Gjøvik, Jernbanesvingen 6, Gjøvik (2019)

parkering cc gjøvik

Ved lading betales en avgift lik parkering for øvrige kjøretøyer. Automatene har vekslingsfunksjon, og du får igjen overskytende beløp dersom du legger i mer enn du skal parkere for. Gratis parkering tildeles kun etter innkjøring kl. Det anbefales å gå, sykle eller bruke offentlig transport til universitetet. Vi tilbyr billig parkering i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser i Oslo og ellers i Norge samt passering i tradisjonelle bomanlegg ved kameraesing av registreringsskilter. Eller skal du beise terrassen eller male huset? Du har da ulike betalingsalternativer: 1 Ved avreise med kort til automat — her må du skrive inn ditt reg. Sonenummer for bruk i appen finner du på alle p-automater, samt at appen kan finne dette selv ved bruk av posisjoneringstjenester.

Next