Pääsiäistervehdys huumori. Synttärikortti 2019-12-01

Parane pian

pääsiäistervehdys huumori

Kukista, jotka vihdoin maasta nousta saa. Saima Harmaja Se pulppuaa purona puitten alla se livertää leivona taivahalla. Auringolla hallussaan on kirjo koko paletin. On rankkaa olla kana tipujen hoivaajana sukia sulkia, heiluttaa helttaa toimia saarnaajana. Aurinko nyt kurkistaa pilvipeiton alta, pieni siili piikkinen nukkuu pajun alla.

Next

Synttärikortti

pääsiäistervehdys huumori

Viellä kolkuttaa ovellasi ihana rakkaus olethan niin mahtava pakkaus! Sulat pöyhii ja kuntoon laittaa, päänsä somasti kenoon laittaa. No mutta nyt niihin kirjoihin. Eilen tuli työporukalta kaunis kortti. Kevätsade ropsahdellen kutittelee nenää nallen. Saima Harmaja Aivan kohta luonto hennosti vihertää, talven nietoksista vain muisto jää.

Next

JUHANNUSRUNO

pääsiäistervehdys huumori

Eino Leino Pääsiäispyhinä mämmi on herkkua, virpojat muistavat kummia, serkkua. Sieltä se nakkeli pikkutaikoja, toivotellen hyviä pääsiäisaikoja. . Aika on silmut avata pajut pehmentää. Kevään ensi airut on pajunkissa peloton.

Next

Pääsiäistekstarit

pääsiäistervehdys huumori

Vaikka vielä on hyvinkin talvista saattoi kevään aistia kun tänään taivalsimme aurinkoisella Pyhäjärven jäällä Kauttualla. Kirjoittaessani mainitsin, että olin hurahtanut Enni Mustosen Sivustakatsojan tarinaan ja aloittaneeni sen innoittamana myös Järjen ja tunteen tarinat. Kirja kertoo sosiaalidemokraatti Onni Happosen kyydityksestä ja murhasta yksyllä 1930. Kun kana pääsee jyrän alta, tuntuu olo mahtavalta. Pois jo haihtui talven haamu, kanna emme muistoaan. Kun on kunnosa viimeinenkin sulkatukko, huokaa kana: ohhoh, olipa kerrankin kunnon kukko! Katsokaa, sulaa maa, puut jo silmut saa. Vappulounaalle valmistimme herkullista mansikkasorbettia, jonka kaveriksi soveltuu hyvin kuohuviini tai samppanja.

Next

PERHEKERHO

pääsiäistervehdys huumori

Jo meille hymyy huhtikuu, - käy päivä esiin, multa kirkastuu, ja yli mullan kuultaa vihreys, soi ihmeellisen tuulen hengitys. Jyrän alle kana parka jää, pyörän alta näkyy vain pää. Siniseksi metsän teen, iloiseksi pientareen. Birgit Ahokas Piinaviikolla Uhkaavia olivat päivät. Aale Tynni yksin istuu aatoksissa, nostaa ylös pikku päätä, viel´ on ympärillä jäätä. Olisi niin ihanaa luopua toppatakista ja iänikuisista talvikengistä ja heittää tennarit jalkaan ja farkkutakki hartioille. Ei yhtään ikävöivää päällä maan voi kevät jättää, oi, ei milloinkaan! Mämmit, munat, lampaanviulut, kenties sahtikiulut koko kropan ravitsee, juhlamielen kohottelee.

Next

Pääsiäisrunoja

pääsiäistervehdys huumori

Huhtikuun lätäkköön ei pidä astua, sukka voi silloin märäksi kastua. Mämmit, munat, lampaanviulut, kenties sahtikiulut koko kropan ravitsee, juhlamielen kohottelee. Tervehdyksen minulta tuo, keväisen mielen sinulle suo. Valkovuokko huokaisi: Minä tulin viimeksi. Herää sydän ihmisenki iloinensa, suruineen. Kohmeta ei halla, jää silkkinukka lämmittää.

Next

Postikortit

pääsiäistervehdys huumori

Eino Leino Kana tietä kulkee sipsuttaa, tie on liukas jalkaa lipsuttaa. Edit2: Pyörällä heitin Varissuon elikkä Itäkeskuksen keikan. . Noita pani pillinsä vakkaan, sillä uni tarttui myös noita-akkaan. Olipa kerran pikkuinen noita-akka, jolla oli pikkuinen noitavakka.

Next

JPK

pääsiäistervehdys huumori

Siellä paksun kirjansa esiin ottaa, mustien kansien välissä lehtiä selaa. . Nurkan takaa hiljaa kurkkii, pian kohta sisään luikkii. Tänään siis palasin Berggaan ja syy oli, että ajattelin tutun ympäristön inspiroivan, kun kirjoitin apurahahakemusta Suomen tietokirjailijat ry:lle. Silloin lämmin ääni pien´ kuiskaa: Sinut kotiin vien.

Next

Synttärikortti

pääsiäistervehdys huumori

Kannatan lämpimästi kellojen siirtoa ainakin näin keväällä, sillä valoisat illat antavat energiaa lähteä liikkeelle vielä töidenkin jälkeen. Jättää koriin yllätyksen, palaa vuorelle noitien. On rankkaa olla kana kukon jahtaajana nokkia toisia päivät yöt ja munia ahkerana. Kun kevään aurinkoa naurattaa, se kasvunihmeen aikaan saa. Muutakin on kummaa; kukko helttapäinen munii munat koreat, kun on pääsiäinen. Bertta Bergroth Kun narsissin kukat ilmestyy on siihen oikein hyvä syy.

Next